To get the most out of Google Home, choose your Help Center: U.S. Help Center, U.K. Help Center, Canada Help Center, Australia Help Center.

Nest-kameraets og Nest-dørklokkens lamper og lyde

Lamperne på dit Google Nest-kamera eller din Google Nest-dørklokke fortæller dig, hvad der sker, eller om der er et problem. Hver kombination af mønstre og farver, f.eks. en lampe, der lyser grønt eller pulserer blåt, betyder noget forskelligt. Kameraet eller dørklokken afspiller også hørbare toner ved vigtige ting, f.eks. nulstilling af eller oprettelse af forbindelse til Wi-Fi.

Lamperne på Nest-kameraet og Nest-dørklokken

Betydningen af lamperne

Google Nest Doorbell (med batteri)

Din dørklokke har 2 forskellige lamper, der angiver, hvilken tilstand den er i:

• En lille statuslampe over kameraet
  • En stor lysring rundt om dørklokkeknappen

Den daglige brug

Lampe

Betydning

Statuslampen lyser grønt

Alt fungerer normalt

Din Nest Doorbell er tændt, har forbindelse til Wi-Fi-netværket og behandler billeder i sin synsvinkel.

Din dørklokke optager muligvis aktivitet og gemmer den i skyen, eller den kan bruge lokal lagerplads til at optage og gemme video, hvis den er offline.

Statuslampen pulserer grønt

Der interageres live med dørklokken

Nogen ser på din dørklokkes videolivestream eller bruger Talk and Listen eller smarte genveje.

Statuslampen er slukket

Dette kan skyldes én af følgende årsager:

• Din dørklokke er inaktiv og registrerer ikke aktivitet, og den streamer eller optager ikke video.
  • Din dørklokke blev deaktiveret manuelt, i henhold til en fastsat plan, eller fordi dit hjem automatisk skiftede til Hjemme.
  • Din dørklokke er offline og kan ikke registrere aktivitet eller optage video.
  • Dørklokkens batteri er løbet tør for strøm, eller batteriet modtager ikke strøm.
  • Dørklokken kunne ikke opdatere softwaren.

Lysringen pulserer hvidt

Dørklokken registrerede bevægelse

Lysringen pulserer hvidt, når dørklokken registrerer bevægelse, f.eks. hvis en besøgende kommer ind i kameraets synsvinkel.

Lysringen drejer rundt

Venter på svar

Lysringen på dørklokken roterer, når en besøgende trykker på dørklokkeknappen, og der ventes på et svar.

Konfiguration

Lampe Betydning

Statuslampen pulserer hvidt

Starter

Statuslampen pulserer hvidt, når den starter. Dørklokken afspiller også en tone, når det sker.

Statuslampen pulserer blåt

Klar til at oprette forbindelse

Statuslampen pulserer blåt, når dørklokken er klar til at oprette forbindelse.

Forsøger at oprette forbindelse

Statuslampen pulserer lidt hurtigere, når den forsøger at oprette forbindelse til appen og Wi-Fi-netværket.

Statuslampen blinker hvidt

Der er oprettet forbindelse

Dørklokken er har oprettet forbindelse. Din dørklokke afspiller også en bekræftelsestone, når dette sker.

Statuslampen pulserer hvidt

Softwareopdatering

Din dørklokke downloader en softwareopdatering.

Statuslampen blinker gult 10 gange

Der kunne ikke oprettes forbindelse

Din dørklokke kunne ikke oprette forbindelse. Din dørklokke afspiller også en advarselstone, når dette sker.

Opladning

Lampe Betydning

Statuslampen pulserer hvidt

Oplader

Statuslampen pulserer hvidt, når dørklokken oplader via USB-kablet.

Statuslampen lyser hvidt

Fuldt opladet

Hvis din dørklokke er forbundet med USB-opladerkablet, lyser statuslampen hvidt, når dørklokken er fuldt opladet.

Statuslampen blinker langsomt gult

Batteriproblem

Der er et problem med batteriet, og din dørklokke fungerer muligvis ikke.

