To get the most out of Google Home, choose your Help Center: U.S. Help Center, U.K. Help Center, Canada Help Center, Australia Help Center.

LED-lys og kameratilstander på Google Nest Hub Max

Nest Hub Max har et kamera du kan bruke til blant annet videosamtaler samt å overvåke hjemmet ditt med det innebygde Nest Cam-kameraet. Sjekk LED-lyset for å få informasjon om kameraet, for eksempel om det er slått av.

Merk: Selv om Google Duo og Google Meet er slått sammen til en ny Meet-app på mobilenheter, nettbrett og datamaskiner vises fortsatt Google Duo-ikonet Duo app på Google Nest-skjermer.

Kameratilstander

Nest Hub Max har tre kameratilstander:

1. Strømming: Nest Hub Max strømmer video når du er i videosamtaler eller bruker det innebygde Nest Cam-kameraet. LED-indikatorlampen lyser grønt når kameraet er i denne tilstanden.
  2. Registrering: I denne tilstanden tar kameraet bilder og opptak og analyserer og sletter dem for å sjekke om enheten kan gjøre noe nyttig. Når du konfigurerer enheten, velger du om du vil at kameraets registreringsfunksjoner, for eksempel Face Match og Quick Gestures, skal være slått på.
  3. Av: Kameraet kan slås av på to måter: Den første er en programvarekontroll du kan bruke via hurtiginnstillingene på enheten, og den andre er via den fysiske mikrofon- og kamerabryteren på baksiden av enheten. Når den fysiske bryteren er slått av, ser du et oransje indikatorlys ved siden av kameraet.

Slå av kameraet og mikrofonen på Nest Hub Max

Brukerne kan slå av kun kameraet eller både kameraet og mikrofonen direkte på Nest Hub Max. Når dette er gjort, kan ikke andre i husstanden slå på kameraet eller mikrofonen eksternt.

• For å slå av kameraet, sveip opp fra bunnen av skjermen på Nest Hub Max. Trykk deretter på Kamera camera icon.
  • For å slå av både kameraet og mikrofonen, slå av bryteren på enheten.

Merk: Når mikrofonen er av, kan du ikke bruke talekommandoer. Når kameraet er av, kan du ikke bruke det innebygde Nest Cam-kameraet eller funksjoner for kameraregistrering, inkludert Quick Gestures og Face Match.

LED-tilstander for Nest Hub Max

Grønt lys Solid green light

Innebygde Nest Cam er slått på.

eller

Du er i en videosamtale.

Blinker grønt Blinking green light Et medlem av husstanden ser på Nest Cam-direktevisningen.
Oransje Orange LED Både kameraet og mikrofonen er slått av via bryteren på baksiden av enheten.
Ingen LED-lys LED off

Det innebygde Nest Cam-kameraet er slått av via appen og overvåker ingenting for øyeblikket. Andre funksjoner, for eksempel Quick Gestures og Face Match, fungerer fortsatt hvis kameraregistrering er slått på.

eller

Kameraet er fullstendig slått av via innstillingsfeltet på Nest Hub Max. I dette tilfellet er alle kamerafunksjoner, for eksempel Face Match, og det innebygde Nest Cam-kameraet også slått av. Hvis kameraet er slått av, ser du et kameraikon med strek over Camera off icon på Hub Max-startskjermen.