To get the most out of Google Home, choose your Help Center: U.S. Help Center, U.K. Help Center, Canada Help Center, Australia Help Center.

Konfigurer og kontrollér smartenheter med enkel konfigurering

Gjennom enkel konfigurering med Google Home-appen kan du konfigurere kompatible enheter fra A til Å i Google Home-appen. Når du velger enheter med støtte for enkel konfigurering, trenger du verken bro, hub eller enhetsprodusentens app.

Merk: Hvis enheten din ikke vises under konfigureringen, kan det hende at du må følge veiledningen for hvordan du kobler til andre enheter som fungerer med assistenten.

Krav

Konfigurer smartenheten din

Merk: Hvis Cync (C by GE)-enheten din ikke vises under enkel konfigurering, må du først konfigurere enheten i Cync (C by GE)-appen og deretter følge veiledningen for å konfigurere andre smartenheter i Google Home-appen.

1. Konfigurer Google Nest- eller Home-høyttaleren eller -skjermen din – med mindre du allerede har gjort det.
  2. Koble til og slå på smartenheten i det samme rommet som høyttaleren eller skjermen. Merk: Når du har fullført konfigureringen, kan du flytte enheten.
  3. Åpne Google Home-appen Google Home-appen. Sørg for at du har den nyeste versjonen.
  4. Trykk på Enheter Legg til Google Nest- eller partnerenhet Google Nest or partner device.
  5. Følg veiledningen i appen for å fullføre konfigureringen.

Tips: Navnet du gir enheten din, brukes i talekommandoer. Bruk et navn som «leselys» eller «taklys». Ikke ta med romnavnet når du gir navn til enheten.

Slik feilsøker du enkel konfigurering

Kontroller smarthjemenhetene dine

Når du har konfigurert enhetene dine, kan du kontrollere dem med talekommandoer og Google Home-appen. Finn ut hvordan du kontrollerer smarthjemenheter med Google Nest- og Home-enheter.

Fjern enheter med støtte for enkel konfigurering fra Home-appen

Når du fjerner en enhet fra et hjem, skjer dette:

• Enheten kobles fra alle medlemmer av hjemmet.
  • Tilknytningen til enheten fjernes fra Google-kontoen din.
  1. Åpne Google Home-appen Google Home-appen.
  2. Trykk og hold på enhetsbrikken.
  3. Øverst til høyre trykker du på Innstillinger og så Fjern enheten og så Fjern.