Genstart

Lampe Betydning

Statuslampen slukker og lyser derefter hvidt

Genstarter

Når du trykker på knappen til genstart eller nulstilling og slipper den, slukker dørklokkens statuslampe, hvorefter den lyser hvidt efter et par sekunder. Dørklokken genstarter automatisk.

Statuslampen pulserer blåt

Klar til at oprette forbindelse

Hvis din dørklokke genstarter og ikke allerede har forbindelse til appen og Wi-Fi-netværket, pulserer statuslampen blåt, når den er klar til at oprette forbindelse.

Gendan fabriksindstillingerne

Lampe Betydning

Statuslampen slukker og lyser derefter hvidt

Genstarter

Når du første gang holder knappen til genstart eller nulstilling nede, genstarter din dørklokke som normalt. Statuslampen slukker og lyser derefter hvidt efter et par sekunder.

Fortsæt med at holde knappen til genstart eller nulstilling nede for at gendanne fabriksindstillingerne.

Statuslampen blinker gult 4 gange

Nedtælling til gendannelse af fabriksindstillingerne

Mens du fortsætter med at holde knappen til genstart eller nulstilling nede, tæller dørklokken ned til gendannelsen af fabriksindstillingerne, og statuslampen blinker gult. Din dørklokke afspiller også en nedtællingstone.

Statuslampen lyser gult

Gendannelsen af fabriksindstillingerne er startet

Statuslampen lyser gult, når gendannelsen af fabriksindstillingerne er startet. Dørklokken afspiller også en tone, der bekræfter gendannelsen af fabriksindstillingerne.

Statuslampen slukker og lyser derefter grønt

Kameraet optager

Dette sker, hvis nogen holder knappen til genstart eller nulstilling nede, mens din dørklokke optager video. Du kan forvente følgende:

1. Statuslampen slukker, når dørklokken genstarter.
  2. Når statuslampen lyser grønt igen, fortsætter dørklokken med at optage video, mens nedtællingstonen for gendannelse af fabriksindstillingerne afspilles.
  3. Der afspilles en ny tone for at bekræfte, at gendannelsen af fabriksindstillingerne er startet.

Google Nest Doorbell (med ledning, 2. generation)

Din dørklokke har 2 forskellige lamper, der angiver, hvilken tilstand den er i:

• En lille statuslampe under kameraet
  • En stor lysring rundt om dørklokkeknappen

Den daglige brug

Lampe

Betydning

Statuslampen lyser grønt

Alt fungerer normalt

Din Nest Doorbell er tændt, har forbindelse til Wi-Fi-netværket og behandler billeder i sin synsvinkel.

Din dørklokke optager muligvis aktivitet og gemmer den i skyen, eller den kan bruge lokal lagerplads til at optage og gemme video, hvis den er offline.

Statuslampen pulserer grønt

Der interageres live med dørklokken

Nogen ser på din dørklokkes videolivestream eller bruger Talk and Listen eller smarte genveje.

Statuslampen er slukket

Dette kan skyldes én af følgende årsager:

• Din dørklokke er inaktiv og registrerer ikke aktivitet, og den streamer eller optager ikke video.
  • Din dørklokke blev deaktiveret manuelt, i henhold til en fastsat plan, eller fordi dit hjem automatisk skiftede til Hjemme.
  • Din dørklokke er offline og kan ikke registrere aktivitet eller optage video.
  • Dørklokken kunne ikke opdatere softwaren.

Lysringen pulserer hvidt

Dørklokken registrerede bevægelse

Lysringen pulserer hvidt, når dørklokken registrerer bevægelse, f.eks. hvis en besøgende kommer ind i kameraets synsvinkel.

Lysringen drejer rundt

Venter på svar

Lysringen på dørklokken roterer, når en besøgende trykker på dørklokkeknappen, og der ventes på et svar.

Konfiguration

Lampe Betydning

Statuslampen pulserer hvidt

Starter

Statuslampen pulserer hvidt, når den starter. Dørklokken afspiller også en tone, når det sker.

