To get the most out of Google Home, choose your Help Center: U.S. Help Center, U.K. Help Center, Canada Help Center, Australia Help Center.

Nest Cam på Google Nest Hub Max

Din Google Nest Hub Max har et indbygget Nest Cam. Med funktioner til livevisning og underretninger, når der registreres aktivitet, kan du bruge Nest Cam til at holde øje med dit hjem, når du ikke er hjemme. Hvis du har en aktiv prøveperiode på Nest Aware eller et aktivt Nest Aware-abonnement, får du også kontinuerlig videooptagelse, avancerede underretninger og andre avancerede funktioner.

Bemærk! Det Nest Cam, der er indbygget i din Nest Hub Max, understøtter ikke Night Vision.

Konfigurer Nest Cam Max-skærmens Nest Cam

Før du aktiverer Nest Cam, skal du sørge for, at din Nest Hub Max er konfigureret.

1. Åbn Google Home-appen Google Home-appen.
  2. Tryk på Favoritter eller Enheder .
  3. Hold fingeren nede på den Nest Hub Max, som du vil konfigurere Nest Cam for.
  4. Tryk på Konfigurer Nest Cam forneden.

Bemærk! Hvis du har en Nest-konto eller har konfigureret Nest-enheder i dit hjem, får du under denne konfigurationsproces mulighed for at migrere din Nest-konto til din Google-konto, så din Nest Hub Max kan fungere sammen med andre Nest-enheder.

5. Følg vejledningen på skærmen. Når du bliver bedt om det, skal du bruge kameraet på din mobilenhed til at scanne den QR-kode, der vises på din Nest Hub Max.

Bemærk! Du har adgang til livevisning og Talk and Listen-funktionen i Home-appen. Hvis du vil have adgang til alle Nest Cam-funktioner såsom aktivitetsnotifikationer, Nest Aware-funktioner m.m., kan du downloade Nest-appen og logge ind med din Google-konto.

Sådan bruger du det indbyggede Nest Cam

Ligesom andre Nest Cam-enheder giver det indbyggede Nest Cam i din Nest Hub Max dig og andre medlemmer af din husstand mulighed for at få et overblik over, hvad der foregår derhjemme. Hvis det indbyggede Nest Cam er aktiveret i Nest-appen, omfatter det også notifikationer og kontinuerlig optagelse. Hvis du vil, kan du aktivere eller deaktivere Nest Cam-funktionerne i menuen med enhedsindstillinger eller via siden med livevisning.

Aktivér eller deaktiver overvågning af hjemmet

Tænd eller sluk kameraet via enhedsindstillingerne

1. Sørg for, at din mobilenhed eller tablet har forbindelse til det samme Wi-Fi-netværk eller er knyttet til den samme konto som din Google Nest-skærm.
  2. Åbn Google Home-appen Google Home-appen.
  3. Tryk på Favoritter eller Enheder .
  4. Hold fingeren på feltet med din enhed.
  5. Øverst til højre skal du trykke på Indstillinger og så Nest Cam.
  6. Aktivér eller deaktiver Funktioner til overvågning i hjemmet.
  7. Valgfrit: Aktivér eller deaktiver Optagelse af lyd for at afspille lyd i din livestream eller videooptagelse. Bemærk! Denne indstilling påvirker ikke andre mikrofonfunktioner. Du kan stadig bruge stemmekommandoer med din Nest Hub Max-enhed, når denne indstilling er deaktiveret.

Sluk kameraet via livevisning

1. Åbn Google Home-appen Google Home-appen.
  2. Tryk på Favoritter og så Kameraer.
  3. Tryk på enhedens felt og så Deaktiver .

Tænd kameraet via livevisning

1. Åbn Google Home-appen Google Home-appen.
  2. Tryk på Favoritter og så Kameraer.
  3. Tryk på enhedens felt og så Tænd .

Knyt dit Nest Cam til Nest-appen for at redigere yderligere indstillinger

Når du konfigurerer dit Nest Cam, får du adgang til disse yderligere Nest Cam-funktioner og -indstillinger via Nest-appen:

1. Sørg for, at Nest-appen er installeret på din mobilenhed. Du kan downloade den i Google Play Butik (Android) eller App Store (iOS).
  2. Åbn Nest-appen på din mobilenhed, og vælg Nest Hub Max-miniaturebilledet på listen over enheder.
  3. Når Nest-appen åbnes, skal du logge ind med din Google-konto, hvis du ikke allerede har gjort det. Tryk på Sign in with Google [Log ind med Google] og så din Google-konto og så Allow [Tillad] og så dit Nest Cam-miniaturebillede og så Settings [Indstillinger] Settings icon og så Yes [Ja].
  4. Slå enten Microphone [Mikrofonen] til On eller fra Off, og tryk derefter på Next [Næste].
  5. Tryk på Familiar faces [Kendte ansigter] og så slå enten Familiar face detection [Registrering af kendte ansigter] til On eller fra Off, og tryk derefter på Done [Udfør].

Det indbyggede Nest Cam i Nest Hub Max er nu også konfigureret i Nest-appen. Følg vejledningen nedenfor for at få adgang til Nest Cam-funktionerne eller ændre indstillingerne:

1. Åbn Nest-appen .
  2. Tryk på dit Nest Cams miniatureforhåndsvisning og så Settings [Indstillinger] Settings icon.

Nest Cams optagelsesadfærd

Lamperne på din Nest Hub Max viser, hvad dit Nest Cam foretager sig. Når dit Nest Cam er aktiveret, lyser lampen på enheden grønt. Det betyder, at din Nest Hub Max er klar til at streame billeder eller video, så du kan overvåge dit hjem via fjernadgang i Nest-appen. Når du eller et familiemedlem ser livevisningen, blinker lampen grønt.

Lyser grønt Solid green light Nest Cam er tændt og er i øjeblikket i overvågningstilstand.
Blinker grønt Blinking green light Et medlem af din husstand ser i øjeblikket Nest Cam-streamen.

Bemærk!

• Hvis du har Nest Aware-abonnement og har konfigureret det indbyggede Nest Cam i Nest-appen, optager din enhed kontinuerligt video, som du kan se i Nest-appen.
  • Hvis du ikke har Nest Aware, men har konfigureret det indbyggede Nest Cam i Nest-appen, sender din Nest Hub Max de seneste 3 timers øjebliksbilleder med aktivitet, som du kan se i Nest-appen, når der registreres en hændelse foran kameraet.

Du kan altid deaktivere Nest Cam-funktionerne i Nest-appen eller Home-appen.

Få flere oplysninger om styrefunktionerne til kameraet og mikrofonen samt indikatorer på din Nest Hub Max.

Få indblik i, hvordan dine data håndteres, når du bruger det indbyggede Nest Cam på din Nest Hub Max, på siden Ofte stillede spørgsmål om privatliv for Google-enheder og -tjenester til forbundne hjem.