To get the most out of Google Home, choose your Help Center: U.S. Help Center, U.K. Help Center, Canada Help Center, Australia Help Center.

Problemen met vertragingen in streaming video oplossen

Soms merk je dat er vertraging zit tussen de live videostream van je camera en wat er in realtime gebeurt. Een kleine vertraging van een paar seconden is normaal voor elke videostreamingservice, maar als de vertraging langer duurt, kun je dit proberen:

• Check of je veel apps hebt geopend op je telefoon. Dit kan gevolgen hebben voor de algehele prestaties van het apparaat. Sluit een aantal apps, waaronder de Home-app of de Nest-app, en open daarna alleen de app die je nodig hebt om je video te bekijken.
  • Als de vertraging 10 seconden of langer is en dit gebeurt nadat je lang video hebt gekeken, ga je terug naar het startscherm van de app en tik je opnieuw op je camera om de verbinding te vernieuwen.
  • Sluit de Home- of Nest-app en open deze opnieuw. Als dat niet werkt, start je de telefoon of het apparaat waarmee je kijkt opnieuw op.
  • Check of de videostream wordt vertraagd door een langzame netwerkverbinding. Problemen met een draadloze storing oplossen
  • Andere apparaten in je huis gebruiken misschien veel bandbreedte. Je kunt het bandbreedtegebruik van een apparaat tijdelijk stoppen door een app of programma te sluiten, de wifi- of ethernetverbinding te verbreken of het apparaat uit te zetten.
  • Check of je camera, telefoon, tablet of computer is verbonden met een wifi-extender. Een extender veroorzaakt altijd wat vertraging op elk apparaat dat er gebruik van maakt. In dit geval verbind je de camera rechtstreeks met je wifi-router om de vertraging te verminderen.
  • Check of de videostream wordt vertraagd door een trage netwerkverbinding aan een van beide kanten.

Meer informatie over draadloze storing en hoe je die oplost