Statuslampen pulserer langsomt blåt

Klar til at oprette forbindelse

Statuslampen pulserer blåt, når dørklokken er klar til at oprette forbindelse.

Statuslampen pulserer blåt

Forsøger at oprette forbindelse

Statuslampen pulserer lidt hurtigere, når den forsøger at oprette forbindelse til appen og Wi-Fi-netværket.

Statuslampen blinker hvidt

Der er oprettet forbindelse

Dørklokken er har oprettet forbindelse. Din dørklokke afspiller også en bekræftelsestone, når dette sker.

Statuslampen pulserer hvidt

Softwareopdatering

Din dørklokke downloader en softwareopdatering.

Statuslampen blinker langsomt gult

Ikke nok strøm

Din dørklokke modtager ikke nok strøm. Du skal muligvis opgradere din transformer til en, der er klassificeret til 16-24 V AC og 10-40 VA, for at få nok strøm til din dørklokke.

Genstart

Lampe Betydning

Statuslampen slukker og lyser derefter hvidt

Genstarter

Når du trykker på knappen til genstart eller nulstilling og slipper den, slukker dørklokkens statuslampe, hvorefter den lyser hvidt efter et par sekunder. Dørklokken genstarter automatisk.

Statuslampen pulserer blåt

Klar til at oprette forbindelse

Hvis din dørklokke genstarter og ikke allerede har forbindelse til appen og Wi-Fi-netværket, pulserer statuslampen blåt, når den er klar til at oprette forbindelse.

Gendan fabriksindstillingerne

Lampe Betydning

Statuslampen slukker og lyser derefter hvidt

Genstarter

Når du første gang holder knappen til genstart eller nulstilling nede, genstarter din dørklokke som normalt. Statuslampen slukker og lyser derefter hvidt efter et par sekunder.

Fortsæt med at holde knappen til genstart eller nulstilling nede for at gendanne fabriksindstillingerne.

Statuslampen blinker gult 4 gange

Nedtælling til gendannelse af fabriksindstillingerne

Mens du fortsætter med at holde knappen til genstart eller nulstilling nede, tæller dørklokken ned til gendannelsen af fabriksindstillingerne, og statuslampen blinker gult. Din dørklokke afspiller også en nedtællingstone.

Statuslampen lyser gult

Gendannelsen af fabriksindstillingerne er startet

Statuslampen lyser gult, når gendannelsen af fabriksindstillingerne er startet. Dørklokken afspiller også en tone, der bekræfter gendannelsen af fabriksindstillingerne.

Statuslampen slukker og lyser derefter grønt

Kameraet optager

Dette sker, hvis nogen holder knappen til genstart eller nulstilling nede, mens din dørklokke optager video. Du kan forvente følgende:

1. Statuslampen slukker, når dørklokken genstarter.
  2. Når statuslampen lyser grønt igen, fortsætter dørklokken med at optage video, mens nedtællingstonen for gendannelse af fabriksindstillingerne afspilles.
  3. Der afspilles en ny tone for at bekræfte, at gendannelsen af fabriksindstillingerne er startet.

Google Nest Doorbell (med ledning)

Din dørklokke har 2 forskellige lamper, der angiver, hvilken tilstand den er i:

• En lille statuslampe over kameraet
  • En stor lysring rundt om dørklokkeknappen

Strøm og forbindelse

Lampe Betydning

Statuslampen lyser grønt

Alt fungerer normalt

Din Nest Doorbell er tændt, tilsluttet et Wi-Fi-netværk og kan streame video.

Statuslampen er slukket

Lysringen er enten nedtonet eller slukket

Kamerasensoren er slukket

Dørklokkens statuslampe er slukket, hvis kamerasensoren er slukket. Det kan betyde et af følgende:

Nest cam yellow blinking light

Lysringen blinker gult

Ikke nok strøm

Din dørklokke er tilsluttet strøm, men får ikke nok strøm til at fungere normalt. Tjek spændingen.

