To get the most out of Google Home, choose your Help Center: U.S. Help Center, U.K. Help Center, Canada Help Center, Australia Help Center.

De bel van de Nest Doorbell klinkt als er niemand voor de deur staat

Dit probleem kan optreden bij de Nest Doorbell (netvoeding) en is niet van invloed op de Nest Doorbell (batterij) als deze bedraad wordt aangesloten.

De bel kan op onverwachte momenten vanzelf gaan bellen, vaak als gevolg van spanningsschommelingen. Een kleine piekstroom is geen probleem, maar grotere kunnen je bel wel degelijk laten afgaan. Dit kan gebeuren als de Nest Doorbell overschakelt naar Nachtzicht.

• Zet Nachtzicht uit in de instellingen van de Nest Doorbell om tijdelijk te voorkomen dat de bel vanzelf afgaat.
  • Je hebt waarschijnlijk een andere transformator nodig die is aangesloten op de bedrading van de bel.
  • Neem contact op met een lokale Pro om de spanning te laten checken en een nieuwe transformator te laten installeren.