To get the most out of Google Home, choose your Help Center: U.S. Help Center, U.K. Help Center, Canada Help Center, Australia Help Center.

Nest-ringeklokken slutter ikke å ringe

Den vanligste årsaken til konstant ringing er feilkobling av lydenheten under monteringen. Dette skjer vanligvis med avanserte lydenheter med minst tre ledninger. Noen ganger er disse lydenhetene også koblet til hustelefoner, porter som åpnes og lukkes, eller andre enheter. Kontakt en lokal fagperson for å få hjelp med avansert montering.