Blinkende gul lampe på Nest Doorbell

Konfiguration og forbindelse til appen

Lampe Betydning

blue pulse light

Lysringen pulserer blåt

Kameraet er klar til at oprette forbindelse til Nest-appen

Din dørklokke er klar og venter på din aktivitet i appen.

blue rotating light

Et blåt lys i lysringen bevæger sig rundt i en cirkel

Der oprettes forbindelse til Nest-appen

Nest er ved at behandle oplysninger og etablere forbindelse mellem appen og dørklokken.

green pulse light

Lysringen pulserer grønt én gang

Der er oprettet forbindelse til Nest-appen

Dørklokken har oprettet forbindelse til appen og er nu klar til brug.

yellow pulse light

Lysringen blinker gult 5 gange

Der er problemer med at oprette forbindelse

Når du konfigurerer din Nest-dørklokke for første gang, vil du muligvis se denne lampe, hvis videodørklokken ikke kan oprette forbindelse til Nest-tjenesten eller gennemføre konfigurationen.

Gå til appen, og tjek, om der er en fejlmeddelelse eller noget andet, der kræver din opmærksomhed.

Find og løs problemer med Nest-dørklokke

Lamper ved daglig brug

Lampe Betydning
white pulse light

Lysringen pulserer hvidt

Der er nogen ved din dør

Din dørklokke har registreret, at der er en person ved din dør.

blue rotating light

Et blåt lys i lysringen bevæger sig rundt i en cirkel

Der er trykket på dørklokkeknappen, og den afventer ejerens svar

Nogen har trykket på dørklokkeknappen, og den venter nu på, at nogen reagerer.

nest hello red light

Røde lamper over dørklokkeknappen

Night Vision er aktiveret

Du vil måske bemærke, at disse lamper kun er tændte om natten. Det betyder bare, at Night Vision er aktiveret. Disse infrarøde lys hjælper dit kamera, så du har et bedre overblik over, hvad der sker.

Du kan altid deaktivere Night Vision via indstillingerne for dit kamera.

Google Nest Cam (med ledning)

Daglig brug

Lampe

Betydning

Statuslampen lyser grønt

Alt fungerer normalt

Dit kamera er tændt, har forbindelse til Wi-Fi og behandler billeder i dets synsvinkel.

Dit kamera optager muligvis aktivitet og gemmer den i skyen, eller det kan bruge lokal lagerplads til at optage og gemme video, hvis det er offline.

Statuslampen pulserer grønt

Der interageres live med kameraet

Nogen ser på dit kameras videolivestream, bruger Talk and Listen eller bruger smarte genveje.

Statuslampen er slukket

Dette kan skyldes én af følgende årsager:

Statuslampen blinker langsomt gult

Den strømadapter, der er tilsluttet kameraet, har et forkert wattforbrug.

Vær opmærksom på, at visse strømadaptere fra tredjeparter muligvis ikke er kompatible med dit kamera. Dit kamera skal bruge et USB-A-strømkabel på 7,5 W for at få stabil strømforsyning og fungere korrekt.

Konfiguration

Lampe

Betydning

Statuslampen pulserer hvidt

Starter

Statuslampen pulserer hvidt, når kameraet starter. Kameraet afspiller også en starttone, når det sker.

Statuslampen pulserer blåt

Klar til at oprette forbindelse

Statuslampen pulserer blåt, når kameraet er klar til at oprette forbindelse.

Forsøger at oprette forbindelse

Statuslampen pulserer lidt hurtigere, når kameraet forsøger at oprette forbindelse til appen og Wi-Fi-netværket.

Statuslampen blinker hvidt

Du har nu oprettet forbindelse

Dit kamera har oprettet forbindelse. Der afspilles også en bekræftelsestone, når dette sker.

Statuslampen pulserer hvidt

Softwareopdatering

Dit kamera downloader en softwareopdatering.

Statuslampen blinker hurtigt gult

Der kunne ikke oprettes forbindelse

Kameraet kunne ikke oprette forbindelse. Der afspilles også en advarselstone, når dette sker.

