3,9
401 tn recensioner
10 mn+
Nedladdningar
Innehållsklassificering
Ingen åldersgräns
Skärmdumpsbild

Om appen

Hos Google Nest tillverkar vi produkter som är vackra, hjälpsamma och enkla att använda. Nest-appen är inget undantag.

Styr din Nest-termostat, arm och avaktivera ditt Nest Secure larmsystem, se ditt hem med Nest Cam och få en varning om Nest Protect går av - allt på ett ställe. Och få aviseringar på din Android-telefon eller surfplatta.

Nest använder sensorer, algoritmer och telefonens plats för att göra rätt saker automatiskt, stänga av värmen och slå på kameran när du lämnar. Glömmer du att ställa in larmet? Det kommer att märka och skicka en varning påminn mig.

Nest Learning Thermostat och Nest Thermostat E

Termostater som programmerar sig själva för att hjälpa dig spara energi.

- Ändra temperaturen från tunnelbanan eller soffan med din telefon.
- Se hur mycket energi du använde och varför.
- Visa och redigera ditt schema.
- Få extrema temperaturvarningar innan ditt hem blir för kallt.

Nest Secure larmsystem

- Arm och avväxla ditt hem från fjärrkontrollen från appen.
- Få en påminnelse om påminnelse om du lämnar hemmet och glömmer att ställa in larmet.
- Få en säkerhetsvarning på din telefon som berättar vad som utlöste larmet - en dörr eller fönster öppnas eller någon som kommer in i ett rum.

Nest Protect

Rök- och kolmonoxidlarmet som tänker, talar och varnar din telefon.

- Få en varning om Nest Protect känner av rök eller kolmonoxid. (Kräver Wi-Fi och en fungerande internetuppkoppling.)
- Tyst ett larm från din telefon med App Silence. (Endast Nest Protect 2nd gen.)
- Se status för dina batterier, sensorer och Wi-Fi-anslutning.
- Kör en säkerhetskontroll för att testa alla dina larm på en gång. (Endast Nest Protect 2nd gen.)
- Se din säkerhetshistorik så att du vet när varningar inträffade och varför.

Nest Cam IQ inomhus och utomhus, Nest Cam inomhus, Nest Cam Outdoor och Dropcam

Säkerhetskamerorna som låter dig se ditt hem på din telefon, inifrån och ut.

- Få varningar när det finns aktivitet och prata tillbaka för att få någon uppmärksamhet.
- Se vad du missade med stillbilder från de senaste tre timmarna.
- Kontrollera dygnet runt med skarp 1080p HD-video (endast Nest Cam och Dropcam Pro).
- Få personvarningar (eller bekanta ansiktsvarningar med Nest Cam IQ) och upp till 30 dagar av videohistorik när du prenumererar på Nest Aware. (Prenumerationstjänsten säljs separat.)

Boet Hej

Vet vem som knackar.

- 24/7 videoströmning innebär att du aldrig kommer att missa ett ögonblick.
- Utformad för att visa dig allt utanför dörren - människor från topp till tå, eller paket på marken.
- Vet skillnaden mellan en person och en sak.
- Meddelar dig om besökare, även om de inte ringer på klockan.
- HD Talk and Listen låter dig ha en sömlös konversation med någon vid din dörr.
- När du inte kan svara på dörren låter snabba svar svara på besökare med förinspelade ljudmeddelanden.

Nest x Yale Lock

Låset för ett säkrare anslutet hem.

- I stället för att dela nycklar, tilldela lösenord till personer du litar på i Nest-appen.
- Få en varning när någon låser eller låser upp dörren.
- Med hjälp av Home / Away Assist och Auto-Lock kan din dörr låsa sig när du lämnar.

Vissa funktioner kräver en fungerande internetuppkoppling, Wi-Fi och / eller Bluetooth.
Uppdaterades den
15 mars 2024

Datasäkerhet

Säkerhet börjar med förståelsen av hur utvecklare samlar in och delar din data. Praxis för dataintegritet och säkerhet varierar beroende på användning, region och ålder. Utvecklaren har tillhandahållit denna information och kan uppdatera den med tiden.
Ingen data delas med tredje part
Läs mer om hur utvecklare deklarerar delning
Den här appen kan samla in data av följande typ
Plats, Personliga uppgifter och 6 till
Data krypteras när den skickas
Du kan begära att datan raderas
Oberoende säkerhetsgranskning

Betyg och recensioner

4,0
387 tn recensioner
Kr S
4 maj 2024
Home/Away funktion för övervakningskamera är helt meningslös, har testat ominstallera appen och allt jag kan komma på men den funkar inte. Brandlarmet kan varna för rök men när jag går in i appen då står där att allt är ok, dvs ingen rök. Appen är också väldigt seg så det finns egentligen ingenting positivt att säga.