To get the most out of Google Home, choose your Help Center: U.S. Help Center, U.K. Help Center, Canada Help Center, Australia Help Center.

Nest Doorbells ljudenhet ringer trots att ingen står vid dörren

Problemet kan uppstå med Nest Doorbell med ledning och bör inte påverka en Nest Doorbell-enhet med batteri som är ansluten till elnätet.

En ringsignal som hörs slumpmässigt beror oftast på variationer i spänningen som skickas till ljudenheten. Lägre strömtoppar får oftast inte ljudenheten att låta, men högre toppar kan göra det. Detta kan hända när Nest Doorbell byter till Night Vision.

• Stäng av Night Vision i inställningarna för Nest Doorbell för att tillfälligt undvika att ljudenheten ringer av sig själv.
  • Du måste förmodligen uppgradera transformatorn som är ansluten till ljudenhetens kablar.
  • Be en lokal installatör att kontrollera spänningen och installera en ny transformator.