Genstart

Lampe

Betydning

Statuslampen slukker og lyser derefter hvidt

Genstarter

Når du trykker på knappen til genstart eller nulstilling og slipper den, slukker kameraets statuslampe, hvorefter den lyser hvidt efter et par sekunder. Kameraet genstarter automatisk.

Statuslampen pulserer blåt

Klar til at oprette forbindelse

Hvis kameraet ikke allerede har forbindelse til appen og Wi-Fi-netværket, pulserer statuslampen blåt, når kameraet er klar til at oprette forbindelse.

Gendan fabriksindstillingerne

Lampe

Betydning

Statuslampen slukker og lyser derefter hvidt

Genstarter

Når du første gang holder knappen til genstart eller nulstilling nede, genstarter dit kamera som normalt. Statuslampen slukker og lyser derefter hvidt efter et par sekunder.

Fortsæt med at holde knappen til genstart eller nulstilling nede for at gendanne fabriksindstillingerne.

Statuslampen blinker hurtigt gult

Nedtælling til gendannelse af fabriksindstillingerne

Mens du fortsætter med at holde knappen til genstart eller nulstilling nede, tæller kameraet ned til gendannelsen af fabriksindstillingerne, og statuslampen blinker gult. Dit kamera afspiller også en nedtællingstone.

Statuslampen lyser gult

Gendannelsen af fabriksindstillingerne er startet

Statuslampen lyser gult, når gendannelsen af fabriksindstillingerne er startet. Kameraet afspiller også en tone, der bekræfter gendannelsen af fabriksindstillingerne.

Statuslampen slukker og lyser derefter grønt

Kameraet optager

Dette sker, hvis nogen holder knappen til genstart eller nulstilling nede, mens dit kamera optager video. Du kan forvente følgende:

1. Statuslampen slukker, når kameraet genstarter.
  2. Når statuslampen lyser grønt igen, fortsætter kameraet med at optage video, mens nedtællingstonen for gendannelse af fabriksindstillingerne afspilles.
  3. Der afspilles en ny tone for at bekræfte, at gendannelsen af fabriksindstillingerne er startet.

Nest Cam med spotlys

Daglig brug

Lampe Betydning

Statuslampen lyser grønt

Alt fungerer normalt

Dit kamera er tændt, har forbindelse til Wi-Fi og behandler billeder i dets synsvinkel.

Dit kamera optager muligvis aktivitet og gemmer den i skyen, eller det kan bruge lokal lagerplads til at optage og gemme video, hvis det er offline.

Statuslampen pulserer grønt

Der interageres live med kameraet

Nogen ser på dit kameras videolivestream, bruger Talk and Listen eller bruger smarte genveje.

Statuslampen er slukket

Dette kan skyldes én af følgende årsager:

Konfiguration

Lampe Betydning

Statuslampen pulserer hvidt

Starter

Statuslampen pulserer hvidt, når kameraet starter. Kameraet afspiller også en starttone, når det sker.

Statuslampen pulserer blåt

Klar til at oprette forbindelse

Statuslampen pulserer blåt, når kameraet er klar til at oprette forbindelse.

Forsøger at oprette forbindelse

Statuslampen pulserer lidt hurtigere, når kameraet forsøger at oprette forbindelse til appen og Wi-Fi-netværket.

Statuslampen blinker hvidt

Du har nu oprettet forbindelse

Dit kamera har oprettet forbindelse. Der afspilles også en bekræftelsestone, når dette sker.

Statuslampen pulserer hvidt

Softwareopdatering

Dit kamera downloader en softwareopdatering.

Statuslampen blinker hurtigt gult

Der kunne ikke oprettes forbindelse

Kameraet kunne ikke oprette forbindelse. Der afspilles også en advarselstone, når dette sker.

Oplader

Lampe Betydning

Statuslampen pulserer hvidt

Oplader

Statuslampen pulserer hvidt, når kameraet oplades via USB-kablet.

Statuslampen lyser hvidt

Fuldt opladet

Hvis kameraet er forbundet med USB-opladerkablet, lyser statuslampen hvidt, når kameraet er fuldt opladet.

