To get the most out of Google Home, choose your Help Center: U.S. Help Center, U.K. Help Center, Canada Help Center, Australia Help Center.

Nest-kameran ja ‑ovikellon valot ja äänet

Google Nest ‐kameran tai ‐ovikellon valot kertovat, mitä tapahtuu tai jos toiminnassa on ongelma. Valot palavat eri tavoilla ja erivärisinä (esim. tasainen vihreä tai vilkkuva sininen) sen mukaan, mitä laite tekee. Kamera tai ovikello ilmoittaa myös äänimerkeillä tehdasasetusten palautuksesta, Wi-Fi-yhteyden muodostamisesta sekä muista tärkeistä tapahtumista.

Nest-kameran ja ‑ovikellon valot

Valojen merkitykset

Google Nest Doorbell (akkukäyttöinen)

Ovikellossa on kaksi valoa, jotka ilmaisevat sen tilan:

• Pieni tilavalo kameran yläpuolella
  • Suuri valokehä ovikellon painikkeen ympärillä

Päivittäinen käyttö

Valo

Merkitys

Tilavalo on tasainen vihreä

Kaikki toimii normaalisti

Nest Doorbell on päällä, yhdistetty Wi-Fi-verkkoon ja käsittelee videonäkymää.

Ovikello voi nauhoittaa tapahtumia ja tallentaa ne pilveen. Se voi myös nauhoittaa ja tallentaa videota paikalliseen tallennustilaan ollessaan offline-tilassa.

Tilavalo vilkkuu vihreänä

Joku käyttää ovikellon toimintoja sen lähellä

Joku katsoo ovikellon livestriimiä tai käyttää Talk and Listen ‑ominaisuutta tai pikatoimintoja.

Tilavalo on pois päältä

Tämä voi johtua jostakin seuraavista syistä:

• Ovikello on epäaktiivinen, eikä se havaitse toimintaa tai striimaa tai tallenna videota.
  • Ovikello sammutettiin manuaalisesti, aikataulun mukaan tai kotisi tilan vaihtuessa automaattisesti Kotona-tilaksi.
  • Ovikello on offline-tilassa, eikä se voi havaita toimintaa tai tallentaa videoita.
  • Ovikellon akku on tyhjä tai ei saa virtaa.
  • Ovikellon ohjelmiston päivitys ei onnistunut.

Valokehä vilkkuu valkoisena

Ovikello havaitsi liikettä

Valokehä vilkkuu valkoisena, kun ovikello havaitsee liikettä, esim. kameran näkymään tulevan vierailijan.

Valokehä pyörii

Odottaa vastausta

Ovikellon valokehä pyörii, kun vierailija soittaa ovikelloa ja odottaa vastausta.

Käyttöönotto

Valo Merkitys

Tilavalo vilkkuu valkoisena

Käynnistyy

Tilavalo vilkkuu valkoisena, kun ovikello käynnistyy. Ovikello päästää samalla myös äänimerkin.

Tilavalo vilkkuu sinisenä

Valmis yhdistämään

Tilavalo vilkkuu sinisenä, kun ovikello on valmiina yhdistämään.

Yritetään muodostaa yhteyttä

Tilavalo vilkkuu hieman nopeammin, kun laite yrittää muodostaa yhteyttä sovellukseen ja Wi-Fi-verkkoon.

Tilavalo vilkkuu valkoisena

Yhdistäminen onnistui

Ovikellon yhdistäminen onnistui. Ovikello päästää tässä yhteydessä myös vahvistusäänen.

Tilavalo vilkkuu valkoisena

Ohjelmistopäivitys

Ovikello lataa ohjelmistopäivitystä.

Tilavalo vilkkuu keltaisena 10 kertaa

Ei yhteyttä

Ovikello ei onnistunut muodostamaan yhteyttä. Ovikello päästää tässä tapauksessa myös varoitusäänen.

Lataa

Valo Merkitys

Tilavalo vilkkuu valkoisena

Lataa

Tilavalo vilkkuu valkoisena, kun ovikello latautuu USB-johdon kautta.

Tilavalo on tasaisen valkoinen

Täyteen ladattu

Kun ovikello on liitetty USB-latausjohtoon, tilavalo on tasaisen valkoinen, kun ovikello on ladattu täyteen.

Tilavalo vilkkuu hitaasti keltaisena

Akkuongelma

Akussa on ongelmia, eikä ovikello välttämättä toimi.

