To get the most out of Google Home, choose your Help Center: U.S. Help Center, U.K. Help Center, Canada Help Center, Australia Help Center.

Feilsøk kameralyd

Kameraet har ikke lyd i direktevideo eller under opptak

• Hvis du har et Google Nest Aware-abonnement, blir lyden fra kameraet tatt opp i videologgen, så lenge mikrofonen er på.
    • Sørg for at mikrofonen på kameraet er på, og at lydinnstillingene er riktige.
      Med nyere kameraer og ringeklokker kan du justere høyttalervolumet:
      • I Home-appen :  Trykk på Favoritter eller Enheter  trykk og hold på feltet for enheten  Innstillinger Innstillinger for Nest-ikon  Lyd, og bruk glidebryteren til å justere volumet. Du kan også slå mikrofonen av eller på og bytte lydopptak.
      • I Nest-appen: Trykk på Camera (Kamera) Settings (Innstillinger) Innstillinger for Nest-ikon  Microphone (Mikrofon), og slå mikrofonen av eller på eller juster følsomheten.
    • Du kan ikke justere høyttalervolumet på eldre Nest-kameraer og -ringeklokker. Hvis det er nødvendig, kan du plassere kameraet nærmere områdene der folk snakker.
    • Du finner mer informasjon og veiledning i artikkelen om hvordan du kan endre lydinnstillingene for Nest-kameraer.
  • Sjekk at lyden på telefonen er skrudd opp.
  • Hvis du bruker en høyttaler eller hodetelefoner med volumkontroll, skrur du opp volumet.
  • Hvis du lytter med appen på en telefon og mobiltilkoblingen er dårlig, kan du prøve å flytte deg til et område med bedre signal eller bytte til wifi. Hvis wifi-signalet også er svakt, går du til et område der signalet er sterkere.
  • Hvis du har et eldre Nest Cam Indoor- eller Outdoor-kamera, kan du høre den andre personens svar ved å slippe Talk (Snakk)-knappen (eller klikke på Done (Ferdig) på en datamaskin).

Lydforsinkelser

Når du snakker med noen via kameraet eller ringeklokken, er lyden vanligvis noen sekunder forsinket. Dette skyldes at telefonen eller Nest-skjermen ikke er koblet direkte til kameraet eller ringeklokken. Lyden og videoen strømmes fra kameraet til Nest-tjenesten og deretter til telefonen din. Hvis du har et nyere kamera eller en nyere ringeklokke og en Google Nest-smartskjerm, for eksempel Nest Hub Max, kan det hende at lyden er litt forsinket når strømmen bytter automatisk mellom å strømme til Nest-tjenesten og direkte til skjermen over det lokale wifi-nettverket.

Lange forsinkelser kan skyldes en rekke problemer:

• Kameraet eller smartskjermen din kan ha tilkoblingsproblemer, eller internettilkoblingen din kan ha midlertidig overbelastning av båndbredden eller forsinkelse. Nettverket kan ha tilkoblingsproblemer.
  • Du kan ha mange apper åpne på telefonen, noe som kan redusere den generelle ytelsen. Avslutt eller lukk appene du ikke bruker. Det kan også hjelpe å starte telefonen på nytt.
  • Hvis du ser et varsel om en svak wifi-tilkobling når du ser på kameraets videostrøm, kan du prøve å flytte kameraet nærmere wifi-ruteren. Du finner flere forslag i artikkelen om videoforsinkelser.

Ingen Talk and Listen-lyd

Når du snakker med noen via kameraet eller ringeklokken, er lyden vanligvis noen sekunder forsinket. Men hvis lyden slutter å fungere, trykker du bare på mikrofonikonet i appen to ganger. Dette stopper Talk and Listen og starter det på nytt.

Talk and Listen fungerer ikke med Safari

Hvis Talk and Listen ikke fungerer når du bruker Safari på en Mac-datamaskin, kan du endre standardvideospilleren til Flash Player. Du finner mer informasjon og veiledning i artikkelen om feilsøking av kameravideo på datamaskiner.