To get the most out of Google Home, choose your Help Center: U.S. Help Center, U.K. Help Center, Canada Help Center, Australia Help Center.

Mitä tehdä, jos Nest-ovikello tai ‑kamera varastetaan

Jos Google Nest ‑kamerasi tai ‑ovikellosi varastetaan, voimme auttaa sinua. Kun ilmoitat kameran tai ovikellon varastetuksi, voit mahdollisesti saada korvaavan tuotteen ilman lisämaksua.

Mitä tehdä, jos ovikello tai kamera varastetaan asennuksen jälkeen

1. Tee rikosilmoitus. Ilmoita Nest-kameran tai Nest Doorbellin varkaudesta välittömästi paikalliselle poliisille. Jos sinulla on Google Nest Aware ‑tilaus, tallenna varkaudesta kuvatut klipit ja toimita ne pyydettäessä poliisille.
  2. Pyydä itsellesi kopio rikosilmoituksesta. Varmista, että saat sen. Sinun on toimitettava meille kopio rikosilmoituksesta, jotta voimme käsitellä korvauksen.
  3. Ota yhteyttä. Ota meihin yhteyttä 30 päivän kuluessa varkaudesta, niin autamme sinua korvausprosessissa.

Tärkeää: Älä poista kameraa tai ovikelloa tililtäsi sovelluksessa ennen kuin otat yhteyttä Google Nest ‑tukeen. Tarvitsemme näitä tietoja korvauksen käsittelyyn. Kameran tai ovikellon videotallenteita säilytetään turvallisesti pilvessä. Varkaat eivät pääse niihin käsiksi ilman salasanaasi. Vaikka joku varastaisi ovikellosi, hän ei voi nähdä eikä peukaloida tallenteita.

Lisätietoja varastettujen Nest-kameroiden ja ‑ovikellojen korvauskäytännöstä

• Sinun on tehtävä rikosilmoitus, josta käy ilmi, että Nest-kamerasi tai ‑ovikellosi on varastettu.
  • Ota yhteyttä Google Nestiin 30 päivän kuluessa varkaudesta, jotta voit saada korvaavan tuotteen.
  • Älä poista Nest-kameraa tai Nest Doorbellia tililtäsi, sillä tarkistamme sen asennuksen ja toiminnan varkauden aikaan.
  • Varastettu Nest-kamera tai ‐ovikello voidaan korvata uudella tai kunnostetulla laitteella.

Lisäehdot

Varastetun laitteen korvauskäytäntöä ei sovelleta seuraavissa tilanteissa:

• Jos Nest Doorbell tai Nest-kamera varastetaan toimituksen aikana tai sen yhteydessä.
  • Jos laite ei ole yhteydessä tiliisi mistä tahansa syystä varkauden aikana.
  • Jos varkaus tapahtuu ennen Nest-kameran tai Nest Doorbellin yhdistämistä tiliisi sovelluksessa.

Google Nest tarjoaa varastetun kameran tai ovikellon korvauspalvelun osana valmistajan takuuta, eikä se jatku takuun viimeisen voimassaolopäivän jälkeen.

Google Nest pidättää oikeuden kieltäytyä tarjoamasta tätä palvelua harkintansa mukaan milloin tahansa petosepäilyn, takuun päättymisen tai muun syyn vuoksi.