Uudelleenkäynnistys

Valo Merkitys

Tilavalo sammuu ja sitten valo on tasaisen valkoinen

Käynnistyy uudelleen

Kun painat uudelleenkäynnistys‑ tai nollauspainiketta, ovikellon tilavalo sammuu ja muuttuu tasaisen valkoiseksi hetken kuluttua. Ovikello käynnistyy automaattisesti uudelleen.

Tilavalo vilkkuu sinisenä

Valmis yhdistämään

Jos ovikello käynnistyy uudelleen eikä sitä ole vielä yhdistetty sovellukseen eikä Wi-Fi-verkkoon, tilavalo vilkkuu sinisenä, kun ovikello on valmis muodostamaan yhteyden.

Tehdasasetusten palautus

Valo Merkitys

Tilavalo sammuu ja sitten valo on tasaisen valkoinen

Käynnistyy uudelleen

Kun painat uudelleenkäynnistys‑ tai nollauspainiketta pitkään, ovikello käynnistyy uudelleen normaalisti. Tilavalo sammuu ja muuttuu sitten tasaisen valkoiseksi muutaman sekunnin päästä.

Tehdasasetukset palautetaan, kun pidät uudelleenkäynnistys‑ tai nollauspainiketta painettuna pitkään.

Tilavalo vilkkuu keltaisena neljä kertaa

Lähtölaskenta tehdasasetusten palautukseen

Kun pidät uudelleenkäynnistys‑ tai nollauspainiketta painettuna, lähtölaskenta ovikellon tehdasasetusten palauttamiseen käynnistyy ja tilavalo vilkkuu keltaisena. Ovikello päästää samalla myös lähtölaskentaäänen.

Tilavalo on tasaisen keltainen

Tehdasasetusten palautus on alkanut

Tilavalo on tasaisen keltainen, kun tehdasasetusten palautus on alkanut. Ovikello päästää myös äänimerkin, kun tehdasasetukset on palautettu.

Tilavalo sammuu ja sitten valo on tasaisen vihreä

Kamera kuvaa

Näin käy, jos joku painaa uudelleenkäynnistys‑ tai nollauspainiketta pitkään ovikellon nauhoittaessa videota. Seuraavat vaiheet:

1. Tilavalo sammuu, kun ovikello käynnistyy uudelleen.
  2. Kun tilavalo on tasaisen vihreä, ovikello jatkaa videon nauhoittamista ja päästää samalla tehdasasetusten palautuksen lähtölaskentaäänen.
  3. Toinen merkkiääni vahvistaa, että tehdasasetusten palautus on alkanut.

Google Nest Doorbell (langallinen, 2. sukupolvi)

Ovikellossa on kaksi valoa, jotka ilmaisevat sen tilan:

• Pieni tilavalo kameran alapuolella
  • Suuri valokehä ovikellon painikkeen ympärillä

Päivittäinen käyttö

Valo

Merkitys

Tilavalo on tasainen vihreä

Kaikki toimii normaalisti

Nest Doorbell on päällä, yhdistetty Wi-Fi-verkkoon ja käsittelee videonäkymää.

Ovikello voi nauhoittaa tapahtumia ja tallentaa ne pilveen. Se voi myös nauhoittaa ja tallentaa videota paikalliseen tallennustilaan ollessaan offline-tilassa.

Tilavalo vilkkuu vihreänä

Joku käyttää ovikellon toimintoja sen lähellä

Joku katsoo ovikellon livestriimiä tai käyttää Talk and Listen ‑ominaisuutta tai pikatoimintoja.

Tilavalo on pois päältä

Tämä voi johtua jostakin seuraavista syistä:

• Ovikello on epäaktiivinen, eikä se havaitse toimintaa tai striimaa tai tallenna videota.
  • Ovikello sammutettiin manuaalisesti, aikataulun mukaan tai kotisi tilan vaihtuessa automaattisesti Kotona-tilaksi.
  • Ovikello on offline-tilassa, eikä se voi havaita toimintaa tai tallentaa videoita.
  • Ovikellon ohjelmiston päivitys ei onnistunut.

Valokehä vilkkuu valkoisena

Ovikello havaitsi liikettä

Valokehä vilkkuu valkoisena, kun ovikello havaitsee liikettä, esim. kameran näkymään tulevan vierailijan.

Valokehä pyörii

Odottaa vastausta

Ovikellon valokehä pyörii, kun vierailija soittaa ovikelloa ja odottaa vastausta.

Käyttöönotto

Valo Merkitys

Tilavalo vilkkuu valkoisena

Käynnistyy

Tilavalo vilkkuu valkoisena, kun ovikello käynnistyy. Ovikello päästää samalla myös äänimerkin.

