3,9
400K reviews
10 mln.+
Downloads
Inhoudsbeoordeling
Iedereen
Screenshotafbeelding

Over deze app

Bij Google Nest maken we producten die mooi, behulpzaam en gebruiksvriendelijk zijn. Dit geldt ook voor de Nest-app.

Bedien je Nest-thermostaat, zet je Nest Secure alarmsysteem aan en uit, zie wat er thuis gebeurt via je Nest Cam en weet wanneer het alarm van je Nest Protect afgaat, allemaal op één plek. Je kunt ook meldingen ontvangen op je Android-telefoon of -tablet.

Nest gebruikt sensoren, algoritmen en de locatie van je telefoon om automatisch te bepalen wat handig is, zoals de verwarming wat lager zetten en de camera inschakelen als je weggaat. Vergeten het alarm in te schakelen? Nest merkt dit en stuurt je een herinneringsmelding.

Nest Learning Thermostat en Nest Thermostat E

Thermostaten die zichzelf programmeren en je helpen energie te besparen.

- Verander de temperatuur vanuit de trein of vanaf de bank via je telefoon.
- Zie hoeveel energie je hebt verbruikt en waarom.
- Bekijk en bewerk je schema.
- Ontvang bij extreem lage temperaturen een melding voordat het in huis te koud wordt.

Nest Secure alarmsysteem

- Zet je alarmsysteem aan en uit via de app.
- Krijg een herinnering als je van huis bent gegaan zonder het alarm in te schakelen.
- Ontvang een beveiligingsmelding op je telefoon waarin je kunt zien waarom het alarm is afgegaan: misschien staat er een raam of deur open of is iemand een kamer binnengegaan.

Nest Protect

De rook- en koolmonoxidemelder die denkt, spreekt en meldingen naar je telefoon stuurt.

- Ontvang een melding als de Nest Protect rook of koolmonoxide detecteert (hiervoor heb je wifi en een werkende internetverbinding nodig).
- Zet een alarm af op je telefoon via 'Afzetten met app' (alleen op de 2e generatie Nest Protect).
- Bekijk de status van de batterijen, sensoren en wifi-verbinding.
- Voer een veiligheidscontrole uit om alle alarmen tegelijk te testen (alleen op de 2e generatie Nest Protect).
- Bekijk je veiligheidsgeschiedenis en weet precies wanneer je welke meldingen hebt gekregen en waarom.

Nest Cam IQ indoor en outdoor, Nest Cam Indoor, Nest Cam Outdoor en Dropcam

De beveiligingscamera's waarmee je op je telefoon kunt zien wat er binnens- en buitenshuis gebeurt.

- Ontvang meldingen bij activiteiten en zeg iets om iemands aandacht te krijgen.
- Zie wat je gemist hebt met momentopnamen van de laatste drie uur.
- Check je huis dag en nacht in haarscherpe Full HD-video (1080p) (alleen Nest Cam en Dropcam Pro).
- Abonneer je op Nest Aware en ontvang persoonsmeldingen (of bekend-gezicht meldingen met de Nest Cam IQ) en tot dertig dagen videogeschiedenis (abonnement apart te koop).

Nest Hello

Weet wie er voor je deur staat

- Met dag en nacht videostreaming hoef je nooit een moment te missen.
- Je ziet alles wat er voor je deur gebeurt: mensen van top tot teen of pakketjes op de grond.
- Maakt onderscheid tussen mensen en dingen.
- Ontvang een melding over een bezoeker, ook als die niet aanbelt.
- Via 'Praten en luisteren in HD' kun je gemakkelijk een gesprek voeren met iemand bij je deur.
- Kun je niet naar de deur komen, dan kun je met bezoekers praten via opgenomen boodschappen.

Nest x Yale slot

Het slot voor een veiliger connected home.

- Geef via de Nest-app een toegangscode aan mensen die je vertrouwt, zodat je niet iedereen een sleutel hoeft te geven.
- Ontvang een melding als er iemand voor je deur staat.
- Met de Thuis/Afwezig-functie en 'Automatisch vergrendelen' kan de deur zichzelf op slot doen wanneer je weggaat.

Voor bepaalde functies zijn een werkende internetverbinding, wifi en/of Bluetooth vereist.
Geüpdatet op
15 mrt 2024

Veiligheid van gegevens

Veiligheid van gegevens begint met inzicht in de manier waarop ontwikkelaars je gegevens verzamelen en delen. Procedures voor gegevensprivacy en beveiliging kunnen variëren op basis van je gebruik, regio en leeftijd. De ontwikkelaar heeft deze informatie aangeleverd en kan die in de loop van de tijd updaten.
Geen gegevens gedeeld met derden
Meer informatie over hoe ontwikkelaars aangeven welke gegevens ze delen
Deze app kan deze typen gegevens verzamelen
Locatie, Persoonlijke informatie en 6 andere
Gegevens worden tijdens de overdracht versleuteld
Je kunt de gegevens laten verwijderen
Onafhankelijke beveiligingsbeoordeling

Beoordelingen en reviews

4,0
387K reviews
Benno Teunissen
16 april 2024
Moet helaas mijn mening bijstellen. Heb nu een nieuwe telefoon S24 Ultra. Krijg met geen mogelijkheid meer de deurbel op mn telefoon te horen. Kan alleen nog maar een push melding of emal ontvangen wanneer iemand aanbelt! Heeft iemand tips. Heb alles geprobeerd in de Nest App en in Google Home.