To get the most out of Google Home, choose your Help Center: U.S. Help Center, U.K. Help Center, Canada Help Center, Australia Help Center.

Gjør dette hvis Nest-kameraet ditt eller -ringeklokken din blir stjålet

Vi kan hjelpe deg hvis Google Nest-kameraet eller -ringeklokken din blir stjålet. Når du rapporterer at kameraet eller ringeklokken er stjålet, kan du få en erstatningsenhet uten ekstra kostnad hvis du er kvalifisert.

• Disse retningslinjene gjelder ikke for andre Nest-produkter.
  • Nest Doorbell (med batteri) og Nest Cam (med batteri): Disse retningslinjene for erstatning gjelder for kunder i alle land der kameraet eller ringeklokken er tilgjengelig, som har installert Nest Doorbell (med batteri) eller Nest Cam (med batteri).
  • Nest Doorbell (med ledning): Disse retningslinjene for erstatning gjelder for kunder i USA og Canada som har installert Nest Doorbell (med ledning).

Gjør dette hvis kameraet ditt eller ringeklokken din blir stjålet etter montering

1. Send inn en politirapport. Når du oppdager at Nest-kameraet ditt eller -ringeklokken din er stjålet, må du umiddelbart rapportere tyveriet til politiet, slik at de kan dokumentere det og fortelle deg hva du bør gjøre videre. Hvis du abonnerer på Google Nest Aware, må du lagre eventuelle klipp av tyveriet og gi dem til politiet.
  2. Be om en kopi av politirapporten. Sørg for at du mottar en kopi av politirapporten. Du må sende oss en kopi av denne rapporten for at vi skal kunne behandle erstatningen din.
  3. Kontakt oss. Når du har mottatt politirapporten, kontakter du oss innen 30 dager etter tyveriet, så veileder vi deg gjennom erstatningsprosessen.

Viktig: Ikke fjern kameraet eller ringeklokken fra kontoen din i appen før du kontakter brukerstøtten for Google Nest. Vi trenger denne informasjonen for å behandle erstatningen din. Opptakene fra kameraet eller ringeklokken er trygt lagret i nettskyen. Tyven kan ikke gjøre noe med dette uten passordet ditt. Selv om en tyv stjeler ringeklokken din, kan ikke vedkommende se eller tukle med opptakene dine.

Mer om retningslinjene ved tyveri for Nest-kameraer eller -ringeklokker

• Erstatning av stjålet kamera eller ringeklokke er en tjeneste fra Google Nest.
  • Google Nest forbeholder seg retten til når som helst å avslå denne tjenesten på grunn av mistanke om svindel eller av andre årsaker.
  • Du må sende inn en politirapport som dokumenterer tyveriet av Nest-kameraet eller -ringeklokken.
  • Du må kontakte oss om tyveriet innen 30 dager etter datoen på politirapporten for å være kvalifisert for erstatning.
  • Vi må bekrefte at kameraet eller ringeklokken var montert og i bruk på tyveritidspunktet.
  • Retningslinjene ved tyveri gjelder ikke for tyveri under eller ved levering av Nest-kameraer eller -ringeklokker eller før enhetene kobles til kontoen din i appen.
  • Vi kan erstatte et Nest-kamera eller en -ringeklokke som er stjålet, med en ny eller overhalt enhet.