To get the most out of Google Home, choose your Help Center: U.S. Help Center, U.K. Help Center, Canada Help Center, Australia Help Center.

Mitä tehdä, jos Nest-ovikello tai ‑kamera varastetaan

Jos Google Nest ‑kamerasi tai ‑ovikellosi varastetaan, voimme auttaa sinua. Kun ilmoitat kameran tai ovikellon varastetuksi, voit mahdollisesti saada korvaavan tuotteen ilman lisämaksua.

• Tämä käytäntö ei koske muita Nest-tuotteita.
  • Nest Doorbell (akkukäyttöinen) ja Nest Cam (akkukäyttöinen): Tämä korvauskäytäntö koskee asiakkaita, jotka ovat asentaneet Nest Doorbellin (akkukäyttöinen) tai Nest Camin (akkukäyttöinen) missä tahansa maassa, jossa kyseinen ovikello tai kamera on saatavilla.
  • Nest Doorbell (langallinen): Tämä korvauskäytäntö koskee käyttäjiä, jotka ovat asentaneet langallisen Nest Doorbellin Yhdysvalloissa tai Kanadassa.

Mitä tehdä, jos ovikello tai kamera varastetaan asennuksen jälkeen

1. Tee rikosilmoitus. Jos huomaat, että Nest-kamerasi tai ‑ovikellosi on varastettu, ilmoita siitä saman tien paikalliselle poliisille varkauden kirjaamiseksi ja toimintaohjeiden saamiseksi. Jos sinulla on Google Nest Aware ‑tilaus, tallenna varkaudesta kuvatut klipit ja toimita ne poliisille.
  2. Pyydä itsellesi kopio rikosilmoituksesta. Varmista, että saat sen. Sinun on toimitettava meille kopio rikosilmoituksesta, jotta voimme käsitellä korvauksen.
  3. Ota yhteyttä. Kun olet saanut kopion rikosilmoituksesta, ota meihin yhteyttä 30 päivän kuluessa varkaudesta, niin annamme sinulle ohjeet korvauksen saamiseen.

Tärkeää: Älä poista kameraa tai ovikelloa tililtäsi sovelluksessa ennen kuin otat yhteyttä Google Nest ‑tukeen. Tarvitsemme näitä tietoja korvauksen käsittelyyn. Kameran tai ovikellon videotallenteita säilytetään turvallisesti pilvessä. Varkaat eivät pääse niihin käsiksi ilman salasanaasi. Vaikka joku varastaisi ovikellosi, hän ei voi nähdä eikä peukaloida tallenteita.

Lisätietoja varastettujen Nest-kameroiden ja ‑ovikellojen korvauskäytännöstä

• Google Nest tarjoaa korvauspalvelun varastetuille kameroille tai ovikelloille.
  • Google Nest pidättää oikeuden kieltäytyä tarjoamasta tätä palvelua milloin tahansa petosepäilyn tai muun syyn vuoksi.
  • Sinun on tehtävä rikosilmoitus, josta käy ilmi, että Nest-kamerasi tai ‑ovikellosi on varastettu.
  • Sinun on ilmoitettava meille varkaudesta 30 päivän kuluessa rikosilmoituksen päiväyksestä, jotta voit saada korvauksen.
  • Meidän on varmistettava, että kamera tai ovikello oli varkauden aikaan asennettuna ja aktiivinen.
  • Varastetun laitteen korvauskäytäntö ei koske varkauksia Nest-kameran tai ‑ovikellon toimituksen aikana tai yhteydessä eikä ennen niiden yhdistämistä sovelluksen tiliin.
  • Voimme korvata varastetun Nest-kamerasi tai ‑ovikellosi uudella tai kunnostetulla laitteella.