To get the most out of Google Home, choose your Help Center: U.S. Help Center, U.K. Help Center, Canada Help Center, Australia Help Center.

LED-lampan på Google Nest Hub Max och kameralägen

Nest Hub Max är utrustad med en kamera som du kan använda för att ringa videosamtal, hålla koll på hemmet med en inbyggd Nest Cam med mera. Titta på LED-lampan för att se information om kameran, till exempel om den är avstängd.

Obs! Google Duo och Google Meet har kombinerats till en ny Meet-app på telefoner, surfplattor och datorer, men Google Duo-ikonen Duo app visas fortfarande på Google Nest-skärmar.

Kameralägen

Nest Hub Max har tre kameralägen:

1. Streaming: Nest Hub Max streamar video när du deltar i ett videosamtal eller använder din inbyggda Nest Cam. LED-indikatorlampan lyser med ett fast grönt sken när kameran är i detta läge.
  2. Avkänning: I det här läget spelar kameran in bildrutor och analyserar dem för att avgöra om enheten kan göra något. Därefter kasseras bildrutorna. När du konfigurerar enheten bestämmer du om du vill att kamerans avkänningsfunktioner, t.ex. Face Match och Quick Gestures, ska vara aktiverade.
  3. Av: Du kan stänga av kameran på två sätt: Det ena är genom en programvarukontroll som du kommer åt via snabbinställningarna på enheten och det andra är via det fysiska mikrofon- och kamerareglaget på enhetens baksida. När du inaktiverar med maskinvarureglaget visas en orange indikatorlampa bredvid kameran.

Stänga av kameran och mikrofonen på Nest Hub Max

Användare kan stänga av kameran eller inaktivera både kameran och mikrofonen direkt på Nest Hub Max. När någon gör detta kan de andra medlemmarna i hushållet inte fjärraktivera kameran eller mikrofonen.

• Du stänger av kameran genom att svepa uppåt från skärmens nederkant och trycka på Kamera camera icon på Nest Hub Max.
  • Om du vill inaktivera både kameran och mikrofonen flyttar du reglaget på enheten till Av.

Obs! Det går inte att använda röstkommandon när mikrofonen är inaktiverad. När kameran är inaktiverad kan du inte använda din inbyggda Nest Cam eller några kameraavkänningsfunktioner, inklusive Quick Gestures och Face Match.

LED-lampan på Nest Hub Max

Fast grönt sken Solid green light

Enhetens inbyggda Nest Cam är på.

eller

Du deltar i ett videosamtal.

Blinkande grönt sken Blinking green light Någon i hushållet tittar för närvarande på Nest Cams livesändning.
Orange Orange LED Både kameran och mikrofonen har inaktiverats med reglaget på baksidan av enheten.
Ingen LED-lampa LED off

Enhetens inbyggda Nest Cam har inaktiverats från appen och ingen övervakning sker för närvarande. Andra funktioner, t.ex. Quick Gestures och Face Match, fungerar fortfarande om kameraavkänning har aktiverats.

eller

Kameran har inaktiverats helt från inställningsfältet på Nest Hub Max. I det här fallet inaktiveras alla kamerafunktioner, t.ex. Face Match och enhetens inbyggda Nest Cam. En ikon med en överstruken kamera Camera off icon visas på startskärmen för Hub Max om kameran har inaktiverats.