To get the most out of Google Home, choose your Help Center: U.S. Help Center, U.K. Help Center, Canada Help Center, Australia Help Center.

Tietoja Nest Sensestä

Nest Sense on tuotteidemme ajattelevaisuuden ytimessä. Sitä ohjaa ainutlaatuinen yhdistelmä tekniikkaa ja tuotesuunnittelua, ja sen tukena on pitkälle kehitettyjä antureita ja algoritmeja.

Valitse tuotteesi alta, niin saat lisätietoja siitä, miten Nest Sense tekee kustakin Nest-tuotteesta ajattelevaisemman.

Nest-termostaatti

Termostaattisi pyrkii pitämään olosi mukavana ja säästämään energiaa ottamalla huomioon esimerkiksi kotisi rakenteen, säätiedotukset ja lempilämpötilasi. Se saattaa kuulostaa yksinkertaiselta, mutta näkymättömissä tapahtuu paljon sellaista, mikä tekee Nest-termostaatista ajattelevaisen termostaatin sen sijaan, että se olisi vain yhdistetty Wi-Fi-verkkoon.

Nest Sense hyödyntää Nest-termostaatin sisällä olevia useita antureita ja ohjelmistoa. Se oppii tapasi, millaisista lämpötiloista pidät ja milloin, ja luo sinulle automaattisesti aikataulun.

Koska Nest Sense on myös mukautettu lämmitys- ja jäähdytysjärjestelmääsi, löydät eri ominaisuuksia riippuen siitä, millainen järjestelmä käytössäsi on.

• Lämpöanturit: Nest-termostaateissa on useita lämpöantureita, jotka varmistavat, että kotisi lämpötila on todella haluamasi.
  • Valoanturit: Nest-termostaatit käyttävät ympäristön valoisuuden tunnistimia varmistamaan tarkat lämpötilalukemat. Jos Nest-termostaattisi on suorassa auringonvalossa, Sunblock auttaa kompensoimaan arvoja, jotta termostaatti ei tulkitse kotisi olevan lämpimämpi kuin se oikeasti on.
  • Liikkeentunnistimet: Kaksi liikkeentunnistinta kertoo termostaatille kaikkien poistuneen, jotta se voi kytkeä lämmityksen ekolämpötiloille. Ne auttavat säästämään energiaa.
  • Lämmitysjärjestelmät: Jos sinulla on lattialämmitys tai patterikeskuslämmitys, True Radiant tulee näkyviin. Se auttaa pienentämään tällaisille lämmitysjärjestelmille tyypillisiä lämpötilanvaihteluita. True Radiant antaa järjestelmän aloittaa lämmityksen etuajassa, jotta kotisi on tavoitelämpötilassa oikeaan aikaan, ja kytkee lämmityksen pois päältä etuajassa, jotta koti ei lämpene liikaa.

Jos haluat tietoa muista Nest Sense ‑termostaattiominaisuuksista, lue seuraavat artikkelit:

Time-to-Temperature
Nest Leaf

Saat lisätietoja Nest-termostaatista teknisistä tiedoista.

Nest Protect

Nest Protect ei ole pelkästään edistyksellinen palo- ja häkävaroitin. Se tekee monia asioita, joita varoittimet eivät tee.

Protect voi esimerkiksi testata itsensä ja ilmoittaa Nightly Promisella, että kaikki toimii niin kuin pitääkin. Se voi myös valaista reittisi Pathlightilla, joten sinun ei tarvitse hapuilla tietä öisin.

Nest Protectin edistyksellinen kahden spektrin sensori voi pitää silmällä savun määrää. Se kiinnittää huomiosi Heads-Upilla ja kertoo, mitä on tapahtumassa jo ennen kuin on tarvettaEmergency Alarm ‑hälytykselle.

Nest Protectissa on myös kosteusanturi, jolla Steam Check auttaa estämään vääriä palohälytyksiä, kun olet juuri tullut suihkusta.

Saat lisätietoja Nest Protectista teknisistä tiedoista

Nest-kamerat ja ‑ovikellot

Nest-kamerat ja ‑ovikellot käyttävät Nest Awaren edistyksellistä algoritmia parempien, tarkempien liike- ja äänihälytysten lähettämiseen. Lisäksi Person alerts voi kertoa sinulle, kun henkilö (ei lemmikkisi) on kävellyt kameran edestä.

Tällaiset parannukset vaativat suurta laskentatehoa, paljon suurempaa kuin Nest-kameralla tai ‑ovikellolla on. Siksi käytämme tehokkaita pilvipalvelimia tekemään Nest Awaren ensiluokkaisesta tunnistuskyvystä mahdollisen. Parannamme myös algoritmeja jatkuvasti parhaan mahdollisen käyttökokemuksen tarjoamiseksi.

Nest Aware ‑tilauksen sisältö

Saat lisätietoja Nest-kameroista ja -video-ovikelloista teknisistä tiedoista.