To get the most out of Google Home, choose your Help Center: U.S. Help Center, U.K. Help Center, Canada Help Center, Australia Help Center.

Smartapparaten instellen en bedienen met Eenvoudig instellen

Via Eenvoudig instellen met de Google Home-app kun je geschikte apparaten van begin tot eind instellen met de Google Home-app. Als je apparaten kiest waarvoor Eenvoudig instellen wordt ondersteund, heb je geen bridge of hub nodig en ook geen app van de fabrikant van het apparaat.

Opmerking: Als je je apparaat niet ziet tijdens Eenvoudig instellen, moet je misschien de instructies volgen om andere apparaten te verbinden die werken met de Assistent.

Vereisten

Je smartapparaat instellen

Opmerking: Als je je Cync-apparaat (C by GE) niet ziet tijdens Eenvoudig instellen, moet je eerst je apparaat instellen in de Cync-app (C by GE). Volg daarna de stappen om andere smartapparaten in te stellen in de Google Home-app.

1. Stel je speaker of scherm voor Google Nest of Home in als je dat nog niet hebt gedaan.
  2. Steek de stekker in het stopcontact en zet je smartapparaat aan in dezelfde ruimte als je speaker of scherm. Opmerking: Nadat je het instellen hebt afgerond, kun je het apparaat verplaatsen.
  3. Open de Google Home-app Google Home-app. Zorg dat je de meest recente versie hebt.
  4. Tik op Apparaten Toevoegen  Google Nest- of partnerapparaat Google Nest or partner device.
  5. Volg de instructies in de app om het instellen af te ronden.

Tip: De naam die je aan het apparaat geeft, wordt gebruikt voor spraakopdrachten. Gebruik een naam zoals Leeslamp of Plafondlamp. Voeg de naam van de ruimte niet toe als je het apparaat een naam geeft.

Problemen met Eenvoudig instellen oplossen

Je smarthome-apparaten bedienen

Als je je apparaten hebt ingesteld, kun je ze bedienen met spraakopdrachten en via de Google Home-app. Bekijk meer informatie over hoe je je smarthome-apparaten bedient met Google Nest- en Home-apparaten.

Apparaten die geschikt zijn voor Eenvoudig instellen verwijderen uit de Home-app

Als je een apparaat uit het huis verwijdert, gebeurt het volgende:

• Het apparaat wordt ontkoppeld van alle leden in het huis.
  • Het apparaat wordt ontkoppeld van je Google-account.
  1. Open de Google Home-app Google Home-app.
  2. Houd je vinger op de tegel van je apparaat.
  3. Tik rechtsboven op Instellingen  en dan Apparaat verwijderen en dan Verwijderen.