Tilavalo vilkkuu hitaasti sinisenä

Valmis yhdistämään

Tilavalo vilkkuu sinisenä, kun ovikello on valmiina yhdistämään.

Tilavalo vilkkuu sinisenä

Yritetään muodostaa yhteyttä

Tilavalo vilkkuu hieman nopeammin, kun laite yrittää muodostaa yhteyttä sovellukseen ja Wi-Fi-verkkoon.

Tilavalo vilkkuu valkoisena

Yhdistäminen onnistui

Ovikellon yhdistäminen onnistui. Ovikello päästää tässä yhteydessä myös vahvistusäänen.

Tilavalo vilkkuu valkoisena

Ohjelmistopäivitys

Ovikello lataa ohjelmistopäivitystä.

Tilavalo vilkkuu hitaasti keltaisena

Riittämätön virta

Ovikello ei saa tarpeeksi virtaa. Sinun on ehkä vaihdettava muuntaja sellaiseen, jonka luokitus on 16–24 V AC, 10–40 VA, jotta ovikello saa tarpeeksi virtaa.

Uudelleenkäynnistys

Valo Merkitys

Tilavalo sammuu ja sitten valo on tasaisen valkoinen

Käynnistyy uudelleen

Kun painat uudelleenkäynnistys‑ tai nollauspainiketta, ovikellon tilavalo sammuu ja muuttuu tasaisen valkoiseksi hetken kuluttua. Ovikello käynnistyy automaattisesti uudelleen.

Tilavalo vilkkuu sinisenä

Valmis yhdistämään

Jos ovikello käynnistyy uudelleen eikä sitä ole vielä yhdistetty sovellukseen eikä Wi-Fi-verkkoon, tilavalo vilkkuu sinisenä, kun ovikello on valmis muodostamaan yhteyden.

Tehdasasetusten palautus

Valo Merkitys

Tilavalo sammuu ja sitten valo on tasaisen valkoinen

Käynnistyy uudelleen

Kun painat uudelleenkäynnistys‑ tai nollauspainiketta pitkään, ovikello käynnistyy uudelleen normaalisti. Tilavalo sammuu ja muuttuu sitten tasaisen valkoiseksi muutaman sekunnin päästä.

Tehdasasetukset palautetaan, kun pidät uudelleenkäynnistys‑ tai nollauspainiketta painettuna pitkään.

Tilavalo vilkkuu keltaisena neljä kertaa

Lähtölaskenta tehdasasetusten palautukseen

Kun pidät uudelleenkäynnistys‑ tai nollauspainiketta painettuna, lähtölaskenta ovikellon tehdasasetusten palauttamiseen käynnistyy ja tilavalo vilkkuu keltaisena. Ovikello päästää samalla myös lähtölaskentaäänen.

Tilavalo on tasaisen keltainen

Tehdasasetusten palautus on alkanut

Tilavalo on tasaisen keltainen, kun tehdasasetusten palautus on alkanut. Ovikello päästää myös äänimerkin, kun tehdasasetukset on palautettu.

Tilavalo sammuu ja sitten valo on tasaisen vihreä

Kamera kuvaa

Näin käy, jos joku painaa uudelleenkäynnistys‑ tai nollauspainiketta pitkään ovikellon nauhoittaessa videota. Seuraavat vaiheet:

1. Tilavalo sammuu, kun ovikello käynnistyy uudelleen.
  2. Kun tilavalo on tasaisen vihreä, ovikello jatkaa videon nauhoittamista ja päästää samalla tehdasasetusten palautuksen lähtölaskentaäänen.
  3. Toinen merkkiääni vahvistaa, että tehdasasetusten palautus on alkanut.

Google Nest Doorbell (langallinen)

Ovikellossa on kaksi valoa, jotka ilmaisevat sen tilan:

• Pieni tilavalo kameran yläpuolella
  • Suuri valokehä ovikellon painikkeen ympärillä

Virta ja yhteydet

Valo Merkitys

Tilavalo on tasainen vihreä

Kaikki toimii normaalisti

Nest Doorbell on päällä, yhdistetty Wi-Fi-verkkoon ja voi striimata videota.

Tilavalo on pois päältä

Valorengas on joko himmeä tai pois päältä

Kameran tunnistin on pois päältä

Ovikellon tilavalo ei pala, jos kameran tunnistin on pois päältä. Tämä voi johtua seuraavista syistä:

Nest cam yellow blinking light

Valokehä vilkkuu keltaisena

Riittämätön virta

Ovikello on liitetty virtalähteeseen, mutta siihen ei tule riittävän paljon sähkövirtaa, jotta se toimisi normaalisti. Tarkista jännite.

