To get the most out of Google Home, choose your Help Center: U.S. Help Center, U.K. Help Center, Canada Help Center, Australia Help Center.

Lydenheten til Nest Doorbell ringer ikke eller ringer svakt

Montering uten ledninger

Bruk denne veiledningen hvis ringeklokken din bare går på batteri og ikke er koblet til ledninger eller en strømadapter.

1. Sjekk batterinivået

Appen sender flere varsler for å fortelle deg at batterinivået til ringeklokken er lavt, og at du bør lade den. Hvis du ikke fikk ladet den før batterinivået ble for lavt, kan du bare ta den av festeplaten og lade den med USB-C-kabelen som følger med.

2. Sjekk innstillingene for lydenheten i appen

Det kan hende at innstillingene dine hindrer lydenheten i å ringe. Det kan for eksempel hende at noen andre som har tilgang til Nest-hjemmet ditt, har slått av lydenheten eller endret varigheten på lyden i appen.

Innstillinger for lydenheten for ringeklokken

Home-appen

1. Åpne Google Home-appen.
  2. Trykk og hold på enhetsbrikken.
  3. Trykk på Mer Stillemodus, og trykk deretter på Avbryt hvis modusen er på.

3. Sjekk Wi-Fi-tilkoblingen

Sjekk at ringeklokken ikke er merket som uten nett i appen. Hvis den er det, kan du feilsøke med artiklene nedenfor.

Ringeklokker som er montert uten ledninger, bruker vanligvis en Google-høyttaler/-skjerm eller annen kompatibel høyttaler/skjerm til å spille av lyden. Sørg for at lydenheten du bruker, er koblet til Wi-Fi og konfigurert riktig i appen.

4. Svært varmt vær

Hvis det er veldig varmt ute, eller hvis ringeklokken er montert i direkte sollys, kan lydenheten (og video eller Wi-Fi) bli slått av automatisk for å beskytte de indre kretsene. Lydenheten slås automatisk på igjen når temperaturen i ringeklokken går tilbake til normal driftstemperatur.

Så lenge ringeklokken ikke er koblet fra Wi-Fi og ikke er uten nett i appen, kan du fortsatt få varsler på telefonen når noen ringer på.

Montering med ledninger

1. Sjekk sikringen eller strømuttaket

• Sørg for at sikringen for kretsen som gir strøm til ringeklokken, er på.
  • Hvis du bruker en innendørs strømadapter (bare tilgjengelig i USA), må du sjekke at strømuttaket er strømførende, ved å koble til en annen elektrisk enhet, for eksempel en lampe.
  • Koble strømadapteren til et annet strømuttak du vet fungerer. Hvis adapteren ikke fungerer, må du bytte den ut.
  • Hvis stikkontakten styres av en bryter, må du sørge for at den er slått på.

2. Sjekk innstillingene for lydenheten i appen

Det kan hende at innstillingene dine hindrer lydenheten i å ringe. Eksempler:

• Noen som deler tilgang til Nest-hjemmet ditt med appen, kan ha slått av lydenheten eller endret varigheten til lyden.
  • Hvis du har en mekanisk lydenhet (bevegelige deler som lager lyd), skal alternativet for lydvarighet være slått av. Denne innstillingen gjelder bare for elektroniske eller digitale lydenheter.

Home-appen

1. Åpne Google Home-appen.
  2. Trykk og hold på enhetsbrikken.
  3. Trykk på Mer Stillemodus, og trykk deretter på Avbryt hvis modusen er på.

Nest-appen

1. Åpne Nest-appen.
  2. Velg ringeklokken din.
  3. Trykk på Settings (innstillinger) Innstillinger for Nest-ikon Indoor chime On/Off (innendørs lydenhet av/på) Quiet Time (stillemodus).
  4. Hvis Quiet Time (stillemodus) er på, trykker du på den for å se bryteren. Trykk på bryteren for å slå den av.
  5. Sjekk deretter varigheten på lyden. Trykk på Chime duration (varighet på lyden) i innstillingsmenyen.
    • Hvis du har en mekanisk lydenhet med bevegelige deler som lager lyd, bør dette alternativet være Off (av).
    • Hvis du har en digital lydenhet (med intern høyttaler og ingen bevegelige deler) og lydenhetens varighet er for kort, kan det hende at den ikke lager lyd eller bare lager deler av lyden. Øk varigheten på lyden.

3. Sjekk ledningene for lydenheten

Mekaniske lydenheter

Hvis du har en mekanisk lydenhet med bevegelige deler som lager «ding dong»-lyden, kan det hende at adapteren hindrer bevegelsen til hammeren eller klokken som hammeren slår mot.

Test først mens dekselet til lydenheten er av:

1. Ta av dekselet på lydenheten.
  2. For å få lydenheten til å ringe, trykk på ringeklokkeknappen.

Hvis lydenheten høres bra ut når dekselet er av, kan det hende at dekselet presser på adapteren eller noen av ledningene og hindrer de bevegelige delene.

