Meer informatie over wat er met Works with Nest-verbindingen gebeurt wanneer je een Nest-product uit de app verwijdert

Works with Nest (WWN) was de oorspronkelijke manier waarop externe partners toegang kregen tot je Nest-producten en deze konden bedienen. WWN-verbindingen waren volledig geïntegreerd in een Nest-product, zodat de status ervan moeiteloos kon worden gecontroleerd en gewijzigd. WWN-verbindingen blijven gewoon werken voor gebruikers die hun Nest-account niet hebben overgezet in de Nest-app, maar alleen als de verbindingen nog door onze partners worden ondersteund.

Werkt met de Google Assistent (WWGA) schakelt de Google Assistent in om alle gekoppelde apparaten te bedienen. Je kunt met de Google Assistent in de Home-app en de Assistent-app routines voor de Assistent maken. We hebben twee nieuwe functies voor WWGA aangekondigd die speciaal voor de producten in je huis zijn ontwikkeld: Device Access en Thuis- en Afwezig-routines.

In onze blog vind je meer informatie over Device Access en andere manieren om een behulpzaam huis te maken

Wil je meer info over de veranderingen aan ons Works with Nest-programma in het algemeen? Ga dan naar onze pagina Veelgestelde vragen over wat er gebeurt bij Nest en onze blog met updates aan Works with Nest.

Wanneer je een Nest-product zoals een Nest-thermostaat uit je account verwijdert in de Nest-app, raak je veel van de functies en bedieningsmogelijkheden kwijt die van de app afhankelijk zijn, zoals de temperatuur op afstand bedienen met je telefoon en diverse meldingen.

Je verliest ook eventuele aanvullende functies van je verbindingen via Works with Nest (WWN). Wat er precies gebeurt met de functies die zijn ingeschakeld door de WWN-verbinding, hangt af van welke Nest-producten je verwijdert en welke WWN-verbindingen je gebruikt. Vraag na bij de ontwikkelaar van de verbindingen welke functies worden uitgeschakeld.

De verbinding blijft vermeld staan in de Nest-app totdat je deze handmatig verwijdert.

Een Works with Nest-verbinding verwijderen >