To get the most out of Google Home, choose your Help Center: U.S. Help Center, U.K. Help Center, Canada Help Center, Australia Help Center.

Find og løs problemer med Home Report

Nest Home Report er en månedlig mail fra Google Nest, som giver dig en oversigt over dit varme- og køleforbrug, sikkerhedshændelser og andre oplysninger om dit hjem og dine produkter.

Hvis du ikke modtager dine rapporter, kan du finde og løse problemet ved at følge vejledningen nedenfor. Før du kan modtage din første Home Report, skal du have følgende:

• En verificeret mailadresse og adgangskode til login i Nest- eller Google Home-appen
  • Et Google Nest-produkt, der er knyttet til Nest- eller Home-appen.

Du modtager din første rapport ca. 2 uger efter udgangen af den måned, hvor du installerede dit produkt for første gang. Efter du har modtaget den første rapport, modtager du normalt en ny rapport i første eller anden uge af hver efterfølgende måned.

Start eller stop med at modtage Home Report

Dine enheder skal have Wi-Fi-forbindelse og være føjet til din konto i Nest- eller Home-appen, før du kan modtage Home Report. Du modtager ikke Home Report, hvis du har fravalgt produktmails fra Google Nest. Alle brugere med adgang til dit hjem kan ændre deres individuelle indstillinger.

Home-appen

1. Åbn Google Home-appen Google Home-appen.
  2. Tryk på Indstillinger og derefter Notifikationer og derefter Mailnotifikationer.
  3. Tilvælg eller fravælg Nest Home Report.

Nest-appen

1. På appens startskærm skal du trykke på Settings [Indstillinger] ikon for Nest-indstillinger.
  2. Vælg Notifications [Notifikationer].
  3. Vælg Nest Home Report. Du er muligvis nødt til at rulle ned for at finde den.
  4. Tryk på kontakten for at tilvælge eller fravælge Nest Home Report.

Hvis du stadig ikke modtager Home Report, kan du gå til afsnittet om fejlfinding nedenfor for at få yderligere hjælp.

Der mangler afsnit i din Home Report

• Der er ikke nok data: Hvis der ikke var nok data fra hver dag i måneden, kan Home Report muligvis ikke give dig et nøjagtigt skøn over dit energiforbrug eller din sikkerhedsaktivitet.
    • Det kan f.eks. være tilfældet, hvis du har deaktiveret din termostat, mens du var på ferie. I sådanne tilfælde kan Nest give et bud (hvis der kun mangler data fra få dage), eller også vil Home Report udelade afsnit i din rapport, hvis der ikke er nok data.
  • Offline: Hvis din enhed har været offline i en periode, bliver den muligvis ikke længere vist i din Home Report.
    • Enheder, der er offline over lange perioder, medtages ikke i din Home Report, da rapporten har til hensigt at være relevant og nyttig.
    • Lige så snart din enhed opretter forbindelse igen, bliver den automatisk vist i Home Report i den efterfølgende måned.
    • Hvis det er meningen, at din enhed skal være online, men den ikke er det, kan det være nødvendigt at finde og løse problemer med Wi-Fi-forbindelsen.
  • Enheder, du ikke bruger: Hvis din enhed konstant er offline, fordi du ikke længere bruger den, er det en god idé at fjerne den fra din konto i Nest-appen.
  • Intet månedligt resultat: Der er også afsnit i rapporten, hvor du normalt får et månedligt resultat, f.eks. for dit samlede antal Nest Leafs. Hvis du ikke har optjent nogen Nest Leafs i en måned, viser Home Report ikke dette afsnit.

Skift sprog i Home Report

Den måde, du ændrer sprog i Home Report på, afhænger af, hvilken type konto du bruger til at logge ind i den app, du benytter.

Google-konti

Hvis du bruger en Google-konto til at logge ind i Home- eller Nest-appen, er sproget i din Home Report baseret på det foretrukne sprog, du har angivet på din Google-konto.

1. Gå til myaccount.google.com/personal-info.
  2. Vælg Sprog under "Generelle præferencer for internettet".
  3. Vælg Rediger under "Foretrukket sprog", og vælg derefter et nyt sprog på listen.