Vilkkuva keltainen valo Nest Doorbellissä

Käyttöönotto ja yhteys sovellukseen

Valo Merkitys

blue pulse light

Valokehä vilkkuu sinisenä

Valmis yhdistämään Nest-sovellukseen

Ovikello on valmis ja odottaa toimintoa sovelluksessa.

blue rotating light

Valokehä pyörii sinisenä

Yhteyttä Nest-sovellukseen muodostetaan parhaillaan

Nest käsittelee tietoja ja muodostaa yhteyden sovelluksen ja ovikellon välille.

green pulse light

Valokehä vilkkuu kerran vihreänä

Nest-sovellukseen yhdistäminen on onnistunut

Ovikello on onnistuneesti yhdistetty Nest-sovellukseen ja on nyt käyttövalmis.

yellow pulse light

Valokehä vilkkuu keltaisena viisi kertaa

Ongelma yhteyden muodostamisessa

Kun otat Nest Doorbellin käyttöön ensimmäistä kertaa, saatat nähdä tämän valon, jos ovikello ei saa yhteyttä Nest-palveluun tai pysty viimeistelemään käyttöönottoa.

Siirry sovellukseen ja tarkista, näetkö virheilmoituksen tai jotain muuta huomioitavaa.

Nest Doorbellin ongelmien ratkaiseminen

Valot päivittäisen käytön yhteydessä

Valo Merkitys
white pulse light

Valokehä vilkkuu valkoisena

Ovella on henkilö

Ovikello on havainnut henkilön ovellasi.

blue rotating light

Valokehä pyörii sinisenä

Ovikellon painiketta on painettu ja omistajan vastausta odotetaan

Ovikelloa on soitettu, ja se odottaa, että joku vastaa soittoon.

nest hello red light

Punaiset valot ovikellon painikkeen yläpuolella

Pimeänäkö on päällä

Huomaat ehkä, että nämä valot ovat päällä vain öisin. Tämä tarkoittaa vain sitä, että Pimeänäkö on päällä. Näiden infrapunavalojen avulla kamera näkee paremmin, mitä tapahtuu.

Voit poistaa Pimeänäön käytöstä milloin tahansa kameran asetuksista.

Google Nest Cam (langallinen)

Päivittäinen käyttö

Valo

Merkitys

Tilavalo on tasainen vihreä

Kaikki toimii normaalisti

Kamera on päällä, yhteydessä Wi-Fi-verkkoon ja käsittelee videonäkymää.

Kamera voi nauhoittaa tapahtumia ja tallentaa ne pilveen. Se voi myös nauhoittaa ja tallentaa videota paikalliseen tallennustilaan ollessaan offline-tilassa.

Tilavalo vilkkuu vihreänä

Joku käyttää kameran toimintoja

Joku katsoo kameran livestriimiä tai käyttää Talk and Listen ‑ominaisuutta tai pikatoimintoja.

Tilavalo on pois päältä

Tämä voi johtua jostakin seuraavista syistä:

Tilavalo vilkkuu hitaasti keltaisena

Kameraan liitetyn virta-adapterin wattiteho on virheellinen.

Muista, että jotkin kolmannen osapuolen virta-adapterit eivät ehkä ole yhteensopivia kamerasi kanssa. Kamera tarvitsee 7,5 W:n USB-A-virtajohdon pysyäkseen päällä ja toimiakseen oikein.

Käyttöönotto

Valo

Merkitys

Tilavalo vilkkuu valkoisena

Käynnistyy

Tilavalo vilkkuu valkoisena, kun kamera käynnistyy. Kamera päästää samalla myös aloitusäänimerkin.

Tilavalo vilkkuu sinisenä

Valmis yhdistämään

Tilavalo vilkkuu sinisenä, kun kamera on valmiina yhdistämään.

Yrittää muodostaa yhteyttä

Tilavalo vilkkuu hieman nopeammin, kun kamera yrittää muodostaa yhteyttä sovellukseen ja Wi-Fi-verkkoon.

Tilavalo vilkkuu valkoisena

Yhdistäminen onnistui

Kameran yhdistäminen onnistui. Kamera päästää tässä yhteydessä myös vahvistusäänen.

Tilavalo vilkkuu valkoisena

Ohjelmistopäivitys

Kamera lataa ohjelmistopäivitystä.

Tilavalo vilkkuu nopeasti keltaisena

Ei yhteyttä

Kamera ei voinut muodostaa yhteyttä. Tässä tapauksessa kamera päästää myös varoitusäänen.

