To get the most out of Google Home, choose your Help Center: U.S. Help Center, U.K. Help Center, Canada Help Center, Australia Help Center.

Blinkande gul lampa på Nest Doorbell (med ledning)

När lampan blinkar gult betyder det att Google Nest Doorbell (med ledning) inte får tillräckligt med ström. Videostreamingen kan inaktiveras för att förlänga batteritiden,
men enheten bör fortsätta fungera som en vanlig dörrklocka.

• Du kan behöva uppgradera transformatorn som ljudenheten är ansluten till.
  • Be en lokal installatör att kontrollera spänningen och installera
    en ny transformator.

Nest Doorbells lampor och ljud

blinking yellow light