To get the most out of Google Home, choose your Help Center: U.S. Help Center, U.K. Help Center, Canada Help Center, Australia Help Center.

Vi introduserer Google Nest Hub Max

Med Google Nest Hub Max og Google-assistenten kan travle familier holde kontakten og få gjort mer. Ha videosamtaler, sjekk hvordan det står til hjemme når du er borte, få en personlig tilpasset kalender med et raskt blikk, og få Google Foto, YouTube TV, videoer og musikk.

Hold kontakten med familien

Med Nest Hub Max kan alle holde kontakten – uansett om dere er hjemme eller på den andre siden av landet. Du kan starte videoanrop med Duo. Det er stemmestyrt, så du trenger bare å si «Hey Google, ring bestemor». Google Foto viser automatisk de nyeste og beste bildene dine, slik at familien aldri er for langt unna.

Merk: Selv om Google Duo og Google Meet er slått sammen til en ny Meet-app på mobilenheter, nettbrett og datamaskiner vises fortsatt Google Duo-ikonet Duo app på Google Nest-skjermer.

Hjemmet ditt passer på deg – og omvendt

Se hvordan det står til hjemme, med det innebygde Nest Cam-kameraet. Se en direktevisning. Få varsler hvis det registreres bevegelse. Med et Nest Aware-abonnement får du kontinuerlige videoopptak og Familiar Face Alerts. Finn ut mer om Nest Cam på Google Nest Hub Max, og gjennomgå de vanlige spørsmålene om Nest Aware.

Gjør smarthjemmet ditt enda smartere

Nest Hub Max fungerer med tusenvis av smarthjemenheter, for eksempel lys, TV-er og låser. Og du kan enkelt kontrollere dem fra ett sted. Du kan også styre kompatible TV-er, høyttalere og spillkonsoller fra Nest Hub Max med stemmen eller via én enkelt oversikt. Slå dem av og på, kontroller volumet, spill av innhold, sett innhold på pause, og søk.

Underholdning i alle former

Alt ser og høres bra ut på den 10 tommer store HD-skjermen med stereohøyttalere. Se på videoer på YouTube. Se nyheter, sport og TV-programmer direkte med et YouTube TV-abonnement. Strøm fra appene dine med Chromecast innebygd. Og hør på musikk med YouTube Music, Spotify, Apple Music, Pandora og flere andre.

Stemmestyrt hjelp fra Google-assistenten

Med Nest Hub Max kan travle familier få gjort mer. Alle kan se sine egne oppgaver, kalendere med mer. Få svar fra Google. Se opplæringsvideoer på YouTube. Og få informasjonen du trenger, når du trenger den.

Merk: Du må ha en Google Duo-konto for å starte videosamtaler og sende videomeldinger. Night Vision støttes ikke. For å få personlige resultater for opptil seks brukere kreves det ytterligere registrering og konfigurasjon. YouTube TV og musikktjenester krever abonnement. Familiar Face Alert er ikke tilgjengelig i EU eller i delstaten Illinois i USA.