To get the most out of Google Home, choose your Help Center: U.S. Help Center, U.K. Help Center, Canada Help Center, Australia Help Center.

Felsöka fördröjning i videostreaming

Ibland kanske du märker att det uppstår en fördröjning mellan kamerans livestream och vad som händer i realtid. Precis som med alla andra videostreamingtjänster kan du räkna med en kort fördröjning (kanske några sekunder), men om fördröjningen är längre kan du prova följande:

• Om du har många öppna appar på telefonen kan de göra anslutningen långsammare. Testa att stänga några appar, inklusive Home- eller Nest-appen. Öppna sedan endast den app du behöver för att titta på videon.
  • Om fördröjningen är tio sekunder eller mer och det inträffar när du har tittat på videon länge återgår du till appens startskärm och trycker på kameran igen för att uppdatera anslutningen.
  • Testa att stänga Home- eller Nest-appen och öppna den igen. Om det inte fungerar kan du testa att starta om telefonen eller enheten som du tittar på.
  • Kamerans videostream kan också fördröjas på grund av en långsam nätverksanslutning. Felsök problem med störningar i trådlösa nätverk
  • Andra enheter i hemmet kanske använder mycket bandbredd. Du kan tillfälligt stoppa en enhets bandbreddsanvändning manuellt genom att stänga en app eller ett program, koppla från enheten från wifi eller Ethernet eller genom att stänga av den.
  • Videon kan fördröjas om kameran, telefonen, surfplattan eller datorn är ansluten till en wifi-extender. Den lägger nämligen till extra relätid för alla enheter som använder den. I så fall ansluter du kameran direkt till wifi-routern så att fördröjningen minskar.
  • Kamerans videostream kan också fördröjas om nätverksanslutningen är långsam i någon ände.

Läs mer om störningar i trådlösa nätverk och hur du felsöker problemet