To get the most out of Google Home, choose your Help Center: U.S. Help Center, U.K. Help Center, Canada Help Center, Australia Help Center.

Lydenheten til Nest Doorbell ringer når det ikke er noen utenfor

Dette problemet kan oppstå med Nest Doorbell (med ledning) og skal ikke påvirke batteridrevne Nest Doorbell-enheter når den er tilkoblet med ledning.

«Fantomringing» på tilfeldige tidspunkter skyldes vanligvis svingninger i spenningen som sendes til lydenheten. Små strømsvingninger får vanligvis ikke lydenheten til å ringe, men større svingninger kan gjøre det. Dette kan skje når Nest Doorbell bytter til Night Vision.

• Du kan slå av Night Vision i Nest Doorbell-innstillingene for å forhindre fantomringing midlertidig.
  • Du må sannsynligvis oppgradere transformatoren som er koblet til ledningene til lydenheten.
  • Ta kontakt med en lokal fagperson som kan sjekke spenningen og montere en ny transformator.