To get the most out of Google Home, choose your Help Center: U.S. Help Center, U.K. Help Center, Canada Help Center, Australia Help Center.

Face Match på Google Nest Hub Max

Face Match samarbejder med Voice Match om at give hver bruger en personligt tilpasset og proaktiv oplevelse. Når Nest Hub Max genkender dit ansigt, kan den proaktivt vise dig dit personligt tilpassede indhold, f.eks. kommende kalenderbegivenheder. Du kan også vælge at få vist vejret, forslag til musik, du kan lytte til, og dagens vigtigste nyheder, første gang du nærmer dig Nest Hub Max hver dag.

Vigtigt! Face Match er ikke en sikkerhedsfunktion. Funktionen bruges til at give dig en bedre, mere praktisk og mere personlig oplevelse af Nest Hub Max. Din enhed kan muligvis ikke skelne mellem dig og f.eks. et billede af dit ansigt. Hvis et andet medlem af din husstand ligner dig meget, vil enheden muligvis identificere vedkommende som dig.

Konfigurer Face Match

Bemærk! Du skal konfigurere Voice Match for at bruge Face Match. Hvis du ikke har konfigureret nogen af funktionerne, skal du starte med at konfigurere Voice Match på din Nest Hub Max. Når du er færdig med Voice Match, fører Google Home-appen dig til konfigurationen af Face Match.

Hvis du allerede har konfigureret Voice Match på en Face Match-kompatibel skærm, skal du følge denne vejledning:

1. Make sure your mobile device or tablet is linked to the same account as your display.
  2. Åbn Google Home-appen Google Home-appen.
  3. Tap Home og derefter Settings .
  4. Under "Features," tap Google Assistant Face Match.
  5. Follow the in-app steps.
  6. If you want to automatically add Face Match to new devices in the same home, turn on "Devices you add later."
  7. If you want to simply look at your display to talk to Google, turn on "Look and Talk."
Bemærk!
  • Disse trin fungerer ikke med en Google Workspace-konto. Se, hvordan du bruger en Google Workspace-konto på en enhed.
  • Google Pixel Tablet understøtter ikke konfiguration og administration af Face Match. Hvis du konfigurerer Nest Hub Max på din Google Pixel Tablet, skal du bruge Google Home-appen på en anden kompatibel mobilenhed til at konfigurere Face Match og administrere dine indstillinger.

Sørg for, at din enhed kan genkende dig

Face Match fungerer bedst, når det indbyggede kamera i din Nest Hub Max har frit udsyn til dit ansigt. Det opnår du bedst ved at minimere baggrundsbelysningen og sørge for, at dit ansigt er godt oplyst. Hvis lyset bag dig er for skarpt, kan det udvaske billedet eller kaste en mørk skygge over dit ansigt. Det er især et problem, hvis lyset skinner direkte ind i kameralinsen. Hvis der er for meget baggrundsbelysning, eller hvis der ikke er nok lys på dit ansigt, kan dine ansigtstræk muligvis ikke registreres.

Yderligere tips til konfiguration af Face Match

• Når du tager billeder under konfigurationen, skal du sørge for, at lyset bag dig svarer til eller er mørkere end lyset foran dig, så der ikke er nogen skygger på dit ansigt. Sørg for, at der ikke er noget skarpt lys eller sollys, som skinner direkte ind i kameralinsen.
  • Når du tager billeder af dit ansigt under konfigurationen, skal du sørge for ikke at bevæge dig for hurtigt.
  • Når du placerer din Nest Hub Max, skal du ligeledes sørge for, at der ikke er noget skarpt lys, som skinner direkte ind i kameralinsen, og at lyset bag dig er mørkere end eller svarer til lyset foran dig.

