To get the most out of Google Home, choose your Help Center: U.S. Help Center, U.K. Help Center, Canada Help Center, Australia Help Center.

Nest Cam Google Nest Hub Maxissa

Google Nest Hub Maxissa on sisäänrakennettu Nest Cam. Nest Camin live-kuvan ja havaittuun toimintaan liittyvien ilmoitusten avulla voit seurata kotiasi myös silloin, kun et ole itse paikalla. Jos sinulla on aktiivinen Nest Aware ‐kokeilu tai ‐tilaus, voit käyttää myös jatkuvaa videointia, älykkäitä ilmoituksia ja muita lisäominaisuuksia.

Huom. Nest Hub Maxin sisäänrakennettu Nest Cam ei tue Night Visionia.

Nest Hub Maxin Nest Camin ottaminen käyttöön

Ennen kuin otat Nest Camin käyttöön, varmista, että Nest Hub Max on valmiina käyttöön.

1. Avaa Google Home ‑sovellus Google Home ‑sovellus.
  2. Valitse Suosikit tai Laitteet .
  3. Kosketa pitkään Nest Hub Maxia, jonka Nest Camin haluat ottaa käyttöön.
  4. Valitse alareunasta Ota Nest Cam käyttöön.

Huom. Jos sinulla on Nest-tili tai käytät kotonasi Nest-laitteita, voit käyttöönoton aikana siirtää Nest-tilisi Google-tilillesi, jotta Nest Hub Max voi toimia muiden Nest-laitteiden kanssa.

5. Seuraa ohjeita näytöllä ja skannaa pyydettäessä Nest Hub Maxissa näkyvä QR-koodi mobiililaitteesi kameralla.

Huom. Home-sovelluksessa voit käyttää live-kuvaa ja Talk & Listen ‐toimintoa. Jos haluat käyttää kaikkia Nest Camin ominaisuuksia (esim. toimintailmoituksia tai Nest Awaren ominaisuuksia), lataa Nest-sovellus ja kirjaudu sisään Google-tililläsi.

Sisäänrakennetun Nest Camin käyttö

Nest Hub Maxin sisäänrakennettu Nest Cam toimii kuten muutkin Nest Cam -laitteet, eli se kuvaa live-näkymää kodistasi. Nest-sovelluksessa se sisältää myös ilmoitukset ja yhtäjaksoisen tallennuksen (jos se on käytössä). Voit laittaa Nest Camin ominaisuuksia päälle tai pois päältä laiteasetuksista tai live-kuvan sivulta.

Kodin valvontaominaisuuksien laittaminen päälle tai pois päältä

Kameran laittaminen päälle tai pois päältä laiteasetuksista

1. Varmista, että mobiililaitteesi tai tablettisi on yhdistetty samaan Wi-Fi-verkkoon tai linkitetty samaan tiliin kuin Google Nest ‑näyttö.
  2. Avaa Google Home ‑sovellus Google Home ‑sovellus.
  3. Valitse Suosikit tai Laitteet .
  4. Kosketa laitteen kuvaa pitkään.
  5. Valitse oikeasta yläreunasta Asetukset ja sitten Nest Cam.
  6. Laita Kodin valvontaominaisuudet päälle tai pois päältä.
  7. Valinnainen: Jos haluat toistaa audiota livestriimissä ja tallennetussa videossa, laita Kodin valvonnan audio päälle tai pois päältä. Huom. Asetus ei vaikuta muihin mikrofonin ominaisuuksiin. Voit käyttää äänikomentoja Nest Hub Max ‐laitteella, vaikka tämä asetus olisi poissa päältä.

Kameran sammuttaminen live-kuvan sivulta

1. Avaa Google Home ‑sovellus Google Home ‑sovellus.
  2. Valitse Suosikit ja sitten Kamerat.
  3. Napauta laitteen kuvaa ja sitten Laita pois päältä .

Kameran käynnistäminen live-kuvan sivulta

1. Avaa Google Home ‑sovellus Google Home ‑sovellus.
  2. Valitse Suosikit ja sitten Kamerat.
  3. Napauta laitteen kuvaa ja sitten Laita päälle .

Asetusten muuttaminen yhdistämällä Nest Cam Nest-sovellukseen

Kun olet ottanut Nest Camin käyttöön, voit käyttää näitä Nest Camin lisäominaisuuksia ja ‑asetuksia Nest-sovelluksen kautta:

1. Varmista, että Nest-sovellus on asennettuna mobiililaitteellesi. Voit ladata sen Google Play Kaupasta (Android) tai App Storesta (iOS).
  2. Avaa Nest-sovellus mobiililaitteella ja valitse Nest Hub Maxin pikkukuva laiteluettelosta.
  3. Kun Nest-sovellus avautuu, kirjaudu sisään Google-tililläsi, jos et ole vielä tehnyt niin. Napauta Kirjaudu Google-tilillä ja sitten Google-tilisi ja sitten Salli ja sitten napauta Nest Camin pikkukuvaa ja sitten Asetukset Settings icon ja sitten Kyllä.
  4. Laita Mikrofoni päälle On tai pois päältä Off ja valitse Seuraava.
  5. Valitse Tutut kasvotja sitten laita Tuttujen kasvojen tunnistus joko päälle On tai pois päältä Off ja valitse Valmis.

Nest Hub Maxin sisäänrakennettu Nest Cam on nyt otettu käyttöön myös Nest-sovelluksessa. Näin voit käyttää Nest Camin ominaisuuksia tai muuttaa sen asetuksia:

1. Avaa Nest-sovellus .
  2. Napauta Nest Camin esikatselupikkukuvaa ja sitten Asetukset Settings icon.

Nest Camin tallennustoiminta

Nest Hub Maxin merkkivalot kertovat, mitä Nest Cam tekee. Kun Nest Cam on käytössä, laitteessa palaa tasainen vihreä valo. Tämä tarkoittaa, että Nest Hub Max on valmiina striimaamaan kuvia tai videoita, jotta voit seurata kotiasi etänä Nest-sovelluksella. Valo vilkkuu vihreänä, kun joku kotitaloutesi jäsenistä katselee live-kuvaa.

Tasainen vihreä Solid green light Nest Cam on päällä ja valvoo kotiasi tällä hetkellä.
Vilkkuva vihreä Blinking green light Kotitaloutesi jäsen katsoo tällä hetkellä Nest Camin striimiä.

Huom.

• Jos olet Nest Awaren tilaaja ja olet ottanut sisäänrakennetun Nest Camin käyttöön Nest-sovelluksessa, laite tallentaa videota yhtäjaksoisesti. Voit tarkistaa videot Nest-sovelluksessa.
  • Jos sinulla ei ole Nest Awarea, mutta olet ottanut sisäänrakennetun Nest Camin käyttöön Nest-sovelluksessa, Nest Hub Max lähettää edeltävien kolmen tunnin tilannekuvat sinulle Nest-sovellukseen, kun kameran edessä havaitaan toimintaa.

Voit poistaa Nest Cam ‑ominaisuudet käytöstä milloin tahansa Nest- tai Home-sovelluksen avulla.

Lue lisää Nest Hub Maxin kamera- ja mikrofonisäätimistä ja ‐osoittimista.

Saat lisätietoja siitä, miten dataasi käsitellään käyttäessäsi sisäänrakennettua Nest Camia Nest Hub Maxilla, tutustumalla Googlen älykkään kodin laitteiden ja palvelujen UKK-sivuihin tietosuojan ohjekeskuksessa.