To get the most out of Google Home, choose your Help Center: U.S. Help Center, U.K. Help Center, Canada Help Center, Australia Help Center.

Videokvaliteten ved Night Vision er dårlig

Videokvaliteten ved Night Vision kan blive påvirket af internethastigheden og andre problemer. De fleste af problemerne med Night Vision skyldes dog, at kameraets infrarøde lys bliver kastet tilbage fra en overflade i nærheden af dit kameraet, f.eks. en hylde, et vindue, et vinduesgitter eller en væg. Det bevirker normalt følgende:

• Videoen har en stor lys eller mørk ring
  • Noget af videoen er klar hvid eller udvasket (typisk i kanten af videoen)

Du kan se nogle mulige løsninger nedenfor. Tjek kameraets synsvinkel i appen efter hver løsning:

• Rengør linsen med en blød klud, der er beregnet til rengøring af linser. Støv, fingeraftryk og snavs kan forårsage dårlig billedkvalitet.
  • Drej kameraet, så nærliggende overflader eller genstande (f.eks. en væg) er uden for synsvinklen. Hvis du har en Google Nest Doorbell, skal du installere kilen for at justere kameraet, så det peger væk fra nærliggende genstande.
  • Brug appen til at zoome og forbedre, så overflader og genstande, der kan forårsage genskær, ikke er med i billedet.
  • Hvis du kan se en klar hvid kant i videoen, og alt andet er mørkt, er der muligvis en overflade, som er for tæt på kameraets synsvinkel (f.eks. en væg). Juster dit kamera, så overfladen er uden for kameraets synsvinkel.
  • Hvis det er muligt, skal du fjerne eventuelle nærliggende genstande, der kan kaste det infrarøde lys tilbage.
  • Hvis du har en Nest Doorbell, og du allerede har installeret kilen, kan du bruge appen til at zoome og forbedre for at tilpasse synsvinklen, så alt genskær fjernes.

Hvis dit kamera ikke kan opretholde forbindelsen, kan du læse artiklen Find og ret problemer, når dit Nest-kamera eller din Nest-dørklokke er offline.