To get the most out of Google Home, choose your Help Center: U.S. Help Center, U.K. Help Center, Canada Help Center, Australia Help Center.

Feilsøk forsinkelser i strømmet video

Noen ganger kan det være en forsinkelse mellom kameraets direktesendte videostrøm og hva som skjer i sanntid. Som med alle videostrømmetjenester må du ta høyde for en liten forsinkelse (kanskje et par sekunder), men hvis forsinkelsen er lengre, kan du prøve følgende:

• Hvis du har mange åpne apper på telefonen, kan dette gjøre den tregere. Prøv å lukke noen apper, inkludert Home-appen eller Nest-appen. Deretter åpner du bare den appen du trenger for å se videoen.
  • Hvis forsinkelsen varer i mer enn ti sekunder og det skjer etter at du har sett lenge på videoen, går du tilbake til startskjermen for appen og trykker på kameraet igjen for å laste inn tilkoblingen på nytt.
  • Prøv å lukke Home- eller Nest-appen og åpne den på nytt. Hvis det ikke fungerer, kan du prøve å starte telefonen eller enheten på nytt.
  • Kameraets video kan også bli forsinket hvis nettverkstilkoblingen er treg. Feilsøk forstyrrelser av den trådløse tilkoblingen
  • Det kan være andre enheter i hjemmet som bruker mye båndbredde. Du kan hindre enheter fra å oppta båndbredde manuelt ved å avslutte apper eller programmer, koble enheten fra Wi-Fi eller Ethernet eller slå den av.
  • Videoen kan bli forsinket hvis kameraet, telefonen, nettbrettet eller datamaskinen er koblet til en Wi-Fi-forlenger. En slik forlenger legger ekstra relétid til alle enhetene som bruker den. I dette tilfellet må du koble kameraet direkte til Wi-Fi-ruteren for å redusere forsinkelsen.
  • Det kan også hende at videostrømmen til kameraet blir forsinket på grunn av en treg nettverkstilkobling på en av endene.

Finn ut mer om forstyrrelser av den trådløse tilkoblingen og hvordan du feilsøker det