De Nest Hello is offline

1. Als andere apparaten in je huis ook offline zijn, controleer dan je router of internetverbinding.
  2. Als het erg warm of koud is, kan de camera wifi uitschakelen om zichzelf te beschermen.
  3. Start de Nest Hello opnieuw op:
    1. Start de deurbel opnieuw op door deze los te koppelen van de montagesteun met de ontgrendelingstool uit de doos. Je kunt ook een punaise of paperclip gebruiken.
    2.  Zorg dat de Hello is aangesloten op de draden.
    3. Steek de ontgrendelingstool, punaise of paperclip in het gat bij de bovenkant van de Hello.
    4. Houd dit vast totdat het lampje op de Hello wordt uitgeschakeld (na ongeveer tien seconden) en laat dan los.Opmerking: Houd de deurbelknop op de voorkant van de Hello niet ingedrukt, anders wordt deze teruggezet op de fabrieksinstellingen.
      De Nest Hello wordt opnieuw opgestart en probeert opnieuw verbinding met wifi te maken als deze eerder ook was verbonden met een wifi-netwerk.

Zie het volgende artikel voor hulp bij problemen met de wifi-verbinding.

Problemen oplossen met een Nest-camera die de verbinding verbreekt of als offline in de Nest-app wordt weergegeven >

Het kan ook helpen als je de Nest Hello terugzet op de fabrieksinstellingen. Als je dit doet, moet je deze opnieuw koppelen met de app. Zie het volgende artikel voor uitgebreide instructies.

De Nest-camera opnieuw opstarten of resetten >