Statuslampen lyser gult

Batteriproblem

Der er et problem med batteriet, og dit kamera fungerer muligvis ikke.

Genstart

Lampe Betydning

Statuslampen slukker og lyser derefter hvidt

Genstarter

Når du trykker på knappen til genstart eller nulstilling og slipper den, slukker kameraets statuslampe, hvorefter den lyser hvidt efter et par sekunder. Kameraet genstarter automatisk.

Statuslampen pulserer blåt

Klar til at oprette forbindelse

Hvis kameraet ikke allerede har forbindelse til appen og Wi-Fi-netværket, pulserer statuslampen blåt, når kameraet er klar til at oprette forbindelse.

Gendan fabriksindstillingerne

Lampe Betydning

Statuslampen slukker og lyser derefter hvidt

Genstarter

Når du første gang holder knappen til genstart eller nulstilling nede, genstarter dit kamera som normalt. Statuslampen slukker og lyser derefter hvidt efter et par sekunder.

Fortsæt med at holde knappen til genstart eller nulstilling nede for at gendanne fabriksindstillingerne.

Statuslampen blinker hurtigt gult

Nedtælling til gendannelse af fabriksindstillingerne

Mens du fortsætter med at holde knappen til genstart eller nulstilling nede, tæller kameraet ned til gendannelsen af fabriksindstillingerne, og statuslampen blinker gult. Dit kamera afspiller også en nedtællingstone.

Statuslampen lyser gult

Gendannelsen af fabriksindstillingerne er startet

Statuslampen lyser gult, når gendannelsen af fabriksindstillingerne er startet. Kameraet afspiller også en tone, der bekræfter gendannelsen af fabriksindstillingerne.

Statuslampen slukker og lyser derefter grønt

Kameraet optager

Dette sker, hvis nogen holder knappen til genstart eller nulstilling nede, mens dit kamera optager video. Du kan forvente følgende:

1. Statuslampen slukker, når kameraet genstarter.
  2. Når statuslampen lyser grønt igen, fortsætter kameraet med at optage video, mens nedtællingstonen for gendannelse af fabriksindstillingerne afspilles.
  3. Der afspilles en ny tone for at bekræfte, at gendannelsen af fabriksindstillingerne er startet.

Google Nest Cam (med batteri)

Den daglige brug

Lampe Betydning

Statuslampen lyser grønt

Alt fungerer normalt

Dit kamera er tændt, har forbindelse til Wi-Fi og behandler billeder i dets synsvinkel.

Dit kamera optager muligvis aktivitet og gemmer den i skyen, eller det kan bruge lokal lagerplads til at optage og gemme video, hvis det er offline.

Statuslampen pulserer grønt

Der interageres live med kameraet

Nogen ser på dit kameras videolivestream, bruger Talk and Listen eller bruger smarte genveje.

Statuslampen er slukket

Dette kan skyldes én af følgende årsager:

Konfiguration

Lampe Betydning

Statuslampen pulserer hvidt

Starter

Statuslampen pulserer hvidt, når kameraet starter. Kameraet afspiller også en starttone, når det sker.

Statuslampen pulserer blåt

Klar til at oprette forbindelse

Statuslampen pulserer blåt, når kameraet er klar til at oprette forbindelse.

Forsøger at oprette forbindelse

Statuslampen pulserer lidt hurtigere, når kameraet forsøger at oprette forbindelse til appen og Wi-Fi-netværket.

Statuslampen blinker hvidt

Der er oprettet forbindelse

Dit kamera har oprettet forbindelse. Der afspilles også en bekræftelsestone, når dette sker.

Statuslampen pulserer hvidt

Softwareopdatering

Dit kamera downloader en softwareopdatering.

Statuslampen blinker hurtigt gult

Der kunne ikke oprettes forbindelse

Kameraet kunne ikke oprette forbindelse. Der afspilles også en advarselstone, når dette sker.

Opladning

Lampe Betydning

Statuslampen pulserer hvidt

Oplader

Statuslampen pulserer hvidt, når kameraet oplades via USB-kablet.

