To get the most out of Google Home, choose your Help Center: U.S. Help Center, U.K. Help Center, Canada Help Center, Australia Help Center.

Find og løs problemer med kameraets lyd

Kameraet har hverken lyd under livestream eller optagelser

• Hvis du har et Google Nest Aware-abonnement, optages kameraets lyd i din videohistorik, så længe mikrofonen er slået til.
    • Sørg for, at kameraets mikrofon er slået til, og at lydindstillingerne er angivet korrekt.
      Nyere kameraer og dørklokker giver dig mulighed for at justere højttalerens lydstyrke:
      • I Home-appen  . Tryk på Favoritter eller Enheder  skal du holde enhedens felt nede Indstillinger ikon for Nest-indstillinger Lyd og bruge skyderen til at justere lydstyrken. Du kan også slå mikrofonen til eller fra og skifte lydoptagelse.
      • I Nest-appen skal du trykke på Camera [Kamera] Settings [Indstillinger] ikon for Nest-indstillinger Microphone [Mikrofon] og slå mikrofonen til eller fra eller justere følsomheden.
    • Højttalerne på ældre Nest-kameraer og -dørklokker har en fast lydstyrke. Hvis det er nødvendigt, kan du flytte kameraet tættere på der, hvor gæster står, når de taler.
    • Gå til Skift lydindstillinger for Nest-kamera for at få flere oplysninger og en vejledning.
  • Tjek, at der er skruet op for lydstyrken for medieafspilning på din telefon.
  • Hvis du bruger en højttaler eller høretelefoner med lydstyrkeregulering, skal du skrue op for lyden.
  • Hvis du lytter via appen på en telefon, og din mobilforbindelse er dårlig, kan du prøve at gå til et sted med bedre signal eller skifte til Wi-Fi. Hvis Wi-Fi-signalet også er svagt, skal du gå til et sted med stærkere signal.
  • Hvis du har et ældre Nest Cam Indoor eller Outdoor, skal du slippe knappen Tal i appen (eller klikke på Udfør på en computer) for at høre den anden persons svar.

Forsinket lyd

Når du taler med personer via dit kamera eller din dørklokke, er der normalt nogle få sekunders forsinkelse. Dette skyldes, at din telefon eller Nest-skærm ikke er sluttet direkte til dit kamera eller din dørklokke. Lyd og videoer streames fra dit kamera til Nest-tjenesten og derefter til din telefon. Hvis du har et nyere kamera eller en dørklokke og en Google Nest-smartskærm som f.eks. Nest Hub Max, kan der være en kort forsinkelse i lyden, når streamen automatisk skifter mellem streaming til Nest-tjenesten og streaming direkte til din skærm via dit lokale Wi-Fi-netværk.

Store forsinkelser kan skyldes en række forskellige problemer:

• Der er muligvis problemer med forbindelsen på dit kamera eller din smartskærm, eller din internetforbindelse kan opleve en midlertidig belastning af båndbredden eller være langsommere. Netværket kan opleve forbindelsesproblemer.
  • Du har muligvis mange åbne apps på din telefon, hvilket kan gøre den langsommere. Luk dem, du ikke skal bruge. Det kan også hjælpe at genstarte din telefon.
  • Hvis du får en underretning om en svag Wi-Fi-forbindelse, når du ser kameraets videostream, kan du prøve at flytte dit kamera tættere på din Wi-Fi-router. Gå til Forsinkelse eller videolag for at se andre forslag.

Ingen Talk and Listen-lyd

Når du taler med personer via dit kamera eller din dørklokke, er der normalt nogle få sekunders forsinkelse. Hvis lyden stopper med at fungere, skal du bare trykke to gange på mikrofonikonet i appen. Dette stopper og genstarter Talk and Listen.

Talk and Listen fungerer ikke i Safari

Hvis Talk and Listen ikke fungerer, når du bruger Safari på en Mac-computer, kan du ændre din foretrukne videoafspiller til Flash Player. Få flere oplysninger og en vejledning ved at gå til Find og løs problemer med kameraets video på en computer.