Vanlige spørsmål om kameraregistrering: Google Nest Hub Max

Nest Hub Max har funksjoner for kameraregistrering som du kan bruke for å kontrollere og tilpasse brukeropplevelsen basert på hva kameraet ser. Enheten kan for eksempel kjenne deg igjen ved hjelp av Face Match, og du kan kontrollere den med Quick Gestures. Disse funksjonene kan når som helst slås av og på via innstillingen for kameraregistrering.

Hva er funksjonene for kameraregistrering?

Funksjonene for kameraregistrering brukes for å la kameraet på Nest Hub Max registrere det som skjer i hjemmet ditt. Dette gjøres ved å analysere bilder fra kameraet på enheten – uten at bildene sendes til Google. Nest Hub Max kan bli nyttigere hvis du slår på innstillingen for kameraregistrering. Da kan du for eksempel slå på Face Match for å tilpasse opplevelsen av enheten eller bruke Quick Gestures for raskt å starte og stoppe medieinnhold. Foreløpig gjelder innstillingen for kameraregistrering bare for Face Match og Quick Gestures, men vi planlegger å lansere flere funksjoner knyttet til kameraregistrering etter hvert. Slike funksjoner kommer også til å kreve at innstillingen for kameraregistrering er slått på.

Hva er fordelene med kameraregistrering?

• Behandling på enheten: All kameraregistrering gjøres lokalt på Hub Max-enheten din. Det betyr at når du har slått på funksjonene for kameraregistrering, sendes ikke videoopptakene dine til Google, men behandles på enheten. Du finner mer informasjon i garantiene våre om personvern i hjemmet
  • Enkel kontroll: Med kameraregistrering får du bedre kontroll. Hvis du ikke vil at funksjoner som Quick Gestures eller Face Match – som analyserer bilder lokalt på Hub Max-enheten din – skal være slått på, kan du velge «Ikke nå» når du konfigurerer Hub Max. Du kan også når som helst slå dem av i innstillingene.

Hvordan slår jeg kameraregistreringen av og på?

Når du konfigurerer Nest Hub Max, blir du spurt om du vil slå på funksjonene for kameraregistrering. Hvis du ikke slår på kameraregistreringen i løpet av konfigurasjonsprosessen, kan du gjøre det senere ved å gå til enhetsinnstillingene:

1. Sørg for at du er koblet til det samme Wi-Fi-nettverket som Nest Hub Max
  2. Åpne Google Home-appen Google Home-appen.
  3. Trykk på Nest Hub Max-enheten og så Innstillinger .
  4. Rull ned til «Mer», og trykk på Gjenkjennelse og personlig tilpasning.
  5. Slå KameraregistreringOn eller av Off. Hvis du slår av kameraregistreringen, blir Face Match og Quick Gestures også slått av.

Merk: Hvis du ikke slår på kameraregistreringen når du konfigurerer enheten, blir du ikke spurt om du vil bruke Face Match i konfigureringsprosessen.

Kameraregistrering og personlige resultater

Hvis du angir at Hub Max bare skal vise personlige resultater (som påminnelser og kalenderaktiviteter) når en Face Match-kontroll er bestått, vises de ikke lenger hvis du slår av kameraregistreringen. Du kan justere innstillingene for personlige resultater i enhetsinnstillingene:

1. Sørg for at du er koblet til det samme Wi-Fi-nettverket som Nest Hub Max.
  2. Åpne Google Home-appen Google Home-appen.
  3. Trykk på Nest Hub Max-enheten og så Innstillinger .
  4. Rull ned til «Mer», og trykk på Gjenkjennelse og personlig tilpasning.
  5. Alternativet for å angi visning av personlige resultater ved Face Match blir nedtonet. Hvis du vil slå på dette alternativet senere, må du først slå på kameraregistreringen igjen. Eventuelt kan du velge «Vis alltid» eller «Vis aldri» avhengig av hva du foretrekker.
  6. Her finner du mer informasjon om personlige resultater.

Kameraregistrering og Duo-samtaler

Kameraregistreringen får ingen innvirkning på den automatiske innrammingen under videosamtaler med Duo, der kameraet panorerer og zoomer for å holde deg i synsfeltet. Du kan administrere den funksjonen direkte i Duo-samtaler.