Uudelleenkäynnistys

Valo

Merkitys

Tilavalo sammuu ja sitten valo on tasaisen valkoinen

Käynnistyy uudelleen

Kun painat uudelleenkäynnistys‑ tai nollauspainiketta, kameran tilavalo sammuu ja muuttuu tasaisen valkoiseksi hetken kuluttua. Kamera käynnistyy automaattisesti uudelleen.

Tilavalo vilkkuu sinisenä

Valmis yhdistämään

Jos kameraa ei ole vielä yhdistetty sovellukseen eikä Wi-Fi-verkkoon, tilavalo vilkkuu sinisenä, kun kamera on valmis muodostamaan yhteyden.

Tehdasasetusten palautus

Valo

Merkitys

Tilavalo sammuu ja sitten valo on tasaisen valkoinen

Käynnistyy uudelleen

Kun painat uudelleenkäynnistys‑ tai nollauspainiketta pitkään, kamera käynnistyy uudelleen normaalisti. Tilavalo sammuu ja muuttuu sitten tasaisen valkoiseksi muutaman sekunnin päästä.

Tehdasasetukset palautetaan, kun pidät uudelleenkäynnistys‑ tai nollauspainiketta painettuna pitkään.

Tilavalo vilkkuu nopeasti keltaisena

Lähtölaskenta tehdasasetusten palautukseen

Kun pidät uudelleenkäynnistys‑ tai nollauspainiketta painettuna, lähtölaskenta kameran tehdasasetusten palauttamiseen käynnistyy ja tilavalo vilkkuu keltaisena. Kamera päästää samalla myös lähtölaskentaäänen.

Tilavalo on tasaisen keltainen

Tehdasasetusten palautus on alkanut

Tilavalo on tasaisen keltainen, kun tehdasasetusten palautus on alkanut. Kamera päästää myös äänimerkin, kun tehdasasetukset on palautettu.

Tilavalo sammuu ja sitten valo on tasaisen vihreä

Kamera kuvaa

Näin käy, jos joku painaa uudelleenkäynnistys‑ tai nollauspainiketta pitkään kameran nauhoittaessa videota. Seuraavat vaiheet:

1. Tilavalo sammuu, kun kamera käynnistyy uudelleen.
  2. Kun tilavalo on tasaisen vihreä, kamera jatkaa videon nauhoittamista samalla kun se toistaa tehdasasetusten palautuksen lähtölaskentaäänen.
  3. Toinen merkkiääni vahvistaa, että tehdasasetusten palautus on alkanut.

Nest Cam valonheittimellä

Päivittäinen käyttö

Valo Merkitys

Tilavalo on tasainen vihreä

Kaikki toimii normaalisti

Kamera on päällä, yhteydessä Wi-Fi-verkkoon ja käsittelee videonäkymää.

Kamera voi nauhoittaa tapahtumia ja tallentaa ne pilveen. Se voi myös nauhoittaa ja tallentaa videota paikalliseen tallennustilaan ollessaan offline-tilassa.

Tilavalo vilkkuu vihreänä

Joku käyttää kameran toimintoja

Joku katsoo kameran livestriimiä tai käyttää Talk and Listen ‑ominaisuutta tai pikatoimintoja.

Tilavalo on pois päältä

Tämä voi johtua jostakin seuraavista syistä:

Käyttöönotto

Valo Merkitys

Tilavalo vilkkuu valkoisena

Käynnistyy

Tilavalo vilkkuu valkoisena, kun kamera käynnistyy. Kamera päästää samalla myös aloitusäänimerkin.

Tilavalo vilkkuu sinisenä

Valmis yhdistämään

Tilavalo vilkkuu sinisenä, kun kamera on valmiina yhdistämään.

Yrittää muodostaa yhteyttä

Tilavalo vilkkuu hieman nopeammin, kun kamera yrittää muodostaa yhteyttä sovellukseen ja Wi-Fi-verkkoon.

Tilavalo vilkkuu valkoisena

Yhdistäminen onnistui

Kameran yhdistäminen onnistui. Kamera päästää tässä yhteydessä myös vahvistusäänen.

Tilavalo vilkkuu valkoisena

Ohjelmistopäivitys

Kamera lataa ohjelmistopäivitystä.

Tilavalo vilkkuu nopeasti keltaisena

Ei yhteyttä

Kamera ei voinut muodostaa yhteyttä. Tässä tapauksessa kamera päästää myös varoitusäänen.

Lataaminen

Valo Merkitys

Tilavalo vilkkuu valkoisena

Lataa

Tilavalo vilkkuu valkoisena, kun kamera latautuu USB-johdon kautta.

