To get the most out of Google Home, choose your Help Center: U.S. Help Center, U.K. Help Center, Canada Help Center, Australia Help Center.

Find og løs problemer med forsinkelse i videostreaming

Du vil muligvis nogle gange opleve, at der er en forsinkelse mellem kameraets livevideo og det, der sker i realtid. Ligesom med alle andre videostreamingtjenester kan du forvente en lille forsinkelse (måske et par sekunder), men hvis forsinkelsen er større end det, kan du prøve følgende:

• Hvis du har mange åbne apps på din telefon, kan det gøre telefonen langsommere. Prøv at lukke nogle af dine apps, f.eks. Home-appen eller Nest-appen, og genåbn derefter kun den app, du skal bruge til at se din video.
  • Hvis forsinkelsen er på mere end 10 sekunder, og den finder sted, efter du har set video i lang tid, skal du gå tilbage til appens startskærm og trykke på dit kamera igen for at opdatere forbindelsen.
  • Prøv at lukke Home- eller Nest-appen og åbne den igen. Hvis det ikke virker, kan du prøve at genstarte den telefon eller enhed, du ser på.
  • Der kan også opstå forsinkelse i kameraets video på grund af en langsom netværksforbindelse. Find og ret fejl med trådløs interferens
  • Andre enheder i dit hjem bruger muligvis en masse båndbredde. Du kan midlertidigt stoppe en enheds brug af båndbredde ved at lukke en app eller et program, afbryde enhedens forbindelse til Wi-Fi eller Ethernet eller slukke enheden.
  • Videoen kan blive forsinket, hvis dit kamera, din telefon, din tablet eller din computer er tilsluttet en Wi-Fi-forstærker, hvilket føjer ekstra tid til videresendelse af indhold til alle de enheder, der anvender forstærkeren. Hvis dette er dit problem, kan du slutte kameraet direkte til din Wi-Fi-router for at hjælpe med at reducere forsinkelsen.
  • Dit kameras video kan også blive forsinket på grund af en langsom netværksforbindelse i begge ender.

Få flere oplysninger om trådløs interferens, og hvordan du finder og løser problemer med det