To get the most out of Google Home, choose your Help Center: U.S. Help Center, U.K. Help Center, Canada Help Center, Australia Help Center.

Night Visionin videolaatu on huono

Night Visionin videolaatu voi riippua internetyhteyden nopeudesta ja muista tekijöistä. Useimmat Night Visioniin vaikuttavat ongelmat johtuvat kuitenkin siitä, että kamerasi infrapunavalo heijastuu kameran lähellä olevasta pinnasta, kuten hyllystä, ikkunasta, ikkkunakalvosta tai seinästä. Esimerkkejä ongelmista:

• Suuri vaalea tai tumma rengas videossa
  • Osa videosta on kirkkaan valkoinen tai haalistunut (usein videon reunassa)

Voit kokeilla seuraavia keinoja. Tarkista kameran näkymä sovelluksesta jokaisen videon jälkeen:

• Pyyhi linssi pehmeällä linssien puhdistukseen tarkoitetulla liinalla. Pöly, peukalonjäljet ja lika voivat aiheuttaa huonon kuvanlaadun.
  • Käännä kamera niin, että kaikki lähellä olevat esineet tai pinnat (esim. seinä) ovat näkymän ulkopuolella. Jos sinulla on Google Nest Doorbell, asenna kiila niin, että kamera osoittaa poispäin lähellä olevista esineistä.
  • Sovelluksen avulla voit zoomata ja tarkentaa sekä rajata pois pintoja tai esineitä, jotka voivat aiheuttaa heijastusta.
  • Jos reunassa näkyy kirkkaan valkoinen muoto, vaikka muu näkymä on liian tumma, jokin pinta (esim. seinä) saattaa olla liian lähellä kameran näkymää. Suuntaa kamera niin, että pinta ei näy kuvassa.
  • Siirrä lähellä olevat, auringonvaloa mahdollisesti heijastavat esineet pois.
  • Jos sinulla on Nest Doorbell ja olet jo asentanut kiilan, voit zoomata ja tarkentaa sovelluksella ja rajata näin pois heijastuksia.

Jos kameran yhteydessä on ongelmia, lue Nest-kameran ja ovikellon offline-tilan ongelmanratkaisu ‑artikkeli.