To get the most out of Google Home, choose your Help Center: U.S. Help Center, U.K. Help Center, Canada Help Center, Australia Help Center.

Vi presenterar Google Nest Hub Max

Google Nest Hub Max med Google Assistent hjälper din aktiva familj att kommunicera och hantera vardagen. Ring videosamtal, kolla läget hemma när du är borta, få en anpassad kalender med ett ögonkast och få Google Foto, YouTube TV, videor och musik.

Hålla kontakten med familjen

Oavsett om alla är hemma eller utspridda över hela landet hjälper Nest Hub Max alla att hålla kontakten. Du kan ringa videosamtal med Duo. Och den är röststyrd, så du behöver bara säga ”Hey Google, ring mormor”. Google Foto visar automatiskt dina senaste och bästa foton, så att du alltid har familjen ett ögonkast bort.

Obs! Google Duo och Google Meet har kombinerats till en ny Meet-app på telefoner, surfplattor och datorer, men Google Duo-ikonen Duo app visas fortfarande på Google Nest-skärmar.

Ditt hem tar hand om dig, och vice versa

Håll koll på hemmet när du är bortrest med en inbyggd Nest Cam. Använd den för att titta på en livesändning hemifrån. Få varningar om rörelser upptäcks. Med en prenumeration på Nest Aware får du kontinuerlig videoinspelning och Familiar Face Alerts. Läs mer om Nest Cam på Google Nest Hub Max och vanliga frågor om Nest Aware.

Gör ditt smarta hem ännu smartare

Nest Hub Max fungerar med tusentals smarta hemenheter, till exempel lampor, tv:ar och lås. Och det är enkelt att styra allihop från en och samma plats. Du kan även styra kompatibla tv:ar, högtalare och spelkonsoler från Nest Hub Max med rösten eller från en översikt. Slå på och stäng av, justera volymen, spela upp, pausa och sök.

All underhållning du kan tänka dig

Allt ser fantastiskt ut på den 10 tum stora HD-skärmen och dessutom låter det bra i stereohögtalarna. Titta på videor på YouTube.' Titta på nyheter, sport och tv-program i direktsändning med en prenumeration på YouTube TV. Streama från dina appar med inbyggd Chromecast. Och lyssna på musik med YouTube Music, Spotify, Apple Music, Pandora med mera.

Röststyrd hjälp med Google Assistent

Nest Hub Max hjälper din aktiva familj att hålla koll på läget. Alla kan se sina egna uppgifter, kalendrar med mera. Få svar från Google. Titta på instruktionsvideor på YouTube. Och få all information du behöver, när du behöver den.

Obs! Du behöver ett Google Duo-konto för att ringa videosamtal och lämna videomeddelanden. Night Vision stöds inte. För personliga resultat för upp till sex användare krävs ytterligare registrering och konfigurering. Prenumeration krävs för YouTube TV och musiktjänster. Familiar Face Alert är inte tillgängligt i Illinois eller EU.