To get the most out of Google Home, choose your Help Center: U.S. Help Center, U.K. Help Center, Canada Help Center, Australia Help Center.

Rapportér forfalskede Google Nest-produkter og forfalsket tilbehør til Nest-produkter

Forfalskede Google-hardwareprodukter er produkter med et varemærke eller logo på enheden og/eller emballagen, som er identisk eller næsten identisk med et varemærke eller logo, der ejes af Google. Forfalskede varer efterligner ægte produkters brandelementer i et forsøg på at udgive sig for at være den ægte vare.

Sådan kan du se, om et produkt er falsk:

• Varemærker er ikke gengivet korrekt
  • Enheden fungerer ikke, som den skal

Du kan få flere oplysninger om, hvordan du identificerer forfalskede produkter her (kun på engelsk).

Udfyld denne formular, hvis du mener, at det produkt, du har købt eller set online, er en forfalskning.

Bemærk! Hvis dette produkt ikke er det, du søger, kan du rapportere andre forfalskede Google-hardwareprodukter her.