Sådan placerer du Nest Cam IQ Indoor i dit hjem

Vi har designet Nest Cam IQ Indoor, så det er nemt og hurtigt at placere stort set overalt. Det har sin helt egen fod, så du ganske enkelt kan stille kameraet på en vandret flade som f.eks. en hylde – uden brug af værktøj. Du kan dog også montere det på væggen eller i loftet ved hjælp af Nest Cam IQ Indoor-vægbeslaget eller på et trefodsstativ fra en anden producent, hvis du hellere vil det.

I denne artikelserie skal du gennemgå følgende trin for at konfigurere dit kamera:

1. Tilføj kameraet i Nest-appen
  2. Placer eller monter kameraet – Du er her
  3. Kom godt i gang med at bruge dit kamera
Cam IQ rotate 180

Med kameraets fod kan du placere dit Nest Cam IQ
Indoor lige der, hvor du vil, og det kan rettes i nøjagtigt den retning,
du ønsker.

Kamerahovedet kan vippes 160° frem og tilbage, så du
kan placere kameraet højt og dreje det
nedad for at se rummet.

Kameraet kan også rotere 180° til venstre og
højre, så du kan finde den perfekte vinkel.

Før du går i gang

1. Sørg for, at du har konfigureret kameraet med Nest-appen, inden du går videre.

2. Har du stadig ikke besluttet, hvor du vil placere kameraet? Her er nogle tips, der kan hjælpe dig med at vælge et godt sted.

3. Fjern beskyttelsesfilmen fra linsen på dit Nest Cam. Det er der kun for at beskytte kameraet under forsendelse og installation.

4. Gennemgå retningslinjerne for sikkerhed i forbindelse med brug af kameraet.

Placer dit kamera

Foden til Nest Cam IQ Indoor har en bred base, så det bliver, hvor det er, og det elegante design passer ind i stort set enhver indretning.

Foden sidder allerede på kameraet, så du skal ikke gøre andet end følgende, når du har konfigureret kameraet med Nest-appen:

1. Stil kameraet på en flad, vandret overflade.

Bemærk! Det er en god idé at placere kameraet højt
    højt nok oppe til at få et godt billede af ansigtet, hvis en person
    går ind foran det. Vidvinkelvisningen på 130° gør det
    nemt at finde et sted, hvor du kan se det meste af rummet.

2. Drej kameraet på foden for at justere synsvinklen.

3. Tjek derefter kameraets videostream med Nest-appen,
    og foretag om nødvendigt yderligere justeringer.

Tip! Kameraets sensorer giver et bedre billede, hvis du sørger for at stille kameraet i en vinkel, hvor fladen, det står på, ikke er synlig.

Valgfrit: Monter Nest Cam IQ Indoor-vægbeslaget

Vægbeslaget til Nest Cam IQ Indoor gør det muligt
at fastgøre kameraet sikkert til en væg, loftet eller en anden flad
overflade. Der medfølger en 1/4"-20 trefodsudvidelse,
du kan skrue dit kamera fast i.
camera IQ wall mount

Sådan får du Nest Cam IQ Indoor-vægbeslaget

Hvis du allerede har købt et Nest Cam IQ Indoor, skal du tjekke i din indbakke, om du har fået en meddelelse fra Nest. Hvis du ikke har fået en mail, kan du altid kontakte Nest-support og bede os om at sende dig et vægbeslag.

1. Monter vægbeslaget

Følg disse trin, når du har konfigureret dit kamera med Nest-appen:

1. Find følgende værktøj frem:
    • Et 1/16" bor (til træ) eller et 1/8" bor (til gipsvæg – valgfrit)
    • En Phillips-skruetrækker
    • En hammer
    • En blyant
    • En stige, hvis du vil installere dit kamera højt oppe
    • Alt det, der følger med til vægbeslaget: Monteringsplade, murplugs, skruer, kabelklemmer og søm.
  2. Tag dit kamera med til det sted, hvor du vil installere det, og sørg for, at det kan streame video fra den pågældende placering. Hvis det mister forbindelsen, er det for langt væk, så du skal finde et sted, der er tættere på din Wi-Fi-router.

3. Hold vægbeslaget med den flade, sorte side mod væggen eller loftet. Markér de to skruehuller med blyanten. Fjern derefter beslaget, så du er klar til næste trin.

4. Afhængigt af overfladen:
    • Gipsvæg: Skru de to plastikplugs ind i væggen eller loftet. De er lavet til at være selvborende. Du kan også forbore to huller med et 1/8" bor og skrue dine plugs ind i dem, hvis du hellere vil det.

5. Anbring vægbeslaget over de to plugs eller forborede huller,
med den flade, sorte side mod væggen. Skru
skruerne i.
 Vægbeslaget burde nu være sikkert
fastgjort til væggen eller loftet.

6. Ret hullet i tredfodsstativet på kameraets base ind efter
 beslaget, og skru basen fast på beslaget. Hvis kameraet installeres på en væg,
skal strømkablet ende med at vende opad.

Tip! I dette trin skal du huske at rotere kameraets
base og ikke hovedet.

Cam IQ animated turning wall mount

2. Juster kameraets vinkel

Nu, hvor dit kamera er blevet monteret på vægbeslaget, kan du justere det, så du får det ønskede billede i Nest-appen.

1. Drej kamerahovedet forsigtigt, indtil det peger mod det sted, du vil holde øje med.

Tip! Hvis vægbeslaget forhindrer dig i at rette kameraet mod det ønskede sted, har du to muligheder. Du kan dreje kameraets base en smule for at flytte kameraets bevægelsesområde, mens du holder øje med, at kameraet stadig er monteret sikkert. Du kan også prøve at skrue vægbeslaget af, rotere det 180 grader og skrue det fast igen, så dit kamera får et andet bevægelsesområde, når det er skruet i.

2. Se videoen i Nest-appen, og finjuster dit kameras synsvinkel, hvis du har brug for det.

3. Hvis dit kamera er monteret i loftet, og billedet vender på hovedet, kan du, vende videoen i Nest-appen.

3. Brug kabelklemmerne

Vi har vedlagt fire kabelklemmer, som du kan bruge til at fastgøre kameraets strømkabel til en væg, så det hele ser lidt pænere ud. Følg disse trin for hver klemme:
  1. Indsæt kablet i kabelklemmen.
  2. Søm klemmen fast til væggen eller loftet.

Valgfrit: Monter kameraet på et trefodsstativ (købes separat)

Nest Cam IQ Indoor har et indbygget hul i trefodsstativet i fodens base, som passer til en 1/4"-20 forlænger (han). Det betyder, at du kan fastgøre kameraet til et trefodsstativ eller en anden type beslag, der understøtter denne form for fastgørelse.

• Hvis du vil gøre dette, skal du købe et trefodsstativ fra en anden producent. Du kan købe et online eller besøge din lokale elektronik- eller kamerabutik.

• Sørg for, at det trefodsstativ, du køber, leveres med et almindeligt 1/4"-20 monteringsstykke (han). De fleste trefodsstativer bruger denne type skrue, så du har flere muligheder at vælge mellem.

Husk, at du ikke nødvendigvis behøver at købe et traditionelt trefodsstativ med lige ben. Du kan f.eks. også vælge at købe et med bøjelige ben, der kan gribe fat om ting, så du kan installere dit kamera på steder, hvor et trefodsstativ med lige ben ikke kan komme til. Du kan f.eks. bukke benene omkring en blotlagt støttebjælke eller et rør, der sidder højt oppe og af vejen.

Husk dog at sørge for, at benene sidder ordentligt fast, så dit kamera forbliver sikkert monteret over tid.