To get the most out of Google Home, choose your Help Center: U.S. Help Center, U.K. Help Center, Canada Help Center, Australia Help Center.

Usein kysyttyä kameran tunnistuksesta: Google Nest Hub Max

Nest Hub Maxin kamerassa olevat tunnistusominaisuudet auttavat sinua personoimaan ja muokkaamaan kokemustasi sen mukaan, mitä kamera havaitsee. Näitä ominaisuuksia ovat esimerkiksi Face Match (jonka avulla laite tunnistaa sinut) ja Pikaeleet (joilla voit ohjata laitetta). Voit ottaa nämä ominaisuudet käyttöön milloin tahansa kameran tunnistusasetuksista.

Mitä kameran tunnistusominaisuudet ovat?

Kameran tunnistusominaisuuksien avulla Nest Hub Maxin kamera voi havaita, mitä kotona tapahtuu, analysoimalla laitteen kameran kuvat välittömästi lähettämättä niitä Googlelle. Nest Hub Maxista voi olla apua, jos laitat kameran tunnistusasetuksen päälle. Voit esimerkiksi laittaa Face Matchin päälle laitteen käyttökokemuksen personoimiseksi tai käyttää Pikaeleitä median toiston keskeyttämiseen ja jatkamiseen. Tällä hetkellä kameran tunnistusasetus koskee vain Face Match-, Pikaeleet- ja Look and Talk ‑ominaisuuksia, mutta pyrimme lisäämään enemmän kameran tunnistusominaisuuksia ajan mittaan. Myös tulevat kameran tunnistusominaisuudet edellyttävät, että tunnistusasetus on päällä.

Mitä hyötyä kameran tunnistuksesta on?

• Käsitellään laitteella: Kameran tunnistus tapahtuu paikallisesti Nest Hub Maxilla. Kun kameran tunnistusominaisuudet on otettu käyttöön, ne eivät lähetä videotallenteita Googlelle, vaan video käsitellään laitteella. Lue lisää sitoumuksestamme kotien yksityisyyteen.
  • Helppoa hallintaa: Kameran tunnistuksella saat käyttöösi lisää ohjauskeinoja. Jos et halua käyttää Pikaeleiden ja Face Matchin kaltaisia ominaisuuksia, jotka analysoivat Nest Hub Maxin kuvia paikallisesti, valitse Nest Hub Maxin käyttöönoton yhteydessä "Ei nyt" tai poista valinta myöhemmin asetuksista.

Miten otan kameran tunnistuksen käyttöön tai poistan sen käytöstä?

Nest Hub Maxin käyttöönoton yhteydessä sinulta kysytään, haluatko käyttää kameran tunnistusominaisuuksia. Jos et valitse kameran tunnistusta käyttöönoton aikana, voit tehdä sen milloin tahansa myöhemmin laitteen asetuksista:

1. Varmista, että mobiililaitteesi tai tablettisi on yhdistetty samaan Wi-Fi-verkkoon tai linkitetty samaan tiliin kuin Google Nest ‑näyttö.
  2. Avaa Google Home ‑sovellus Google Home ‑sovellus.
  3. Kosketa laitteen kuvaa pitkään.
  4. Valitse oikeasta yläreunasta Asetukset ja sitten Tunnistus ja jakaminen.
  5. Laita Kameran tunnistus päälle tai pois päältä. Kun kameran tunnistus ei ole päällä, Face Matchia ja pikaeleitä ei käytetä.

Huom. Jos et valitse kameran tunnistusta käyttöönoton yhteydessä, sinua ei pyydetä rekisteröitymään Face Matchiin.

Kameran tunnistus ja omat hakutulokset

Jos valitset, että Nest Hub Max näyttää omia hakutuloksia (esim. muistutuksia ja kalenteritapahtumia) vain Face Matchilla, niitä ei enää näytetä, jos laitat kameran tunnistuksen pois päältä. Näin säädät omia hakutuloksiasi:

1. Varmista, että mobiililaitteesi tai tablettisi on yhdistetty samaan Wi-Fi-verkkoon tai linkitetty samaan tiliin kuin Google Nest ‑näyttö.
  2. Avaa Google Home ‑sovellus Google Home ‑sovellus.
  3. Kosketa laitteen kuvaa pitkään.
  4. Valitse oikeasta yläreunasta Asetukset ja sitten Tunnistus ja jakaminen.
  5. Face Matchin henkilökohtaisten tulosten näyttämisvaihtoehto näkyy harmaana. Laita kameran tunnistus päälle, jotta voit valita tämän vaihtoehdon, tai valitse joko Näytä aina tai Älä näytä koskaan.

Lue lisää henkilökohtaisista tuloksista

Kameran tunnistus ja Duo-puhelut

Kameran tunnistus ei vaikuta Duo-videopuhelujen automaattiseen kehystykseen, jossa kamera panoroi ja zoomaa niin, että pysyt kuvassa. Kyseistä ominaisuutta voi muokata suoraan Duo-puhelussa.

Vaikka Google Duo ja Google Meet on yhdistetty uudeksi Meet-sovellukseksi mobiililaitteilla, tableteilla ja tietokoneilla, Google Nest ‐näytöillä näkyy edelleen Google Duo ‐kuvake Duo app.