1. Bøy ledningene eller teip dem slik at de ikke er i veien.
  2. Test på nytt med dekselet på.
  3. Hvis lyden fortsatt høres dårlig ut, kan du prøve å feste adapteren på utsiden av lydenheten med litt dobbeltsidig teip.
  4. Test på nytt med dekselet på.

Gjør dette hvis ringelyden høres dårlig ut eller ikke kan høres når dekselet er av:

1. Få noen andre til å trykke på ringeklokkeknappen mens du ser på lydenheten. Se om du kan se noe som hindrer bevegelse.
  2. Bøy ledningene eller teip dem slik at de ikke er i veien, hvis det er nødvendig. Du kan også prøve å feste adapteren på utsiden av lydenheten med litt dobbeltsidig teip.
  3. Test på nytt med dekselet av.
  4. Hvis lyden høres bra ut når dekselet er av, må du teste med dekselet på en gang til, for å sikre at ingenting flyttet på seg da du satte på dekselet.
  5. Dobbeltsjekk at ledningene er satt helt inn i adapteren for lydenheten, og at de er skikkelig koblet til lydenheten. Stram til alle ledningsskruene på nytt med en skrutrekker.
  6. Korrosjon og skitt kan påvirke hvor god kontakt ledningen får. Sjekk at alle ledningene er rene og uten korrosjon. Hvis de ikke er det, kan du trimme av den korroderte enden og fjerne isolasjonen for å få en ren og korrosjonsfri ledning.
  7. Sørg for at eventuelle ledninger med synlig metall ikke berører hverandre.
  8. Sjekk at du har montert ledningene i henhold til appveiledningen.

Elektroniske eller digitale lydenheter

Gjør dette hvis du har en elektronisk eller digital lydenhet som ikke har bevegelige deler:

Sørg for at adapteren er riktig montert:

1. Dobbeltsjekk at ledningene er satt helt inn i adapteren for lydenheten, og at de er skikkelig koblet til lydenheten. Stram til alle ledningsskruene på nytt med en skrutrekker.
  2. Sørg for at eventuelle ledninger med synlig metall ikke berører hverandre.
  3. Sjekk at du har montert ledningene i henhold til appveiledningen.
  4. Hvis lydenheten har flere enn tre ledninger, bør du kontakte en Nest Pro for å få hjelp med monteringen.

4. Sjekk ringeklokkeledningene

Det kan hende at en ledning løsnet da du satte ringeklokken på festeplaten, eller at ledningene ikke er stramme nok. Sørg for at ledningene sitter godt fast.

1. Ta ringeklokken av festeplaten.
  2. Stram til alle ledningsskruene på nytt med en skrutrekker.
  3. Sørg for at ledningsendene ikke berører hverandre eller festeplaten. Kapp ledningsendene og bøy dem hvis det er nødvendig.
  4. For å teste lydenheten, trykk på ringeklokkeknappen.

5. Sjekk batterinivået på Nest Doorbell (med batteri)

Nest Doorbell (med batteri) går alltid på batteri, selv om du har koblet den til en annen strømkilde. Strømkilden bruker lav spenning for å lade batteriet gradvis.

• Batteriet lader ikke ved temperaturer under 0 °C. I kaldt vær må du ta med batteriet innendørs og lade det med ladekabelen som følger med.
  • Innstillingene for ringeklokken kan påvirke batterilevetiden. Endre innstillingene for å spare batteriet.

6. Sjekk at transformatoren oppfyller kravene

Transformatoren må oppfylle spesifikke strømkrav for å være kompatibel. Hvis du ikke er sikker på hva strømstyrken til transformatoren er, kan du kontakte en Nest Pro-montør eller en elektriker, eller du kan følge veiledningen i denne artikkelen:

Slik sjekker du spenningen til transformatoren

Viktig: Det kan hende at enkelte ringeklokkesystemer ikke kan levere nok strøm til lydenheten etter at Nest Doorbell er montert, selv om transformatoren er klassifisert som mellom 8 og 24 V vekselstrøm og 10 VA i Nord-Amerika eller mellom 8 og 24 V vekselstrøm og 10 VA i Europa. Hvis du har prøvd de andre feilsøkingstrinnene i denne artikkelen, kan det hende at transformatoren din må oppgraderes eller byttes ut. Du kan få en lokal Nest Pro til å gjøre det for deg.

7. Svært varmt vær

Hvis det er veldig varmt ute, eller hvis ringeklokken er montert i direkte sollys, kan lydenheten (og video eller Wi-Fi) slås av automatisk for å beskytte de indre kretsene til ringeklokken mot overoppheting. Lydenheten slås automatisk på igjen når temperaturen i ringeklokken går tilbake til normal driftstemperatur.

Så lenge ringeklokken ikke er koblet fra Wi-Fi og ikke er uten nett i appen, kan du fortsatt få varsler på telefonen når noen ringer på.