To get the most out of Google Home, choose your Help Center: U.S. Help Center, U.K. Help Center, Canada Help Center, Australia Help Center.

Det här kan du göra om Nest Cam eller Nest Doorbell blir stulen

Vi kan hjälpa dig om Google Nest-kameran eller Google Nest Doorbell skulle bli stulen. När du rapporterar att kameran eller dörrklockan är stulen kan du få en ersättningsenhet utan extra kostnad om du uppfyller villkoren.

Det här kan du göra om kameran eller dörrklockan blir stulen efter installationen

1. Gör en polisanmälan. Anmäl omedelbart stölden av Nest-kameran eller Nest Doorbell till lokal polis. Om du har en prenumeration på Google Nest Aware ska du spara alla klipp från stölden och överlämna dem till polisen vid begäran.
  2. Begär en kopia av polisrapporten. Se till att du får en kopia av polisrapporten. Du måste skicka en kopia av rapporten till oss för att vi ska kunna behandla din ersättningsbegäran.
  3. Kontakta oss. Kontakta oss inom 30 dagar efter stölden så hjälper vi dig med utbytesprocessen.

Viktigt! Ta inte bort kameran eller dörrklockan från kontot i appen förrän du har kontaktat supporten för Google Nest. Vi behöver denna information för att behandla din ersättningsbegäran. Kamerans eller dörrklockans bildmaterial lagras i molnet på ett säkert sätt. En tjuv kan inte komma åt det utan ditt lösenord. Den som stjäl en dörrklocka kan varken se eller manipulera bildmaterialet.

Mer information om ersättningspolicyn vid stöld av kameror och dörrklockor från Nest

• Du måste göra en polisanmälan som dokumenterar att din kamera eller dörrklocka från Nest är stulen.
  • För att vara kvalificerad för en ersättningsenhet ska du kontakta Google Nest inom 30 dagar efter stölden.
  • Ta inte bort Nest-kameran eller Nest Doorbell från kontot, eftersom vi behöver kontrollera installationen och aktiviteten vid stölden.
  • Din stulna kamera eller dörrklocka från Nest kan ersättas med en ny eller restaurerad enhet.

Ytterligare villkor

Denna ersättningspolicy vid stöld gäller inte om

• stölden av kameran eller dörrklockan från Nest inträffar under eller vid leveransen
  • enheten av någon anledning är frånkopplad från ditt konto vid tidpunkten för stölden
  • stölden inträffar innan du ansluter Nest-kameran eller Nest Doorbell till ditt konto i appen.

Ersättning av stulna kameror eller dörrklockor är en tjänst som tillhandahålls av Google Nest som en del av tillverkarens garanti. Tjänsten är inte tillgänglig efter garantins sista giltighetsdatum.

Google Nest förbehåller sig rätten att när som helst och efter eget gottfinnande neka till denna tjänst på grund av misstänkt bedrägeri, utlöpt garanti eller av något annat skäl.