Notifikation

To get the most out of Google Home, choose your Help Center: U.S. Help Center, U.K. Help Center, Canada Help Center, Australia Help Center.

Blinkende gult lys på Nest Doorbell (med ledning)

Et blinkende gult lys betyder, at din Google Nest Doorbell (med ledning) ikke får nok strøm. Dørklokken kan deaktivere din videostream for at spare på batteriet,
men den bør fortsat fungere som en almindelig dørklokke.

• Du skal muligvis opgradere den transformer, som lydenhedens ledninger er tilsluttet.
  • Kontakt en lokal tekniker for at få vedkommende til at tjekke spændingen og installere
    en ny transformer.

Nest Doorbells lys og lyde

blinking yellow light