Tilavalo on tasaisen valkoinen

Täyteen ladattu

Jos kamera on liitetty USB-latausjohtoon, tilavalo on tasaisen valkoinen, kun kamera on ladattu täyteen.

Tilavalo on tasaisen keltainen

Akkuongelma

Akussa on ongelmia, eikä kamera välttämättä toimi.

Uudelleenkäynnistys

Valo Merkitys

Tilavalo sammuu ja sitten valo on tasaisen valkoinen

Käynnistyy uudelleen

Kun painat uudelleenkäynnistys‑ tai nollauspainiketta, kameran tilavalo sammuu ja muuttuu tasaisen valkoiseksi hetken kuluttua. Kamera käynnistyy automaattisesti uudelleen.

Tilavalo vilkkuu sinisenä

Valmis yhdistämään

Jos kameraa ei ole vielä yhdistetty sovellukseen eikä Wi-Fi-verkkoon, tilavalo vilkkuu sinisenä, kun kamera on valmis muodostamaan yhteyden.

Tehdasasetusten palautus

Valo Merkitys

Tilavalo sammuu ja sitten valo on tasaisen valkoinen

Käynnistyy uudelleen

Kun painat uudelleenkäynnistys‑ tai nollauspainiketta pitkään, kamera käynnistyy uudelleen normaalisti. Tilavalo sammuu ja muuttuu sitten tasaisen valkoiseksi muutaman sekunnin päästä.

Tehdasasetukset palautetaan, kun pidät uudelleenkäynnistys‑ tai nollauspainiketta painettuna pitkään.

Tilavalo vilkkuu nopeasti keltaisena

Lähtölaskenta tehdasasetusten palautukseen

Kun pidät uudelleenkäynnistys‑ tai nollauspainiketta painettuna, lähtölaskenta kameran tehdasasetusten palauttamiseen käynnistyy ja tilavalo vilkkuu keltaisena. Kamera päästää samalla myös lähtölaskentaäänen.

Tilavalo on tasaisen keltainen

Tehdasasetusten palautus on alkanut

Tilavalo on tasaisen keltainen, kun tehdasasetusten palautus on alkanut. Kamera päästää myös äänimerkin, kun tehdasasetukset on palautettu.

Tilavalo sammuu ja sitten valo on tasaisen vihreä

Kamera kuvaa

Näin käy, jos joku painaa uudelleenkäynnistys‑ tai nollauspainiketta pitkään kameran nauhoittaessa videota. Seuraavat vaiheet:

1. Tilavalo sammuu, kun kamera käynnistyy uudelleen.
  2. Kun tilavalo on tasaisen vihreä, kamera jatkaa videon nauhoittamista ja päästää samalla tehdasasetusten palautuksen lähtölaskentaäänen.
  3. Toinen merkkiääni vahvistaa, että tehdasasetusten palautus on alkanut.

Google Nest Cam (akkukäyttöinen)

Päivittäinen käyttö

Valo Merkitys

Tilavalo on tasainen vihreä

Kaikki toimii normaalisti

Kamera on päällä, yhteydessä Wi-Fi-verkkoon ja käsittelee videonäkymää.

Kamera voi nauhoittaa tapahtumia ja tallentaa ne pilveen. Se voi myös nauhoittaa ja tallentaa videota paikalliseen tallennustilaan ollessaan offline-tilassa.

Tilavalo vilkkuu vihreänä

Joku käyttää kameran toimintoja

Joku katsoo kameran livestriimiä tai käyttää Talk and Listen ‑ominaisuutta tai pikatoimintoja.

Tilavalo on pois päältä

Tämä voi johtua jostakin seuraavista syistä:

Käyttöönotto

Valo Merkitys

Tilavalo vilkkuu valkoisena

Käynnistyy

Tilavalo vilkkuu valkoisena, kun kamera käynnistyy. Kamera päästää samalla myös aloitusäänimerkin.

Tilavalo vilkkuu sinisenä

Valmis yhdistämään

Tilavalo vilkkuu sinisenä, kun kamera on valmiina yhdistämään.

Yritetään muodostaa yhteyttä

Tilavalo vilkkuu hieman nopeammin, kun kamera yrittää muodostaa yhteyttä sovellukseen ja Wi-Fi-verkkoon.

Tilavalo vilkkuu valkoisena

Yhdistäminen onnistui

Kameran yhdistäminen onnistui. Kamera päästää tässä yhteydessä myös vahvistusäänen.

Tilavalo vilkkuu valkoisena

Ohjelmistopäivitys

Kamera lataa ohjelmistopäivitystä.

Tilavalo vilkkuu nopeasti keltaisena

Ei yhteyttä

Kamera ei voinut muodostaa yhteyttä. Tässä tapauksessa kamera päästää myös varoitusäänen.

