To get the most out of Google Home, choose your Help Center: U.S. Help Center, U.K. Help Center, Canada Help Center, Australia Help Center.

Her er Google Nest Hub Max

Google Nest Hub Max med Google Assistent hjælper din travle familie med at bevare forbindelsen og holde styr på aftalerne. Foretag videoopkald, hold øje med dit hjem, når du ikke er hjemme, få nem adgang til en personligt tilpasset kalender, og få glæde af Google Fotos, YouTube TV, videoer og musik.

Hold din familie forbundet

Nest Hub Max hjælper din familie med at holde kontakten ved lige, uanset om I er derhjemme eller langt fra hinanden. Du kan foretage videoopkald med Duo. Det foregår via stemmestyring, så du kan bare sige "Hey Google, ring til bedstemor". Google Fotos viser automatisk dine nyeste og bedste billeder, så din familie altid er i nærheden.

Bemærk! Selvom Google Duo og Google Meet er blevet slået sammen i en ny Meet-app på mobilenheder, tablets og computere, viser Google Nest-skærme fortsat Google Duo-ikonet Duo app.

Dit hjem holder styr på din familie og omvendt

Hold øje med dit hjem, når du ikke er hjemme, takket være det indbyggede Nest Cam. Se livevisning, når det passer dig. Få underretninger, hvis der registreres bevægelse. Med et Nest Aware-abonnement får du kontinuerlig videooptagelse og underretninger om kendte ansigter. Få flere oplysninger om Nest Cam på Google Nest Hub Max, og se de ofte stillede spørgsmål om Nest Aware.

Gør dit smarthjem endnu smartere

Nest Hub Max fungerer sammen med tusindvis af smartenheder til hjemmet såsom f.eks. lamper, fjernsyn og låse. Du kan nemt styre dem alle på ét sted. Du kan også styre kompatible fjernsyn, højttalere og spillekonsoller på Nest Hub Max med din stemme eller via ét kontrolpanel. Tænd eller sluk dem, juster lydstyrken, afspil indhold, sæt indhold på pause, og foretag søgninger.

Underholdning på mange forskellige måder

Alt ser godt ud og lyder godt med HD-skærmen på 10" og stereohøjttalerne. Se videoer på YouTube. Se livenyheder, sport og tv-serier med et YouTube TV-abonnement. Stream fra dine apps med indbygget Chromecast. Du kan også lytte til musik med YouTube Music, Spotify, Apple Music, Pandora og andre.

Stemmestyret hjælp fra Google Assistent

Nest Hub Max hjælper din travle familie med at bevare overblikket. Alle kan se deres egne opgaver, kalendere m.m. Find svar fra Google. Se instruktionsvideoer på YouTube. Og få de oplysninger, I skal bruge, når I har brug for dem.

Bemærk! Du skal have en Google Duo-konto for at kunne foretage videoopkald og optage videobeskeder. Nattesyn understøttes ikke. Personligt tilpassede resultater for op til 6 brugere kræver yderligere tilmelding og konfiguration. YouTube TV og musiktjenester kræver et abonnement. Underretninger om kendte ansigter er ikke tilgængelige i den amerikanske delstat Illinois og i EU.