To get the most out of Google Home, choose your Help Center: U.S. Help Center, U.K. Help Center, Canada Help Center, Australia Help Center.

Meer informatie over Nest Sense

Nest Sense vormt de kern van wat onze producten betekenisvol maakt. Nest Sense wordt aangestuurd door een exclusieve combinatie van engineering en ontwerp, en wordt ondersteund door geavanceerde sensoren en softwarealgoritmen.

Selecteer je product hieronder voor meer informatie over hoe Nest Sense elk Nest-product nog meer doordacht maakt.

Nest-thermostaat

Je thermostaat houdt rekening met de bouw van je huis, de weersverwachting, je voorkeurstemperaturen en meer om het je comfortabel te maken en je energie te helpen besparen. Klinkt eenvoudig, maar er gebeurt veel achter de schermen wat van de Nest-thermostaat een zeer doordachte thermostaat en niet alleen maar een thermostaat met wifi-verbinding maakt.

Nest Sense maakt optimaal gebruik van de meerdere sensoren en software van de Nest-thermostaat. Hij leert van je, achterhaalt welke temperatuur je prettig vindt en wanneer, en maakt automatisch een schema voor je.

Aangezien Nest Sense is aangepast aan je systeem, zie je verschillende functies afhankelijk van het door jou geïnstalleerde systeem.

• Temperatuursensoren: Nest-thermostaten bevatten meerdere temperatuursensoren om ervoor te zorgen dat je huis de gewenste temperatuur heeft.
  • Lichtsensoren: Nest-thermostaten gebruiken sensoren voor omgevingslicht zodat de temperatuur nauwkeurig wordt geregistreerd. Als je Nest-thermostaat zich in direct zonlicht bevindt, wordt dit gecompenseerd door Zonbescherming zodat de thermostaat niet denkt dat het in je huis warmer is dan in werkelijkheid het geval is.
  • Activiteitssensoren: Via 2 activiteitssensoren weet de thermostaat wanneer iemand niet thuis is, zodat de verwarming lager kan worden gezet naar Ecotemperatuur en je energie kunt besparen.
  • Stralingswarmtesystemen: Als je een vloerverwarmingssysteem of radiatorsysteem hebt, zie je de optie True Radiant. Hiermee worden de temperatuurschommelingen verminderd die je vaak bij deze soorten verwarmingssystemen ziet. Met True Radiant begint het verwarmingssysteem eerder met verwarmen, zodat de geplande temperatuur op tijd wordt bereikt. Verder wordt de verwarming eerder uitgezet, zodat de ingestelde temperatuur niet wordt overschreden.

Bekijk de volgende artikelen voor meer informatie over de functies van de Nest Sense-thermostaat:

Tijd tot temperatuur
Nest Blaadje

Bekijk de technische specificaties voor meer informatie over de Nest-thermostaat.

Nest Protect

Nest Protect is niet alleen maar een geavanceerde rook- en koolmonoxidemelder. Het apparaat doet veel meer dan andere melders.

Zo kan de Nest Protect zichzelf testen en je laten weten of alles werkt met Nachtwacht. Daarnaast kan hij met Lichtpad de ruimte verlichten, zodat je 's nachts niet naar het lichtknopje hoeft te zoeken.

En omdat de geavanceerde split-spectrumsensor van de Nest Protect het rookniveau in de gaten kan houden, spreekt hij je aan via een Let op-melding en laat hij je weten wat er gebeurt voordat er een noodalarm wordt geactiveerd.

De Nest Protect bevat zelfs een luchtvochtigheidssensor om de functie Stoomcontrole te helpen vals alarm te voorkomen als je net uit de douche komt.

Bekijk de technische specificaties voor meer informatie over Nest Protect.

Nest-camera's en -deurbellen

Nest-camera's en deurbellen gebruiken de geavanceerde algoritmen van Nest Aware om betere en nauwkeurigere bewegings- en geluidsmeldingen te leveren. Daarnaast kom je het via persoonsmeldingen te weten wanneer een persoon (en dus niet je huisdier) voor de camera langs loopt.

Dit soort verbeteringen vereisen veel rekenkracht, veel meer dan de Nest-camera's of videodeurbellen zelf kunnen leveren. We gebruiken daarom krachtige cloudservers om deze geavanceerde Nest Aware-detectie mogelijk te maken. Bovendien worden deze algoritmen constant verbeterd om onze gebruikers de beste resultaten te bieden.

Wat je allemaal krijgt bij een Nest Aware-abonnement

Bekijk de technische specificaties voor meer informatie over Nest-camera's en videodeurbellen.