Lataaminen

Valo Merkitys

Tilavalo vilkkuu valkoisena

Lataa

Tilavalo vilkkuu valkoisena, kun kamera latautuu USB-johdon kautta.

Tilavalo on tasaisen valkoinen

Täyteen ladattu

Jos kamera on liitetty USB-latausjohtoon, tilavalo on tasaisen valkoinen, kun kamera on ladattu täyteen.

Tilavalo on tasaisen keltainen

Akkuongelma

Akussa on ongelmia, eikä kamera välttämättä toimi.

Uudelleenkäynnistys

Valo Merkitys

Tilavalo sammuu ja sitten valo on tasaisen valkoinen

Käynnistyy uudelleen

Kun painat uudelleenkäynnistys‑ tai nollauspainiketta, kameran tilavalo sammuu ja muuttuu tasaisen valkoiseksi hetken kuluttua. Kamera käynnistyy automaattisesti uudelleen.

Tilavalo vilkkuu sinisenä

Valmis yhdistämään

Jos kameraa ei ole vielä yhdistetty sovellukseen eikä Wi-Fi-verkkoon, tilavalo vilkkuu sinisenä, kun kamera on valmis muodostamaan yhteyden.

Tehdasasetusten palautus

Valo Merkitys

Tilavalo sammuu ja sitten valo on tasaisen valkoinen

Käynnistyy uudelleen

Kun painat uudelleenkäynnistys‑ tai nollauspainiketta pitkään, kamera käynnistyy uudelleen normaalisti. Tilavalo sammuu ja muuttuu sitten tasaisen valkoiseksi muutaman sekunnin päästä.

Tehdasasetukset palautetaan, kun pidät uudelleenkäynnistys‑ tai nollauspainiketta painettuna pitkään.

Tilavalo vilkkuu nopeasti keltaisena

Lähtölaskenta tehdasasetusten palautukseen

Kun pidät uudelleenkäynnistys‑ tai nollauspainiketta painettuna, lähtölaskenta kameran tehdasasetusten palauttamiseen käynnistyy ja tilavalo vilkkuu keltaisena. Kamera päästää samalla myös lähtölaskentaäänen.

Tilavalo on tasaisen keltainen

Tehdasasetusten palautus on alkanut

Tilavalo on tasaisen keltainen, kun tehdasasetusten palautus on alkanut. Kamera päästää myös äänimerkin, kun tehdasasetukset on palautettu.

Tilavalo sammuu ja sitten valo on tasaisen vihreä

Kamera kuvaa

Näin käy, jos joku painaa uudelleenkäynnistys‑ tai nollauspainiketta pitkään kameran nauhoittaessa videota. Seuraavat vaiheet:

1. Tilavalo sammuu, kun kamera käynnistyy uudelleen.
  2. Kun tilavalo on tasaisen vihreä, kamera jatkaa videon nauhoittamista ja päästää samalla tehdasasetusten palautuksen lähtölaskentaäänen.
  3. Toinen merkkiääni vahvistaa, että tehdasasetusten palautus on alkanut.

Google Nest Cam IQ ‑sisäkamera ja ‑ulkokamera

Kamerassa on kaksi erilaista valoa, joiden avulla tiedät sen tilan:

• Pieni tilavalo
  • Suuri valokehä linssin ympärillä

Valot palavat eri tavoilla ja erivärisinä sen mukaan, mitä kamera tekee.

Valo Merkitys

Tilavalo on tasainen vihreä

Kaikki toimii normaalisti

Nest-kamera on päällä, yhdistetty Wi-Fi-verkkoon ja striimaa videota.

Valokehä ei syty.

Tilavalo vilkkuu hitaasti vihreänä

Livevideota katsotaan

Joku katsoo kameran livevideostriimiä sovelluksella, Nest Hubin kaltaisella laitteella tai Alexa Show'n kaltaisella kolmannen osapuolen yhteydellä.

Valokehä ei syty.

Huom. Tähän kuuluu poikkeus. Kameran valo ei vilku vihreänä, jos striimaat videota Android-puhelimen mobiilidatayhteydellä (ei Wi-Fi-yhteydellä) Nest-sovelluksen Spaces-näkymässä.
blue pulse light

Valokehä vilkkuu sinisenä

Valmis yhdistämään sovellukseen

Kamera on valmis ja odottaa toimintoa Nest-sovelluksessa.

yellow pulse light

Valokehä vilkkuu keltaisena viisi kertaa

Ongelma yhteyden muodostamisessa

Kun otat kameran käyttöön ensimmäisen kerran, tämä valo palaa, jos kamera ei saa yhteyttä Nest-palveluun tai jos käyttöönotto ei onnistu. Siirry sovellukseen ja tarkista, näetkö virheviestin tai jotain muuta huomioitavaa.

