To get the most out of Google Home, choose your Help Center: U.S. Help Center, U.K. Help Center, Canada Help Center, Australia Help Center.

Det här kan du göra om Nest Cam eller Nest Doorbell blir stulen

Vi kan hjälpa dig om Google Nest-kameran eller Google Nest Doorbell skulle bli stulen. När du rapporterar att kameran eller dörrklockan är stulen kan du få en ersättningsenhet utan extra kostnad om du uppfyller villkoren.

• Denna policy gäller inte för våra andra Nest-produkter.
  • Nest Doorbell (med batteri) och Nest Cam (med batteri): Denna ersättningspolicy gäller kunder som har installerat Nest Doorbell (med batteri) eller Nest Cam (med batteri) i alla länder där kameran eller dörrklockan är tillgänglig.
  • Nest Doorbell (med kabel): Denna ersättningspolicy gäller kunder som har installerat Nest Doorbell med kabel i USA och Kanada.

Det här kan du göra om kameran eller dörrklockan blir stulen efter installationen

1. Gör en polisanmälan. När du upptäcker att din Nest-kamera eller Nest Doorbell har blivit stulen anmäler du omedelbart stölden till polisen så att de kan registrera den och tala om vad du ska göra härnäst. Om du har en prenumeration på Google Nest Aware ska du spara alla klipp från stölden och överlämna dem till polisen.
  2. Begär en kopia av polisrapporten. Se till att du får en kopia av polisrapporten. Du måste skicka en kopia av rapporten till oss för att vi ska kunna behandla din ersättningsbegäran.
  3. Kontakta oss. När du har fått polisrapporten kontaktar du oss inom 30 dagar från stölden så hjälper vi dig med utbytesprocessen.

Viktigt! Ta inte bort kameran eller dörrklockan från kontot i appen förrän du har kontaktat supporten för Google Nest. Vi behöver denna information för att behandla din ersättningsbegäran. Kamerans eller dörrklockans bildmaterial lagras i molnet på ett säkert sätt. En tjuv kan inte komma åt det utan ditt lösenord. Den som stjäl en dörrklocka kan varken se eller manipulera bildmaterialet.

Mer information om ersättningspolicyn vid stöld av Nest-kameror och Nest Doorbell-enheter

• Ersättning av stulna kameror och dörrklockor är en tjänst som tillhandahålls av Google Nest.
  • Google Nest förbehåller sig rätten att när som helst neka till denna tjänst på grund av misstänkt bedrägeri eller av något annat skäl.
  • Du måste göra en polisanmälan som dokumenterar att din Nest-kamera eller Nest Doorbell är stulen.
  • Du måste kontakta oss om stölden inom 30 dagar från det datum som anges i polisrapporten för att få en ersättningsenhet.
  • Vi måste kontrollera att kameran eller dörrklockan var installerad och aktiv vid tidpunkten för stölden.
  • Ersättningspolicyn vid stöld gäller inte stöld i samband med leveransen av Nest-kameran eller Nest Doorbell-enheten eller innan dess att den kopplades till ditt konto i appen.
  • Vi kan komma att byta ut din stulna Nest-kamera eller Nest Doorbell med en ny eller restaurerad enhet.