To get the most out of Google Home, choose your Help Center: U.S. Help Center, U.K. Help Center, Canada Help Center, Australia Help Center.

Hvad du bør gøre, hvis dit Nest-kamera eller din Nest-dørklokke bliver stjålet

Vi kan hjælpe dig, hvis dit Google Nest-kamera eller din Google Nest-dørklokke bliver stjålet. Når du rapporterer, at dit kamera eller din dørklokke er blevet stjålet, kan du få en erstatningsenhed uden yderligere omkostninger, hvis du er kvalificeret til det.

• Denne politik gælder ikke for vores andre Nest-produkter.
  • Nest Doorbell (med batteri) og Nest Cam (med batteri): Denne erstatningspolitik gælder for kunder, der har installeret Nest Doorbell (med batteri) eller Nest Cam (med batteri) i alle lande, hvor dette kamera eller denne dørklokke kan købes.
  • Nest Doorbell (med ledning): Denne erstatningspolitik gælder for kunder, der har installeret Nest Doorbell (med ledning) i USA og Canada.

Hvad du bør gøre, hvis dit kamera eller din dørklokke bliver stjålet efter installation

1. Foretag en anmeldelse til politiet. Hvis du opdager, at dit Nest-kamera eller din Nest-dørklokke er blevet stjålet, skal du straks anmelde tyveriet til politiet, så de kan dokumentere det og fortælle dig, hvad du skal gøre. Hvis du har et Google Nest Aware-abonnement, skal du gemme eventuelle klip fra tyveriet og udlevere dem til politiet.
  2. Anmod om en kopi af politirapporten. Sørg for, at du får en kopi af politirapporten. Du skal sende en kopi af rapporten til os, så vi kan behandle din erstatning.
  3. Kontakt os. Når du har fået politirapporten, skal du kontakte os inden for 30 dage efter tyveriet. Så hjælper vi dig gennem erstatningsprocessen.

Vigtigt! Undlad at fjerne dit kamera eller din dørklokke fra din konto i appen, før du har kontaktet Google Nest Support. Vi har brug for disse oplysninger for at kunne behandle din erstatning. Optagelserne fra dit kamera eller din dørklokke gemmes på sikker vis i skyen. En tyv kan ikke gøre noget ved optagelserne uden din adgangskode. Selv hvis en tyv stjæler din dørklokke, kan vedkommende ikke se eller manipulere med dine optagelser.

Mere om politikken for erstatning ved tyveri af Nest-kameraer eller -dørklokker

• Erstatning af et stjålet kamera eller en stjålet dørklokke er en ekstra service, Google Nest tilbyder.
  • Google Nest forbeholder sig retten til når som helst at afslå denne tjeneste ved mistanke om svindel eller af andre årsager.
  • Du skal indsende en politirapport, der dokumenterer tyveriet af dit Nest-kamera eller din Nest-dørklokke.
  • Du skal kontakte os om tyveriet inden for 30 dage fra den dato, der er trykt på politirapporten, for at være kvalificeret til en erstatningsenhed.
  • Vi skal kunne bekræfte, at kameraet eller dørklokken var installeret og aktiv på det tidspunkt, hvor tyveriet fandt sted.
  • Politikken for erstatning ved tyveri gælder ikke for tyveri under eller ved levering af dit Nest-kamera eller din Nest-dørklokke, eller før du knytter dørklokken til din konto i appen.
  • Vi erstatter muligvis dit stjålne Nest-kamera eller din stjålne Nest-dørklokke med en ny eller renoveret enhed.