Feilsøk Home Report

Home Report er en e-post Google Nest sender hver måned. Her oppsummeres bruk av oppvarming og nedkjøling, sikkerhetshendelser og annen informasjon om hjemmet ditt og produktene dine.

Hvis du ikke får disse rapportene, kan du følge feilsøkingsveiledningen nedenfor. Du trenger følgende for å få din første Home Report:

• en bekreftet e-postadresse og passord for å logge på Nest-appen eller Home-appen
  • et Google Nest-produkt som er koblet til Nest-appen eller Home-appen

Du får den første rapporten omtrent to uker etter utgangen av den måneden da du installerte produktet. Etter at du har fått den første rapporten, får du nye rapporter i første eller andre uke av hver måned.

Begynn eller slutt å motta Home Report

Enhetene må være tilkoblet Wi-Fi og lagt til kontoen din i Nest-appen eller Home-appen for at du skal kunne motta Home Report. Du får ikke Home Report hvis du har valgt å ikke motta e-poster om produkter fra Google Nest. Hver person som deler tilgang til hjemmet ditt, kan endre sin egen personlige innstilling.

I Home-appen:

1. På startskjermen trykker du på Innstillinger .
  2. Velg Varsler og så Generelle varsler.
  3. Åpne E-postvarsler.
  4. Trykk på bryteren for å slå e-poster om Home Report av eller på.

I Nest-appen:

1. På startskjermen i appen trykker du på Innstillinger Innstillinger for Nest-ikon.
  2. Velg Varsler.
  3. Velg Nest Home Report. Du må kanskje rulle nedover for å se dette alternativet.
  4. Trykk på bryteren for å slå Nest Home Report av eller på.

Hvis du fortsatt ikke mottar Home Report, kan du sjekke feilsøkingsdelen nedenfor for å få mer hjelp.

Deler av Home Report mangler

• Ikke nok data: Hvis det ikke finnes nok data for hver dag i måneden, kan det hende Home Report ikke klarer å lage et nøyaktig anslag over strømforbruket ditt, sikkerhetshendelser eller aktivitet i Works with Nest-produkter.
    • For eksempel hvis du slo av termostaten da du dro på ferie. I slike tilfeller kan Nest enten gjette (hvis det bare mangler et par dager), eller så tar ikke Home Report med delene som ikke har nok data.
  • Uten nett: Hvis enheten har vært uten nett en stund, kan det hende den ikke lenger vises i Home Report.
    • Enheter som er uten nett over lang tid, tas ikke med i Home Report. Dette er for å sikre at Home Report er relevant og nyttig for deg.
    • Så snart enheten blir tilkoblet igjen, vises den automatisk i neste måneds Home Report.
    • Hvis enheten skal være på nettet, men ikke er det, kan det være nødvendig å feilsøke Wi-Fi og tilkoblingen.
  • Enheter du ikke bruker: Hvis enheten er uten nett hele tiden fordi du ikke bruker den lenger, kan du fjerne den fra kontoen din i Nest-appen.
  • Ingen månedstotal: Rapporten har deler der du får en månedlig totaloversikt, for eksempel det totale antallet Nest Leaf du har. Hvis du ikke har fått noen Nest Leaf på en måned, vises ikke denne delen i Home Report.

Du fikk ikke Home Report

1. Bekreft e-postadressen din

Hvis du ikke har bekreftet e-postadressen som er tilknyttet kontoen din, i appen, sendes det ikke noen Home Report.

1. Logg på appen.
  2. Hvis e-postadressen din ikke er bekreftet, får du en melding som ber deg bekrefte e-postadressen før du får fortsette. Du kan sende en ny bekreftelses-e-post til e-postadressen du brukte til å logge på med.
  3. Når den er bekreftet, får du Nest Home Report hver måned.

2. Se om du har fått e-post fra account@nest.com

Home Report sendes fra e-postadressen «account@nest.com».

1. Søk i e-postkontoen din for å se om e-posten ligger i innboksen.
  2. Hvis du ikke finner noe, sjekk søppelpostmappen. E-postkontoen din kan merke ukjente e-postadresser som søppelpost. I så fall legger du til «account@nest.com» i e-postkontaktene eller adresseboken.

3. Sjekk e-postinnstillingene

Enkelte e-postleverandører kan blokkere Nest-e-poster automatisk, slik at de ikke engang når innboksen din. Det kan hende du må legge til e-postadressen vår i en egen hviteliste eller liste over autoriserte avsendere. Hvis du ikke er sikker på hvordan du gjør dette, tar du kontakt med brukerstøtten eller administratoren for e-postkontoen for å få hjelp.

4. Sjekk e-postadressen din i appen (bare i Nest-appen)

Hvis du fortsatt har problemer med å få e-postene fra Nest, kan du prøve en annen e-postadresse fra en annen e-postleverandør.

1. Logg på Nest-appen Nest app icon.
  2. På startskjermen i appen trykker du på menyen Arrow pointing down.
  3. Velg hjemmet ditt.
  4. Trykk på Innstillinger Innstillinger for Nest-ikon øverst til høyre.
  5. Trykk på Konto og så trykk på e-postadressen som er tilknyttet Nest-appen.
  6. For å endre e-postadresse, velg en annen e-postadresse fra listen eller Legg til en annen e-postadresse.
  7. Legg inn den nye e-postadressen igjen for å bekrefte endringen.
  8. Hvis den nye e-postadressen ikke fungerer, bytter du tilbake til den gamle adressen. Dette kan løse problemet hvis den ble konfigurert feil første gang.
  9. Hvis du fortsatt ikke får rapporten, kan du kontakte brukerstøtteteamet vårt.

5. Sjekk Wi-Fi-tilkoblingen

Hvis Nest-produktene dine ikke er tilkoblet Wi-Fi eller har midlertidige problemer med tilkoblingen, kan det hende det mangler noe informasjon i Home Report. Hvis du vil sjekke om Nest-produktene dine er koblet til Wi-Fi, sjekker du om noen produkter står oppført som uten nett på startskjermen i Nest-appen.

Feilsøk problemer med Wi-Fi og tilkobling