To get the most out of Google Home, choose your Help Center: U.S. Help Center, U.K. Help Center, Canada Help Center, Australia Help Center.

Google Nest Hub Maxin LED-valon ja kameran tilat

Nest Hub Max on varustettu kameralla, jolla voit esimerkiksi soittaa videopuheluita, valvoa kotiasi sisäänrakennetulla Nest Camilla ja tehdä paljon muuta. Tarkista LED-valosta tietoja kamerasta, esimerkiksi onko se sammutettu.

Huom. Vaikka Google Duo ja Google Meet on yhdistetty uudeksi Meet-sovellukseksi mobiililaitteilla, tableteilla ja tietokoneilla, Google Nest ‐näytöillä näkyy edelleen Google Duo ‐kuvake Duo app.

Kameratilat

Nest Hub Maxissa on kolme kameratilaa:

1. Striimaus: Nest Hub Max striimaa videota videopuhelun aikana tai käyttää sisäänrakennettua Nest Camia. LED-merkkivalo on tasainen vihreä, kun kamera on tässä tilassa.
  2. Tunnistus: Tässä tilassa kamera ottaa kuvakaappauksia ja analysoi ja poistaa niitä sen määrittämiseksi, voiko laite tehdä jotain hyödyllistä. Päätät laitteen käyttöönoton yhteydessä, haluatko ottaa käyttöön kameran tunnistusominaisuudet, kuten Face Matchin ja pikaeleet.
  3. Pois päältä: Kamera voidaan sammuttaa kahdella tavalla: laitteen pika-asetusvalikon kautta käytettävällä ohjelmistosäätimellä tai laitteen takaosassa olevalla fyysisellä mikrofoni- ja kamerakytkimellä. Kun kytkin on siirretty pois päältä, kameran vieressä näkyy oranssi merkkivalo.

Kameran ja mikrofonin sammuttaminen Nest Hub Maxista

Käyttäjä voi sammuttaa kameran tai poistaa sekä kameran että mikrofonin käytöstä suoraan Nest Hub Maxista. Tämän jälkeen muut kodin jäsenet eivät voi laittaa kameraa tai mikrofonia päälle etänä.

• Voit sammuttaa kameran pyyhkäisemällä Nest Hub Max ‑laitteen näytön alareunasta ylöspäin ja valitsemalla Kamera camera icon.
  • Sammuta sekä kamera että mikrofoni siirtämällä laitteen kytkin Pois päältä ‑asentoon.

Huom. Kun mikrofoni on sammutettu, et voi käyttää äänikomentoja. Kun kamera on sammutettu, et voi käyttää sisäänrakennettua Nest Camia tai kameran tunnistusominaisuuksia, kuten pikaeleitä ja Face Matchia.

Nest Hub Maxin LED-valotilat

Tasainen vihreä Solid green light

Sisäänrakennettu Nest Cam on päällä.

tai

Osallistut videopuheluun.

Vilkkuva vihreä Blinking green light Kotitaloutesi jäsen katsoo tällä hetkellä Nest Camin live-kuvaa.
Oranssi Orange LED Kamera ja mikrofoni on poistettu käytöstä laitteen takana olevalla kytkimellä.
Ei LED-valoa LED off

Sisäänrakennettu Nest Cam on laitettu pois päältä sovelluksesta eikä se valvo kotiasi tällä hetkellä. Muut ominaisuudet, kuten pikaeleet ja Face Match, kuitenkin toimivat, jos kameran tunnistus on käytössä.

tai

Kamera on poistettu kokonaan käytöstä Nest Hub Maxin asetusvalikosta. Tässä tapauksessa myös kaikki kameran ominaisuudet, kuten Face Match ja sisäänrakennettu Nest Cam, on poistettu käytöstä. Jos kamera on poistettu käytöstä, Hub Maxin aloitusnäytöllä näkyy yliviivatun kameran kuva Camera off icon.