Deaktiver Face Match

Deaktiver Face Match for et hjem i Google Home-appen

1. Sørg for, at din mobilenhed eller tablet er tilknyttet den samme konto som din Google Nest-skærm.
  2. Åbn Google Home-appen Google Home-appen.
  3. Tryk på Hjem og derefter Indstillinger og derefter Google Assistent og derefter Face Match.
  4. Tryk på Fjern Face Match fra hjemmet, og følg vejledningen.

Bemærk! Når du deaktiverer Face Match, slettes din ansigtsmodel fra din enhed, men de registreringsbilleder, der blev brugt til at oprette din ansigtsmodel, slettes ikke. Gå til https://myactivity.google.com/ for at slette registreringsbilleder til Face Match.

Deaktiver Face Match på en skærm

1. Sørg for, at din mobilenhed eller tablet er tilknyttet den samme konto som din Google Nest-skærm.
  2. Åbn Google Home-appen Google Home-appen.
  3. Tryk på Hjem og derefter Indstillinger og derefter Google Assistent og derefter Face Match.
  4. Fjern markeringen i afkrydsningsfeltet ud for den enhed, som Face Match skal deaktiveres for.

Bemærk!

• Når du deaktiverer Face Match på en enhed, fjernes din ansigtsmodel fra den pågældende enhed. Du kan også vælge Fjern Face Match fra dette hjem, hvilket fjerner ansigtsmodellen fra alle enhederne i dit hjem. De registreringsbilleder, der blev brugt til at oprette din ansigtsmodel, bliver ikke fjernet i nogen af tilfældene. Gå til g.co/assistant/match for at fjerne registreringsbilleder fra Face Match.
  • Når du deaktiverer kamerasensoren, deaktiveres Face Match, indtil kamerasensoren aktiveres igen. Din ansigtsmodel fjernes ikke fra din Hub Max, når sensoren deaktiveres.
  • Du kan også til enhver tid deaktivere Face Match på siden med indstillinger i Google-appen eller Assistent-appen.
  • Når du deaktiverer Voice Match, fravælges Face Match også, og din ansigtsmodel fjernes fra din enhed.

Voice Match og Face Match

Voice Match skal aktiveres, før du kan bruge Face Match. Med Voice Match kan Google Assistent genkende dig, når du stiller spørgsmål. Face Match forbedrer din oplevelse yderligere ved at give Google Assistent mulighed for proaktivt at identificere dig og vise dig personligt og nyttigt indhold, uden at du behøver at spørge først.

Med Voice Match kan du f.eks. spørge om dine kommende kalenderbegivenheder. Face Match kan proaktivt vise dig dem, når du går forbi skærmen.

Face Match kræver Voice Match for at give dig den bedst mulige oplevelse. Hvis 2 tilmeldte Face Match-brugere f.eks. står foran Nest Hub Max, og den ene af dem stiller Google Assistent et spørgsmål, er det Voice Match, der identificerer, hvilken af de 2 brugere der talte. Ved at registrere, hvilken bruger der har stillet spørgsmålet, ved Google Assistent, hvilken af de 2 brugeres personligt tilpassede indhold der skal vises på enheden.

Vigtigt! Voice Match skal aktiveres, før Face Match kan fungere. Når du deaktiverer Voice Match for din Nest Hub Max, deaktiveres Face Match også permanent for den samme enhed. Google Assistent kan ikke længere genkende din stemme eller give dig personligt indhold på den pågældende enhed. Du kan dog aktivere personligt indhold igen. Når du deaktiverer Voice Match for hjemmet på din Nest Hub Max, deaktiveres Face Match også permanent på din Nest Hub Max. Du kan finde og fjerne de lydklip eller billeder, der blev oprettet under konfigurationen af Voice Match og Face Match, på g.co/assistant/match.

Få indblik i, hvordan dine data håndteres, når du bruger Face Match på din Nest Hub Max, på siden med ofte stillede spørgsmål om privatlivsbeskyttelse for vores enheder og tjenester til forbundne hjem. Se, hvordan vi værner om dit privatliv i hjemmet.