To get the most out of Google Home, choose your Help Center: U.S. Help Center, U.K. Help Center, Canada Help Center, Australia Help Center.

Videoen afspilles ikke, sættes på pause eller springes over

Du kan nogle gange opleve, at der opstår korte pauser, eller der springes i videoen, på grund af et midlertidigt problem med din Wi-Fi-forbindelse. Så længe problemet ikke fortsætter, behøver du ikke at foretage fejlfinding. Hvis problemet står på længe, bør du dog følge vejledningen nedenfor.

Bemærk! Visse nyere Nest-kameraer og -skærme kan oprette forbindelse direkte til hinanden via dit lokale Wi-Fi-netværk i stedet for at bruge skyen. Skift mellem streaming via lokalt Wi-Fi og streaming via skyen sker automatisk og nemt. Du kan dog opleve en kort pause i livestreamen, når dit kamera skifter mellem streaming via lokalt Wi-Fi og streaming via skyen. Det er helt normalt.

1. Tjek appversionen

Sørg for, at du har den nyeste version af Google Home-appen eller Nest-appen for at få de nyeste funktioner og fejlrettelser.

Opdater Android-apps
Opdater iOS-apps

2. Tjek modemmets eller routerens forbindelseshastighed

Nest-kameraer og -dørklokker kan bruge en stor del af din internetforbindelse ved den højeste videokvalitet. En langsommere internetforbindelse kan muligvis ikke følge med. Hvis du har mere end ét kamera, kan det forværre problemet, og det samme kan andre enheder, der konkurrerer om båndbredden på samme tid (når du streamer film, spiller spil, uploader eller downloader filer med mere).

Få flere oplysninger om hver Nest Cam-enheds brug af internetbåndbredde (hastighed)

Du kan prøve følgende:

1. Kør en test af internethastigheden for at tjekke båndbredden, og vær særligt opmærksom på uploadhastigheden (det er som regel et lavere tal end downloadhastigheden). Du kan kontakte din internetudbyder for at få hjælp til at teste dette. Testen vil hjælpe med de næste 2 forslag.
  1. Du kan også tjekke, hvad der sker, når du sætter andre enheder eller apps, der bruger meget båndbredde, på pause, f.eks. når du streamer film og spiller spil. Hvis det løser problemet, kan du kontakte din internetudbyder for at skifte til et abonnement med mere båndbredde.
  2. Hvis du tror, at en langsom forbindelse i dit hjem er årsagen til problemet med kameraet, kan du ændre videokvaliteten til en lavere kvalitet.
  • Nest-appen:
    1. Åbn Nest-appen Nest app.
    2. Tryk på Settings [Indstillinger] ikon for Nest-indstillinger og såQuality and bandwidth [Kvalitet og båndbredde].
    3. Juster videokvaliteten fra høj til lav.
  • Home-appen:
    1. Åbn Home-appen Google Home-appen.
    2. Hold fingeren på feltet med din enhed.
    3. Tryk på Indstillinger og så Video.
    4. Reducer videokvaliteten fra Maks. til Høj.
  1. Husk, at hvis du er Nest Aware-abonnent, og du ændrer kameraets videokvalitet, ændres kvaliteten af den optagede videohistorik også. Hvis der er afbrydelser på din tidslinje, kan du sænke kvaliteten for at gøre afbrydelserne mindre hyppige.

3. Tjek enhedens internetforbindelse

Selv hvis dit hjems internetforbindelse er god nok til at streame Nest Cam-video, kan du have problemer med at se streamen, hvis din telefon har en dårlig mobil- eller Wi-Fi-forbindelse.

Kameraets video kan f.eks.:

• Blive sat på pause eller springes over
  • Se grynet eller pixeleret ud
  • Sidde fast i et roterende cirkelikon

Nest-appen justerer automatisk afspilningen ud fra den type forbindelse, du har. Men hvis netværket er usædvanligt langsomt, kan du løbe ind i problemer. En firewall eller anden it-politik kan også forhindre korrekt indlæsning af videoen.

Prøv et andet netværk, og tjek, om videoen bliver bedre. Her er nogle tips:

• Aktivér Wi-Fi. Hvis du bruger en mobildataforbindelse, kan din båndbredde blive kraftigt begrænset. En 4G-mobilforbindelse opretholder typisk god videokvalitet. Men hvis telefonens forbindelse falder til 3G eller lavere, vil du muligvis bemærke forringet videokvalitet.
  • Skift til et andet netværk. Mange offentlige Wi-Fi-netværk har ikke en god båndbredde. Find et netværk, der er hurtigt nok til at vise video i høj kvalitet, hvis det er muligt.
  • En firewall kan blokere videoafspilning på et virksomheds-, uddannelses- eller institutionsnetværk med en streng sikkerhedspolitik. Du bør kontakte ejeren af netværket (f.eks. it-afdelingen), hvis det er muligt, for at finde ud af, om de kan foretage ændringer, der kan hjælpe dig med at se Nest Cam-video via forbindelsen.
  • Hvis du bruger Wi-Fi, kan du prøve at deaktivere det og bruge telefonens mobilforbindelse.

4. Tjek Nest-tjenesten

Status for Nest-tjenesten fortæller dig, om der er midlertidige tjenesteafbrydelser. I så fald skal du vente, indtil problemet er løst.