Konti, der ikke er Google-konti

Hvis du bruger en anden konto (ikke en Google-konto) til at logge ind i Home- eller Nest-appen, kan du ændre indstillingerne i begge apps.

Home-appen

1. Åbn Home-appen, og tryk derefter på Indstillinger og derefter Notifikationer og derefter Generelle notifikationer og derefter Mailnotifikationer.
  2. Tryk på Indstillinger .
  3. Vælg Notifikationer og derefter Nest Home Report.
  4. Tryk på Mailsprog for at vælge sprog i Home Report.

Nest-appen

1. Åbn Nest-appen, eller gå til home.nest.com, hvis du bruger en computer.
  2. Tryk på Settings [Indstillinger] ikon for Nest-indstillinger.
  3. Vælg Notifications [Notifikationer] og derefter Nest Home Report.
  4. Tryk på Email language [Mailsprog] for at vælge sprog i Home Report.

Du har ikke modtaget din Home Report

Home-appen

Tjek, at den Google-konto, du logger ind på din mailkonto med, er den samme som den, du bruger til at logge ind med i Home-appen.

Nest-appen

1. Verificer din mailadresse

Hvis du ikke har verificeret den mailadresse, der er knyttet til din konto i appen, bliver din Nest Home Report ikke sendt til dig.

1. Log ind i appen.
  2. Hvis din mailadresse ikke er verificeret, bliver du bedt om at verificere din mailadresse, inden du fortsætter. Du kan få gensendt en verificeringsmail til den mailadresse, du har brugt til at logge ind.
  3. Når din mailadresse er verificeret, begynder du at modtage Nest Home Report hver måned.

2. Kig efter en mail fra account@nest.com

Home Report sendes fra mailadressen "account@nest.com".

1. Søg på din mailkonto for at tjekke, om mailen ligger i din indbakke.
  2. Hvis din søgning ikke giver noget resultat, kan du tjekke, om den ligger i spammappen. Din mailkonto kan markere ukendte mailadresser som spam. Hvis det er tilfældet her, kan du føje "account@nest.com" til dine mailkontakter eller din adressebog.

3. Tjek dine mailindstillinger

Nogle mailudbydere blokerer muligvis automatisk Nest-mails, så de aldrig når frem til din indbakke. Det kan være nødvendigt at føje vores mailadresse til en særskilt tilladelsesliste eller godkendt liste over afsendere. Hvis du ikke er sikker på, hvordan du gør dette, kan du kontakte mailudbyderens supportteam eller administrator for at få hjælp.

4. Kig efter mailen i appen (kun Nest-appen)

Bemærk! Denne vejledning gælder kun, hvis du bruger en Nest-konto sammen med Nest-appen. Gå til trin 5, hvis du bruger en Google-konto til at logge ind i Nest-appen. Tjek din Wi-Fi-forbindelse.

Hvis du stadig har problemer med at modtage mails fra Nest, kan du prøve med en anden mailadresse fra en anden mailudbyder.

1. Log ind i Nest-appen Nest app.
  2. Gå til appens startskærm, og tryk på menuen .
  3. Vælg dit hjem.
  4. Tryk på Settings [Indstillinger] ikon for Nest-indstillinger.
  5. Tryk på Account [Konto] og derefter den mailadresse, der er knyttet til Nest-appen.
  6. Du kan ændre din mailadresse ved at vælge en anden mailadresse fra listen eller via Add other email [Tilføj en ny mailadresse].
  7. Angiv den nye mailadresse igen for at bekræfte.
  8. Hvis den nye mailadresse ikke fungerer, kan du skifte tilbage til din oprindelige mailadresse. Det kan løse problemet, hvis mailadressen oprindeligt blev konfigureret forkert.
  9. Hvis du stadig ikke har modtaget rapporten, kan du kontakte vores supportteam.

5. Tjek din Wi-Fi-forbindelse

Hvis dine Nest-produkter ikke har Wi-Fi-forbindelse eller oplever midlertidige afbrydelser i forbindelsen, vil der muligvis mangle oplysninger i din Home Report. Du kan finde ud af, om dine Nest-produkter har Wi-Fi-forbindelse, ved at gå til startskærmen i Nest-appen og tjekke, om der er nogen produkter, som er offline.

Find og løs problemer med Wi-Fi- og forbindelsen til Nest-produkter