Problemen met het Nest-rapport oplossen

Waarom ontbreken sommige gedeelten in mijn Nest-rapport?

Als een Nest-rapport niet alle informatie bevat die je verwacht, kunnen daar een paar redenen voor zijn:

Niet genoeg gegevens: Als we geen gegevens voor elke dag van de maand hebben ontvangen, kunnen we geen nauwkeurige schatting geven van je energieverbruik, beveiligingsactiviteiten of activiteiten van Works with Nest-producten. Dit kan bijvoorbeeld gebeuren als je je thermostaat hebt uitgeschakeld omdat je op vakantie was. In zulke gevallen proberen we een goede schatting te maken (als slechts een paar dagen ontbreken) of laten we gedeelten van het rapport helemaal achterwege omdat we onvoldoende gegevens hebben.

Offline: Als je Nest-product een tijdje offline is geweest, wordt hij niet meer in het Nest-rapport vermeld. We doen dit om te zorgen dat het Nest-rapport relevant en nuttig blijft. Wanneer je product weer verbonden is, verschijnt hij automatisch in het Nest-rapport van de volgende maand.

Wifi- en andere verbindingsproblemen oplossen >

Als je apparaat continu offline is omdat je het niet meer gebruikt, is het misschien beter hem uit je account in de Nest-app te verwijderen.

Een Nest-product uit je account in de app verwijderen >

Geen maandelijks totaal: Er zijn ook rapportgedeelten waarin we je een totaal voor de maand geven, zoals je totale aantal Nest Blaadjes. Als je in een maand geen Nest Blaadjes hebt verdiend, laten we dit gedeelte weg.

Een Nest-rapport ontvangen of de ontvangst stopzetten

Je ontvangt alleen een Nest-rapport als je Nest-producten met een wifi-netwerk zijn verbonden en aan je account in de Nest-app zijn toegevoegd. Je ontvangt het Nest-rapport niet als je je hebt afgemeld voor productmails van Nest. Elke persoon die de toegang tot je huis deelt, kan eigen instellingen opgeven. Je kunt je e-mailinstellingen verifiëren in de Nest-app:

1. Tik op het startscherm van de app op Instellingen Pictogram van Nest-instellingen.
  2. Selecteer Meldingen.
  3. Kies Nest-rapport. Mogelijk moet je een stukje omlaag scrollen om dit te zien.
  4. Tik op de schakelknop om het Nest-rapport in of uit te schakelen.

Als je nog steeds geen Nest-rapport ontvangt, raadpleeg je onderstaand artikel voor andere oplossingen.

Probleemoplossing wanneer je geen Nest-rapport ontvangt >