Nest-kameran ja ‑ovikellon virheilmoitusten ongelmanratkaisu
red blink light

Valokehä vilkkuu punaisena

Riittämätön virta

Kamera on liitetty virtalähteeseen, mutta siihen ei tule tarpeeksi virtaa, jotta kamera toimisi kunnolla. Kokeile pistorasiaa, josta tulee enemmän virtaa. Älä liitä kameraa ulkoiseen lisäakkuun.

Tilavalo ja valokehä eivät
pala

On kaksi mahdollista syytä, miksi kameran valot eivät pala:

Kamera on sammutettu

Kun kamera ei striimaa videota, sen tilavalo ei pala. Kamera voidaan sammuttaa manuaalisesti, aikataulun mukaan tai kotisi tilan vaihtuessa automaattisesti Kotona-tilaksi.

Kamera ei saa virtaa

Virtajohto on irrotettu tai pistorasiaan, johon virtajohto on liitetty, ei tule riittävästi virtaa.

Google Nest Cam Indoor ja Outdoor

Valo Merkitys

Tasainen vihreä

Kaikki toimii normaalisti

Nest-kamera on päällä, yhdistetty Wi-Fi-verkkoon ja striimaa videota.
solid blue status light

Tasainen sininen

Käynnistyy tai käynnistyy uudelleen

Tämä tapahtuu, kun liität kameran virtajohdon ensimmäisen kerran pistorasiaan, kun kamera käynnistyy uudelleen sähkökatkon tai laiteohjelmistopäivityksen jälkeen tai kun kamera odottaa tilille lisäämistä.

solid red status light

Tasainen punainen

LED ei toimi kunnolla

Jos tilavalo on tasaisen punainen, LED ei toimi kunnolla. Ota yhteyttä Nest-tukeen.

Vilkkuu vihreänä

Livevideota katsotaan

Joku katsoo kameran livevideostriimiä Nest-sovelluksella, Nest Hubin kaltaisella laitteella tai Alexa Show'n kaltaisella kolmannen osapuolen yhteydellä.

Valokehä ei syty.

Huom. Tähän kuuluu poikkeus. Kameran valo ei vilku vihreänä, jos striimaat videota Android-puhelimen mobiilidatayhteydellä (ei Wi-Fi-yhteydellä) sovelluksen Spaces-näkymässä.

Ei valoa

On kaksi mahdollista syytä, miksi kameran valot eivät pala:

Kamera on sammutettu

Kun kamera ei striimaa videota, sen tilavalo ei pala. Kamera voidaan sammuttaa manuaalisesti, aikataulun mukaan tai kotisi tilan vaihtuessa automaattisesti Kotona-tilaksi.

Siihen ei tule virtaa

Virtajohto on irrotettu tai pistorasiaan, johon virtajohto on liitetty, ei tule riittävästi virtaa.

Valoasetusten muuttaminen

Tilavalon kirkkauden säätäminen

Muuta kameran tai ovikellon tilavalon kirkkautta sovelluksen kautta.

Home-sovellus

1. Avaa Home-sovellus Google Home ‑sovellus.
  2. Kosketa laitteen kuvaa pitkään.
  3. Valitse Asetukset .
  4. Valitse Video.
  5. Valitse Tilavalon kirkkaus ‑kohdasta Korkea, Automaattinen tai Matala.

Nest-sovellus

1. Avaa Nest-sovellus Nest app.
  2. Napauta aloitusnäytöllä kameraa.
  3. Valitse Asetukset Nest-asetukset-kuvake.
  4. Valitse Tilavalo. Valitse sitten Low (alhainen), High (korkea) tai Auto (automaattinen).

Nest-kameran ja ‑ovikellon äänet

Kaikki Nest-kamerat ja ‑ovikellot voivat antaa äänimerkkejä, joiden avulla tiedät, mitä tapahtuu (esim. laite käynnistyy uudelleen). Suurinta osaa näistä äänistä ei voi muuttaa asetuksissa.

Riippuen Nest-kamerasi tai ‑ovikellosi mallista voit poistaa käytöstä äänimerkin, joka soi käytettäessä Talk and Listen ‑ominaisuutta, ja laittaa sen takaisin päälle milloin haluat.

Lisäksi voit myös muuttaa eri sisäsummeriasetuksia Nest Doorbellin mallista riippuen.