Statuslampen lyser hvidt

Fuldt opladet

Hvis kameraet er forbundet med USB-opladerkablet, lyser statuslampen hvidt, når kameraet er fuldt opladet.

Statuslampen lyser gult

Batteriproblem

Der er et problem med batteriet, og dit kamera fungerer muligvis ikke.

Genstart

Lampe Betydning

Statuslampen slukker og lyser derefter hvidt

Genstarter

Når du trykker på knappen til genstart eller nulstilling og slipper den, slukker kameraets statuslampe, hvorefter den lyser hvidt efter et par sekunder. Kameraet genstarter automatisk.

Statuslampen pulserer blåt

Klar til at oprette forbindelse

Hvis kameraet ikke allerede har forbindelse til appen og Wi-Fi-netværket, pulserer statuslampen blåt, når kameraet er klar til at oprette forbindelse.

Gendan fabriksindstillingerne

Lampe Betydning

Statuslampen slukker og lyser derefter hvidt

Genstarter

Når du første gang holder knappen til genstart eller nulstilling nede, genstarter dit kamera som normalt. Statuslampen slukker og lyser derefter hvidt efter et par sekunder.

Fortsæt med at holde knappen til genstart eller nulstilling nede for at gendanne fabriksindstillingerne.

Statuslampen blinker hurtigt gult

Nedtælling til gendannelse af fabriksindstillingerne

Mens du fortsætter med at holde knappen til genstart eller nulstilling nede, tæller kameraet ned til gendannelsen af fabriksindstillingerne, og statuslampen blinker gult. Dit kamera afspiller også en nedtællingstone.

Statuslampen lyser gult

Gendannelsen af fabriksindstillingerne er startet

Statuslampen lyser gult, når gendannelsen af fabriksindstillingerne er startet. Kameraet afspiller også en tone, der bekræfter gendannelsen af fabriksindstillingerne.

Statuslampen slukker og lyser derefter grønt

Kameraet optager

Dette sker, hvis nogen holder knappen til genstart eller nulstilling nede, mens dit kamera optager video. Du kan forvente følgende:

1. Statuslampen slukker, når kameraet genstarter.
  2. Når statuslampen lyser grønt igen, fortsætter kameraet med at optage video, mens nedtællingstonen for gendannelse af fabriksindstillingerne afspilles.
  3. Der afspilles en ny tone for at bekræfte, at gendannelsen af fabriksindstillingerne er startet.

Google Nest Cam IQ Indoor og Outdoor

Dit kamera har 2 forskellige lamper, der kan hjælpe dig med at finde ud af, hvad der sker:

• En lille statuslampe
  • En stor lysring omkring linsen

De lyser op i forskellige mønstre og farver for at fortælle dig, hvad dit kamera laver.

Lampe Betydning

Statuslampen lyser grønt

Alt fungerer normalt

Dit Nest-kamera er tændt, tilsluttet et Wi-Fi-netværk og streamer video.

Lysringen lyser ikke op.

Statuslampen pulserer langsomt grønt

Ser livevideo

Nogen ser på dit kameras livevideostream via appen, en enhed som f.eks. Nest Hub eller en tredjepartsforbindelse som f.eks. Alexa Show.

Lysringen lyser ikke op.

Bemærk! Der er en undtagelse. Kameraets lampe pulserer ikke grønt, hvis du bruger mobildataforbindelsen (ikke Wi-Fi) på en Android-telefon til at streame video i visningen Spaces i Nest-appen.
blue pulse light

Lysringen pulserer blåt

Kameraet er klar til at oprette forbindelse til appen

Dit kamera er klar og venter på din aktivitet i Nest-appen.

yellow pulse light

Lysringen blinker gult 5 gange

Der er problemer med at oprette forbindelse

Når du konfigurerer dit kamera første gang, vises denne lampe, hvis kameraet ikke kan oprette forbindelse til Nest-tjenesten eller ikke kan gennemføre konfigurationen. Gå til appen, og tjek, om der er en fejlmeddelelse eller noget andet, der kræver din opmærksomhed.

