To get the most out of Google Home, choose your Help Center: U.S. Help Center, U.K. Help Center, Canada Help Center, Australia Help Center.

Ofte stillede spørgsmål om kamerasensorer: Google Nest Hub Max

Nest Hub Max har indbyggede kamerasensorfunktioner, der hjælper dig med at styre og tilpasse din brugeroplevelse til dig personligt baseret på, hvad kameraet ser. Disse funktioner er f.eks. Face Match (som hjælper enheden med at genkende dig) og Håndtegn (som hjælper dig med at styre din enhed). Funktionerne kan til enhver tid aktiveres eller deaktiveres via indstillingen for kamerasensorer.

Hvad er kamerasensorfunktioner?

Kamerasensorfunktioner gør, at kameraet i din Nest Hub Max kan registrere, hvad der sker i dit hjems omgivelser ved øjeblikkeligt at analysere billeder fra kameraet i enheden uden at sende dem til Google. Når du aktiverer indstillingen for kamerasensorer, bliver din Nest Hub Max endnu mere hjælpsom. Du kan f.eks. aktivere Face Match for at tilpasse brugeroplevelsen til dig personligt med din enhed, eller du kan bruge Håndtegn til nemt at stoppe og genoptage afspilningen af medier. I øjeblikket dækker indstillingen for kamerasensorer kun Face Match, Håndtegn og "Se og snak", men det er vores mål over tid at tilføje flere kamerasensorfunktioner. Alle kamerasensorfunktioner, der tilføjes senere, vil også kræve, at indstillingen for kamerasensorer er aktiveret.

Hvilke fordele giver kamerasensorer?

• Behandling på enheden: Kamerasensorernes aktivitet foregår lokalt på Nest Hub Max. Det betyder, at dit videomateriale ikke sendes til Google, når kamerasensorfunktionerne er aktiveret, men at materialet derimod behandles på enheden. Du kan få flere oplysninger ved at læse, hvordan vi værner om dit privatliv i hjemmet.
  • Nem styring: Kamerasensorer giver dig bedre styring. Hvis du foretrækker ikke at aktivere funktioner som f.eks. Håndtegn eller Face Match, der analyserer dine billeder lokalt på din Nest Hub Max, skal du bare vælge "Ikke nu" under konfigurationen af Nest Hub Max. Du kan også til enhver tid vælge at deaktivere funktionerne.

Hvordan aktiverer eller deaktiverer jeg kamerasensorer?

Når du konfigurerer din Nest Hub Max, skal du svare på, om du vil aktivere kamerasensorfunktionerne. Hvis du vælger ikke at aktivere kamerasensorer under konfigurationen, kan du altid gøre det senere i enhedsindstillingerne:

1. Sørg for, at din mobilenhed eller tablet har forbindelse til det samme Wi-Fi-netværk eller er knyttet til den samme konto som din Google Nest-skærm.
  2. Åbn Google Home-appen Google Home-appen.
  3. Hold fingeren på feltet med din enhed.
  4. Øverst til højre skal du trykke på Indstillinger og så Genkendelse og deling.
  5. Aktivér eller deaktiver Kamerasensorer. Når kamerasensorerne deaktiveres, deaktiveres Face Match og Håndtegn også.

Bemærk! Hvis du vælger ikke at aktivere kamerasensorerne under konfigurationen, vil du heller ikke blive bedt om at tilmelde dig Face Match under konfigurationen.

Kamerasensorer og personligt indhold

Hvis du indstiller din Nest Hub Max til kun at vise personligt indhold (f.eks. påmindelser og kalenderbegivenheder) i Face Match, vises dette indhold ikke længere, når du deaktiverer kamerasensorerne. Sådan justerer du dit personlige indhold:

1. Sørg for, at din mobilenhed eller tablet har forbindelse til det samme Wi-Fi-netværk eller er knyttet til den samme konto som din Google Nest-skærm.
  2. Åbn Google Home-appen Google Home-appen.
  3. Hold fingeren på feltet med din enhed.
  4. Øverst til højre skal du trykke på Indstillinger og så Genkendelse og deling.
  5. Muligheden for at få vist personligt indhold ved brug af Face Match nedtones. Aktivér kamerasensorerne for at aktivere denne valgmulighed. Du kan også vælge "Vis altid" eller "Vis aldrig", alt efter hvad du foretrækker.

Få flere oplysninger om personligt indhold

Kamerasensor og Duo-opkald

Kamerasensorer påvirker ikke automatisk billedindstilling under Duo-videoopkald, hvor kameraet panorerer og zoomer for at holde dig i synsfeltet. Denne funktion kan administreres direkte i et Duo-opkald.

Selvom Google Duo og Google Meet er blevet slået sammen i en ny Meet-app på mobilenheder, tablets og computere, viser Google Nest-skærme fortsat Google Duo-ikonet Duo app.