To get the most out of Google Home, choose your Help Center: U.S. Help Center, U.K. Help Center, Canada Help Center, Australia Help Center.

Nest-ovikellon summeri soi, vaikka ovella ei ole ketään

Ongelmaa voi esiintyä langallisissa Nest-ovikelloissa. Sen ei pitäisi vaikuttaa akkukäyttöisiin Nest-ovikelloihin, kun ne on yhdistetty johdolla.

Satunnaisesti kuuluvat "haamusoitot" johtuvat yleensä summeriin kulkeutuvan jännitteen vaihteluista. Pienen virtapiikit eivät yleensä riitä soittamaan summeria, mutta suuret voivat tehdä niin. Näin voi tapahtua, kun Nest-ovikello vaihtaa pimeänäköön.

• Estä haamusoitot tilapäisesti laittamalla pimeänäkö pois päältä Nest-ovikellon asetuksista.
  • Sinun on luultavasti vaihdettava summerin johtoihin yhdistetty muuntaja uudempaan.
  • paikallinen ammattilainen voi auttaa jännitteen tarkistamisessa ja uuden muuntajan asentamisessa.