Find og ret fejlmeddelelser fra Nest-kameraet og Nest-dørklokken
red blink light

Lysringen blinker rødt

Ikke nok strøm

Dit kamera er sluttet til, men der er ikke nok strøm til, at det kan fungere korrekt. Prøv en anden stikkontakt med mere strøm. Du må ikke slutte dit kamera til et eksternt batterisæt.

Ingen statuslampe og ingen
lysring

Der er 2 mulige grunde til, at lamperne på dit kamera er slukket:

Kameraet er slukket

Når dit kamera ikke streamer video, er statuslampen slukket. Kameraet kan slukkes manuelt, ved hjælp af en fastsat plan, eller når dit hjem automatisk skifter til Hjemme.

Der er ingen strømtilførsel til kameraet

Strømkablet er koblet fra, eller der er ikke strøm i den stikkontakt, det er tilsluttet.

Google Nest Cam Indoor og Outdoor

Lampe Betydning

Lyser grønt

Alt fungerer normalt

Dit Nest-kamera er tændt, tilsluttet et Wi-Fi-netværk og streamer video.
solid blue status light

Lyser blåt

Starter eller genstarter

Dette sker, når du slutter kameraet til en stikkontakt første gang, når kameraet selv genstarter efter en strømafbrydelse eller en firmwareopdatering, eller når det venter på at blive føjet til en konto.

solid red status light

Lyser rødt

LED-indikatoren fungerer ikke korrekt

Hvis statuslampen lyser rødt, betyder det, at LED-indikatoren ikke fungerer korrekt. Kontakt Nest-support for at få hjælp.

Pulserer grønt

Ser livevideo

Nogen ser på dit kameras livevideostream via Nest-appen, en enhed som f.eks. Nest Hub eller en tredjepartsforbindelse som f.eks. Alexa Show.

Lysringen lyser ikke op.

Bemærk! Der er en undtagelse. Kameraets lampe blinker ikke grønt, hvis du bruger mobildataforbindelsen (ikke Wi-Fi) på en Android-telefon til at streame video i visningen Spaces i appen.

Intet lys

Der er 2 mulige grunde til, at lamperne på dit kamera er slukket:

Kameraet er slukket

Når dit kamera ikke streamer video, vil statuslampen være slukket. Kameraet kan slukkes manuelt, ved hjælp af en fastsat plan, eller hvis dit hjem automatisk skifter til Hjemme.

Det får ikke strøm

Strømkablet er koblet fra, eller der er ikke strøm i den stikkontakt, det er tilsluttet.

Skift indstillinger for lamperne

Skift statuslampens lysstyrke

Brug den app, som du bruger til at styre dit kamera eller din dørklokke, til at justere statuslampens lysstyrke.

Home-appen

1. Åbn Home-appen Google Home-appen.
  2. Hold fingeren på feltet med din enhed.
  3. Tryk på Indstillinger .
  4. Vælg Video.
  5. Under "Statuslampens lysstyrke" skal du vælge Høj, Automatisk eller Lav.

Nest-appen

1. Åbn Nest-appen Nest app.
  2. Tryk på dit kamera på startskærmen.
  3. Tryk på Settings [Indstillinger] ikon for Nest-indstillinger.
  4. Vælg Status light [Statuslampe]. Vælg derefter Low [Lav], High [Høj] eller Auto [Automatisk].

Nest-kameraets og Nest-dørklokkens lyde

Alle Nest-kameraer og -dørklokker har lyde, der hjælper dig med at holde styr på, hvad der sker (f.eks. ved genstart). De fleste af disse lyde kan ikke ændres i indstillingerne.

Alt efter hvilket Nest-kamera eller hvilken Nest-dørklokke du har, kan du deaktivere den tone, der afspilles, når du bruger Talk and Listen, og aktivere den igen, når det passer dig.

Afhængigt af hvilken Nest Doorbell du har, kan du ændre de forskellige indstillinger for den indendørs lydenhed.