To get the most out of Google Home, choose your Help Center: U.S. Help Center, U.K. Help Center, Canada Help Center, Australia Help Center.

Blinkende gult lys på Nest Doorbell (med ledning)

Når lyset blinker gult, betyr det at Google Nest Doorbell (med ledning) ikke får nok strøm. Enheten slår muligens av videodatastrømmen for å spare batteri
, men fortsetter å fungere som en vanlig ringeklokke.

• Det kan hende du må oppgradere transformatoren som lydenhetens ledninger er koblet til.
  • Ta kontakt med en lokal fagperson som kan sjekke spenningen og montere
    en ny transformator.

Lys og lyder på Nest Doorbell

blinking yellow light